Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kaznili su nas za nedostavljanje finansijskog izvještaja povezanih pravnih lica , koji smo dostavili naknadno zbog čega i jesmo minimalno kažnjeni.
Sve ostalo sto pisete je umisljaj nekakav i želja vasa.
Pusti to horde ako živiš u Sarajevu znas i ko i iz kojih razloga propagira tu priču. Nažalost.
Pusti to horde ako živiš u Sarajevu znas i ko i iz kojih razloga propagira tu priču. Nažalost.
Ova tema sda vs nip, zeljo vs sarajevo. Svako malo neko dokazivanje oko gluposti, koga k boli za finansije.
Nova sezona, valjda neko titulu osvoji ko voli ovu drzavu.
Nova sezona, valjda neko titulu osvoji ko voli ovu drzavu.
e upravo to "povezana pravna lica" vas i handri, zato i jeste tolika kazna, a po prijavi ibricica koji je bio unutra i vidio sta se radi. znaci nemoj molim te govoriti da je to neko bezazleno kasnjenje kad nije.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:34Kaznili su nas za nedostavljanje finansijskog izvještaja povezanih pravnih lica , koji smo dostavili naknadno zbog čega i jesmo minimalno kažnjeni.
mirvic je sa vicom dobar i neozbiljan je sagovornik ko siri propagandu da nije. ona se siri direktno iz vaseg kluba znamo iz kojih razloga.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 27 jul 2025, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:29Ne znam zaista o cemu pričaš.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:25Mozda prepisemo od komsijajurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:24Što nagađate reko frajer 3+ miliona eura da su dobili , čemu sumnja u navode frajera koji ga je prodao. Dobili ljudi 6,5 miliona maraka najmanje. Šta vam je problem prihvatiti to i čestitati na dobro obavljenom poslu.
Najveći izlazni transfer u historiji Bh sporta
Tako će se voditi do finansijskog izvještaja.
Oni isto prikazuju po medijima basnoslovne cifre i kad dodje izvjestaj..
Kod nas prihodi od vlastite aktivnosti oko 11 miliona Maraka
Poređenja radi kod vas su iznosili oko 3 miliona dakle razlika 8 miliona km. Čelik i Buljubasic.
Nemoj se sad usutiti samo nego odgovori i na ovo. Ako se normalno diskutuje Hajd jednom u životu budi čovjek pa napisi napisao sam glupost.
Ovako to izgleda kod vas dakle slijedece godine stavka vlastite aktivnosti treba bit minimalno 10 miliona
Prije svega ovdje ide godina 2024, tranafer Celika tesko moze uci, jer je ozvanicen u 2025. To ce se vidjeti iduce proljece.
Sredstva od Vladana Kovacevica skoro 2 miliona (procenat)
Nek ste u Evropi zaradili 2 miliona (pretkola.ulaznice)
Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000
Sahinovic 600.000 (1.1.2024 potpisao)
Podaci su uzeti sa portala.
Skoro 10 miliona..
To je samo od transfera, gdje su naknade za posudbe, trening naknade, na to dodaj sponzore kojih imate vise, drzavu, karte..
Kako komentarises da su vam rashodi za plate manji nego nama?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 27 jul 2025, 14:49, ukupno mijenjano 2 puta.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Evo bude se patriote iz lukavice hahahaha
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisam rekao da je bezazleno nego nema nikakve veze sa platama igrača ili utajama poreza. Usput taj izvještaj je dostavljen i prihvaćen u ovoj godini i sve je čisto tako da ne treba se zamarati tim. Nije nešto sto nije riješeno. Ili sto će nam prouzrokovati neke daljnje posljedice. Piše ti u obrazloženju da smo dokumentaciju dostavili i da je ista prihvaćena.svemalim1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:41e upravo to "povezana pravna lica" vas i handri, zato i jeste tolika kazna, a po prijavi ibricica koji je bio unutra i vidio sta se radi. znaci nemoj molim te govoriti da je to neko bezazleno kasnjenje kad nije.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:34Kaznili su nas za nedostavljanje finansijskog izvještaja povezanih pravnih lica , koji smo dostavili naknadno zbog čega i jesmo minimalno kažnjeni.
mirvic je sa vicom dobar i neozbiljan je sagovornik ko siri propagandu da nije. ona se siri direktno iz vaseg kluba.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa 11 miliona prikazano.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:42Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:29Ne znam zaista o cemu pričaš.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:25
Mozda prepisemo od komsija
Oni isto prikazuju po medijima basnoslovne cifre i kad dodje izvjestaj..
Poređenja radi kod vas su iznosili oko 3 miliona dakle razlika 8 miliona km. Čelik i Buljubasic.
Nemoj se sad usutiti samo nego odgovori i na ovo. Ako se normalno diskutuje Hajd jednom u životu budi čovjek pa napisi napisao sam glupost.
Ovako to izgleda kod vas dakle slijedece godine stavka vlastite aktivnosti treba bit minimalno 10 miliona
Prije svega ovdje ide godina 2024, tranafer Celika tesko moze uci, jer je ozvanicen u 2025. To ce se vidjeti iduce proljece.
Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000
To je samo od transfera, gdje su naknade za posudbe, trening naknade, na to dodaj sponzore kojih imate vise, drzavu, karte..
Ti ne može 7 sabrat.
Kako smo onda utajili ?
Država ti nije prihod od vlastite aktivnosti imaš stavku za to.
Imaš stavku i za clanarin.
Etc.
Ugl prikazati 11 miliona i rec da nešto nisi prikazao je budalastinja.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:42
Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.
Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000
Skoro 10 miliona..
