Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Hato nije u ekipi Ajaxa za vecerasnju prijateljsku. Vjerovatno su pregovori u zavrsnoj fazi
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvo ce Hato a Simmons Tek je poslana sluzbena ponuda. Do sad samo pricali da vide ima li fajde oko Cijene I zelje igraca.harry_90 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:11Jos da su kako Dzeksona ili Sanceza mogli ubaciti u paket bilo bi odlicno![]()
Psg dovodi novog golmana,nece taj grijat klupu Donarumi sigurno,tako da me ne bi cudilo da krenu iz uprave po Donarumu![]()
Sta se desava sa Simonsom i Hatom? Ja mislio bice gotovi transferi do nedelje,jos uvijek nista ?!
Tako da Hato Pa onda Simmons. Pokusao je Bayern se umijesati neuspjesno…
Kako su arapi sa ponudom za Feliksa olaksali posao za Simonsa,ocekujem do srijede da se ozvanici makar jedan od ova dva transfera .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma prodajemo igrace malo je reci.
Da je jos Jacksona fino uvaliti negdje.
Da je jos Jacksona fino uvaliti negdje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Izgleda Simmons Hato I Jos jedno lijevo krilo…
Neto, Estevao, Palmer, Simons, Gittens, Garnacho ili ko god,
Jos Pedro Moze igrati lijevo.
Ima smisla s obzirom na broj tekmi.
Jackson ide sto posto ako dodje Simons I Jos neko.
Njukas navodno hoce Jacksona za 65 milki funti a mi Hocemo 80
Neto, Estevao, Palmer, Simons, Gittens, Garnacho ili ko god,
Jos Pedro Moze igrati lijevo.
Ima smisla s obzirom na broj tekmi.
Jackson ide sto posto ako dodje Simons I Jos neko.
Njukas navodno hoce Jacksona za 65 milki funti a mi Hocemo 80

- superFrankie
- Kontakt:
Hato zavrsen,aj jos Simons do kraja sedmice 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Hato bi trebao biti odlicno pojacanje. Veliki je talenat i pokriva odlicno dvije pozicije. Cucurella ce napokon moci malo odmoriti bez da se mi cupamo za kosu 

Nevjerovatno važno pojačanje Hato, ono što smo platili čak je ok i realna cijena, samo mi je čudno da smo ubacili sell on klazulu
- wadethegreat
- Kontakt:
Izgleda hoce Garnacho definitivno pored Simonsa.
Ne znam sta da mislim o Tom transferu al Eto nije losa rezervna opcija….
Nisam ni ja za al eto mali je htio doc kod nas i u januaru i sad zeli, ja ne vidim nacin da on bude duze u klubu od dvije do tri sezone, lijevo Gittens i Garnacho, 10ka Palmer i Simons, desno Estevao i Neto, sljedece sezone dolazi Quenda, vidjet cemo sta ce biti sa Paezom kako ce se razviti, tu moze igrati i Joao Pedro, ne razumijem cemu prenatrpavanje naprijed dok nam je rupa na golu, ne mogu dati 20 mil za Maignana, dat ce 30 plus za Garnacha.wadethegreat je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:48Izgleda hoce Garnacho definitivno pored Simonsa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba nam opcija u napadu puno je takmicenja.IQ200 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:58Nisam ni ja za al eto mali je htio doc kod nas i u januaru i sad zeli, ja ne vidim nacin da on bude duze u klubu od dvije do tri sezone, lijevo Gittens i Garnacho, 10ka Palmer i Simons, desno Estevao i Neto, sljedece sezone dolazi Quenda, vidjet cemo sta ce biti sa Paezom kako ce se razviti, tu moze igrati i Joao Pedro, ne razumijem cemu prenatrpavanje naprijed dok nam je rupa na golu, ne mogu dati 20 mil za Maignana, dat ce 30 plus za Garnacha.wadethegreat je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:48Izgleda hoce Garnacho definitivno pored Simonsa.
Za golmana se slazem ali ista je prica odigrao je turnir dobro i opet on ostaje broj 1.
To sto ce nas kostati opet bodova je druga prica...
Ako nas on bude kostao nekog trofeja ove sezone nek se upucaju sami.
Ja od Quende jednako ocekujem kao i od WIlliana tu su negdje talentom.
Sljedece tek sezone ce biti guzva ove i nekako ce se to podnijeti kroz broj takmicenja.
- superFrankie
- Kontakt:
Broja na putu u Burnley, iznos jos nije poznat, u utrku za Nkunkua se ukljucio i Inter. Sto se dolazaka tice Simons odbija da trenira sa Leipzigom i danas nece biti na spisku za utakmicu. Nesto slicno kao sto je i Hato uradio prije nego sto su se klubovi dogovorili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.