Mogao si rahat rec da su slicni njih 2kad_kako je napisao/la:Korver izbliza izgleda isto onaj glumac Ashton Kutcher, tj. Onaj glumac Ashton Kutcher, izbliza izgleda isto Korver.Titova-Juga je napisao/la:http://www.nba.com/bulls/bullstv/gameday.html
Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Chicago Bulls
- Titova-Juga
- Kontakt:
KO NOĆAS PRVI NAĐE NAJBOLJI LINK NEK' ODMAH POSTAVI OVDJE MOLIM VAS.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
mene samo interesuje, ako neko nadje ZONEIN.... ostalo smece me ne isteresuje.Titova-Juga je napisao/la:KO NOĆAS PRVI NAĐE NAJBOLJI LINK NEK' ODMAH POSTAVI OVDJE MOLIM VAS.
Postovanje treba zaraditi.
Veceras ocekujem predstavu na nivou ove sezone,jaku odbranu i malo poena Pacersa,isto tako veceras bi Booz trebao bit puno bolji vec 1 utakmicu.
Inace ovo je 10 zaredom pobjeda Bullsa ako dobiju veceras bit ce 11,lijepa serija.
Inace ovo je 10 zaredom pobjeda Bullsa ako dobiju veceras bit ce 11,lijepa serija.
Chicago Bulls forward Luol Deng finished 10th in NBA defensive player of the year voting, which was won by the Orlando Magic's Dwight Howard for a record three straight seasons.
Deng, who played in all 82 games, received five second-place votes and nine third-place votes for 24 points.
Joakim Noah and Luol Deng each received one first-place vote.
-Deng 10 u NBA po glasovima sto se tice odbrane,mislim da je zasluzio prvu odbrambenu petorku ove godine.
Deng, who played in all 82 games, received five second-place votes and nine third-place votes for 24 points.
Joakim Noah and Luol Deng each received one first-place vote.
-Deng 10 u NBA po glasovima sto se tice odbrane,mislim da je zasluzio prvu odbrambenu petorku ove godine.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa i iz istog su mjesta rodom u Iowi i ujedno su i prijateljiTitova-Juga je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Korver izbliza izgleda isto onaj glumac Ashton Kutcher, tj. Onaj glumac Ashton Kutcher, izbliza izgleda isto Korver.Titova-Juga je napisao/la:http://www.nba.com/bulls/bullstv/gameday.html
I ja sam to primjetio.
Ja ga iskreno nikada nisam volio, ni sada mi nije drag, al dok god pogadja trice u kljucnim momentima, ok mi je : )
Sta je sa linkovima veceras, oce bit ista solidno.
Da mi je na nba passu pogledat sve bih dao!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vala razvalit FIshera i Jenningsa ,Salomonsa ipak jeste razlikaPapilon20 je napisao/la:Pa vjerovatno jer je "mala " razlika izmedju Bucksa i Lakersa ,i playoffa i regularnog dijela
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Giallorossi
- Kontakt:
Danas josh jedna teska utakmica..Moramo bolje pocet,nama preuzet inicijativu ne dozvoliti da nam daju lake koseve ,kojih je bilo na prosloj utk. puno.Ocekujem boljeg buzija posebno u defense jer ako mu hansbrough bude opet dao onakve koseve bice tesko opet pobjedit..Naravno Derrick opet na nivou ko cjelu ovu sezonu ,Deng dobar u napadu najbolji u defense neko sa klupe da ,da tu dodatnu energiju posebno korver ili gibson tako da pobjeda nebi smijela doci u pitanje..samo bez nervoze i doce sve na svoje 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Hajmo navijaci Bullsa, brzinski dajte kvalitetan link da gledam rahat mec.
P.S. Sretno
P.S. Sretno
Chelsea F.C.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:Hajmo navijaci Bullsa, brzinski dajte kvalitetan link da gledam rahat mec.
P.S. Sretno
Hehe, polako, ima jos sat vremena do pocetka.
Prvo cemo vidit koji su kvalitetni, pa postaviti, nadam se sto vise nas da ne bude zajebancije sa glupim
streamovima kao u prvoj utakmici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la: Hehe, polako, ima jos sat vremena do pocetka.
Prvo cemo vidit koji su kvalitetni, pa postaviti, nadam se sto vise nas da ne bude zajebancije sa glupim
streamovima kao u prvoj utakmici.