Pare od transfera ne dolaze u jednoj rati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad možemo očekivati tačan iznos transfera?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sabrao 10 i ispade ostale aktivnosti 900.000?jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:45Pa 11 miliona prikazano.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:42Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:29
Ne znam zaista o cemu pričaš.
Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000
Ti ne može 7 sabrat.
Kako smo onda utajili ?
Nisam rekao da ste utajili, nego da lazete za visine transfera preko medija.
Isto kao sto i papak prepravlja posjete po sezonama. Jednostavno bolestan um.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 27 jul 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nemam pojma, imaju te neke procedure, obično je par mjeseci, a i ne znam nikoga ko ima pristup tom sistemu. Klubovi sigurno imaju, ne znam za dalje.
dobro duska eto fino smo popricali, necemo vise davit ljude. mene samo iritira kad ova djecurlija sto zivi 200 km od sarajeva i vidi kosevo svake prestupne pocne da pametuje o vici, sudjenju, savezu, pa pocne zvati ljude cetnicima i izdajnicima, a pojma nema sta se desava. nesvjesno botuju i to po uputama ljudi koji znaju bolje.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:43Nisam rekao da je bezazleno nego nema nikakve veze sa platama igrača ili utajama poreza. Usput taj izvještaj je dostavljen i prihvaćen u ovoj godini i sve je čisto tako da ne treba se zamarati tim. Nije nešto sto nije riješeno. Ili sto će nam prouzrokovati neke daljnje posljedice. Piše ti u obrazloženju da smo dokumentaciju dostavili i da je ista prihvaćena.svemalim1 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:41e upravo to "povezana pravna lica" vas i handri, zato i jeste tolika kazna, a po prijavi ibricica koji je bio unutra i vidio sta se radi. znaci nemoj molim te govoriti da je to neko bezazleno kasnjenje kad nije.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:34Kaznili su nas za nedostavljanje finansijskog izvještaja povezanih pravnih lica , koji smo dostavili naknadno zbog čega i jesmo minimalno kažnjeni.
mirvic je sa vicom dobar i neozbiljan je sagovornik ko siri propagandu da nije. ona se siri direktno iz vaseg kluba.
ja iskreno ne mislim da je mirvic neki krimos i perac para kako vole reci. zdraviji bi nas fudbal bio 10 puta da svaki klub ima nekog ulagaca, pa makar i takvog. cini mi se da je i on nadosao. imate odlicnu ekipu i najboljeg trenera lige. ako sta ne zajebete kako znate, mogli bi nesto i uraditi.
- jurisicduska
- Kontakt:
Drug ja imam godišnje prihode 100 puta manje od Mirvica pa koristim svaki način da ne platim nešto ako je to legalno i ako mi zakon to omogucava. Pišem 20% troškova koje ne da nemam 20% , kupim auto koje mi ne treba samo da ne dajem pare u prazno. Etc.
Hvala na razgovoru. Sve normala. Sa srećom.
Hvala na razgovoru. Sve normala. Sa srećom.
Nije on nadošao nego ga je pritisnulo sa svih strana, finansije, loši rezultati, nezadovoljni bivši uposlenici, navijači.
E jesi kume i naporan yebo te transfer, zeljo ti igra za 5 sati umjesto da se spremis za utakmice ti komentarises jel sarajevo laze koliko je prodalo igraca.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:51Sabrao 10 i ispade ostale aktivnosti 900.000?jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:45Pa 11 miliona prikazano.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:42
Ne moze biti jer mi nismo igrali Evropu, a tu imas i ta sredstva.. sto se nas tice to je to. Sponzorstva vecinom, drzava otprilike 3 miliona. Zalosno za klub sa takvom podrskom.
Buljubasic 3 miliona
Catakovic 1,5 milion
Viveros 200.000
Peneranda 200.000
Ti ne može 7 sabrat.
Kako smo onda utajili ?
Nisam rekao da ste utajili, nego da lazete za visine transfera preko medija.
Isto kao sto i papak prepravlja posjete po sezonama. Jednostavno bolestan um.
Kakvih medija kad je svaki transfer oficijalna stranica napisala cifru? Sto vasi nisu to uradili vec napisali rekord kluba?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vjerujem da je tako, ali ta će cifra morati isplivati. Da li za mjesec ili godinu, saznat će se. Tačan iznos je vjerovatno negdje između vrijednosti koje se spominju, svi navlače na svoju stranu.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2025, 14:51
Nemam pojma, imaju te neke procedure, obično je par mjeseci, a i ne znam nikoga ko ima pristup tom sistemu. Klubovi sigurno imaju, ne znam za dalje.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sta je cilj ovog sto pokusavaju reci da fks fingira izvjestaje, ne placa poreze itd?
Hoce li to pomoci zelji da ima usojesnu sezonu? Ako hoce, da se borimo protiv toga onda
Hoce li to pomoci zelji da ima usojesnu sezonu? Ako hoce, da se borimo protiv toga onda
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nevolje na temi velikana iz vrapcica. Aj bar ce bit aktivni sad pa ce ostat tema
Al je zanimljivo da se na forumu zna sve o finansijama a sad da bilo kome od nas stavis pred njega sve dokumente poklopio bi se ušima.
Ko god da radi izvjestaje za bilo koji klub ako klub već želi da nešto prikrije,sigurno neće prikazati stanje na taj nacin da neko sa 8 razreda može skontat da nesto ne valja...
Ostalo je sve nagađanje i prepucavanje na forumu.
Ko god da radi izvjestaje za bilo koji klub ako klub već želi da nešto prikrije,sigurno neće prikazati stanje na taj nacin da neko sa 8 razreda može skontat da nesto ne valja...
Ostalo je sve nagađanje i prepucavanje na forumu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Za Al Jabera 3 mil eura najveći transfer u istoriji lige. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020