Jesi li našao post gdje psujem nekome i prizivam cigana Tatara?
LAŽOVE !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi li našao post gdje psujem nekome i prizivam cigana Tatara?
Lucas je poznat po tom sto svaljuje na druge stvari koje on radi
Obični LAŽOV i NEZNALICA. Isto ću uraditi kad objavi da sam nekome psovao i prizivao cigana da se vrati.napoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 19:24Lucas je poznat po tom sto svaljuje na druge stvari koje on radi
I mene je par puta prozivao da psujem mrtve po PP, ako ima dokaz nek postavi, ja cu se trajno samobanovat.
Nemoj to, da onda novi dodje i u pozitivnom soku nas otrese
I onda Zekic stavi Mlinarica na defanzivnog veznog i nurkovica na ofanzivnog i sjebe im sistemnapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:26Nemoj to, da onda novi dodje i u pozitivnom soku nas otrese![]()
Bolje je ovako, kad su u dubiozi.
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:31I onda Zekic stavi Mlinarica na defanzivnog veznog i nurkovica na ofanzivnog i sjebe im sistemnapoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:26Nemoj to, da onda novi dodje i u pozitivnom soku nas otrese![]()
Bolje je ovako, kad su u dubiozi.![]()
![]()
Rijetko pisu al poslije utakmice smo ih dokrajcili meni se ciniErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
Hvalabvsic je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:56Rijetko pisu al poslije utakmice smo ih dokrajcili meni se ciniErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
https://www.craiova-maxima.ro/forum/vie ... &start=285
Al oprase trenerabvsic je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:56Rijetko pisu al poslije utakmice smo ih dokrajcili meni se ciniErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
https://www.craiova-maxima.ro/forum/vie ... &start=285
Imaš temu Premijer Liga da komentarišeš druge klubove, nemoj ovdje.Ipak nema penala, Juričić je prije duela sa Rakovićem bio u ofsajdu.
Evo bas sam procitao sve od prije tekme do danas. Kako nas ljudi gledaju ko da smo Real nane mi hahaha. SARAJEVO VELIKO SIErosViverosViv je napisao/la: ↑27 jul 2025, 20:54Gdje nadjes taj forum, zelim vidjeti komentare tokom utakmice
Fino je odigrao, ima drzanje bas za stopera
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 15 gostiju.