Situacija je takva da ili ima onaj "zonein" stream ili nema nikakav...tacnije ima ih bruku ali ni jedan ne valja...ili lagaju ili je kvalitet takav da ne mozes razlikovati Rose-a od Boozera...tu je NBA veoma tanak,npr. fudbal ima milijardu streamova koji su sasvim ok za gledanje...
- Titova-Juga
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:
Situacija je takva da ili ima onaj "zonein" stream ili nema nikakav...tacnije ima ih bruku ali ni jedan ne valja...ili lagaju ili je kvalitet takav da ne mozes razlikovati Rose-a od Boozera...tu je NBA veoma tanak,npr. fudbal ima milijardu streamova koji su sasvim ok za gledanje...
Slazem se, u biti svi smo skontali to za taj zonein da je najbolji.
Ostali manje vise, recimo onaj veetle ima extra kvalitetu slike ali precesto prekida,
a ostali su stvarno srednja zalost.
Na my2p2 kada gledas nogometni prijenos je prednost sto izbace koliko kbs je konekcija i onda kliknes odgovarajucu, dok ovdje moras pogadjati koju ces. Preko sopcasta budu ok prijenosi, ali nisam jos nasao kosarkaske (nba) tekme preko sopcasta.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ccc,zafrkao sam se u proracunu.Valja jos sat prokleti buljit u monitor i slusat zvuk brujenja centralne.Ipak radi Rosa bi cekao i 3 sata
Probat cu nac i ja kakav fajn link.
Chelsea F.C.
Na my2p2 ne valja niti jedan link koji postave osim stopstream-a koji najcesce radi preko zonein kao upravo sad Miami-Phila...tu sam 100 puta trazio Lakerse i samo je stopstream valj'o...veetle i sopcast su odlicni ali kao sto i ti kazes za NBA ih nema...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:Ccc,zafrkao sam se u proracunu.Valja jos sat prokleti buljit u monitor i slusat zvuk brujenja centralne.Ipak radi Rosa bi cekao i 3 sataProbat cu nac i ja kakav fajn link.
Obavezno druže, ne smijemo m.v.p-a u akciji propustit', (part II)
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Na my2p2 ne valja niti jedan link koji postave osim stopstream-a koji najcesce radi preko zonein kao upravo sad Miami-Phila...tu sam 100 puta trazio Lakerse i samo je stopstream valj'o...veetle i sopcast su odlicni ali kao sto i ti kazes za NBA ih nema...
Jašta, oslabio je my2p2 skroz, pokušat ću kasnije pronaći štone dobro preko onog http://livetv.ru/en.
I ovi sa sport kluba seru, počeo playoff a oni i dalje ostali na 2 utakmice u sedmici.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
i prosle godine je bilo tako,samo finale ce prenositi svih 7 utakmica (naravno ako dodje do sedme)Titova-Juga je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Na my2p2 ne valja niti jedan link koji postave osim stopstream-a koji najcesce radi preko zonein kao upravo sad Miami-Phila...tu sam 100 puta trazio Lakerse i samo je stopstream valj'o...veetle i sopcast su odlicni ali kao sto i ti kazes za NBA ih nema...
Jašta, oslabio je my2p2 skroz, pokušat ću kasnije pronaći štone dobro preko onog http://livetv.ru/en.
I ovi sa sport kluba seru, počeo playoff a oni i dalje ostali na 2 utakmice u sedmici.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma nek idu u k..., vazno je da puste 10000 snimki premier lige.
Dopizdio mi je taj kanal pravo sa konstantno istom spicom i moronskim komentatorima.
Dopizdio mi je taj kanal pravo sa konstantno istom spicom i moronskim komentatorima.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
stari evo ja gledam miami philly slika beton http://www.eventosppv.com/ (atdhe.fm) a i inace su slike bile betonTitova-Juga je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Na my2p2 ne valja niti jedan link koji postave osim stopstream-a koji najcesce radi preko zonein kao upravo sad Miami-Phila...tu sam 100 puta trazio Lakerse i samo je stopstream valj'o...veetle i sopcast su odlicni ali kao sto i ti kazes za NBA ih nema...
nadam se da ce biti i za chicago sretno
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala druže 
Atdhe fm je postao sve bolji i bolji za razliku od my2p2, a nešto ćemo već smislit' za večeras.
Jedno je sigurno, spavanja nema !
Atdhe fm je postao sve bolji i bolji za razliku od my2p2, a nešto ćemo već smislit' za večeras.
Jedno je sigurno, spavanja nema !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!