Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rudar nije stigao registrovati pola pojačanja za večerašnju utakmici. Ali mi je drago da je mali Keranović što je bio u Sarajevu i Borcu,večeras u prvoj postavi .
-
- Kontakt:
https://fksarajevo.ba/vijest/857bvsic je napisao/la: ↑27 jul 2025, 18:01https://fksar.ajevo.ba/vijest/1574zeljovolimte je napisao/la: ↑27 jul 2025, 17:31Daj mi taj link gdje su vasi napisali zvanicnu cifru.bvsic je napisao/la: ↑27 jul 2025, 15:02
E jesi kume i naporan yebo te transfer, zeljo ti igra za 5 sati umjesto da se spremis za utakmice ti komentarises jel sarajevo laze koliko je prodalo igraca.
Kakvih medija kad je svaki transfer oficijalna stranica napisala cifru? Sto vasi nisu to uradili vec napisali rekord kluba?
Ako je zvanicna transfermarkt, onda jeste.
Transfer Al Jabera i tice se mog kluba, ne znam zasto ste se nakacili.
Najveci izlazni transfer ove lige napravio je Zeljeznicar.
Eto jel te dosta idi na utakmicu sad
EDIT: https://fksara.jevo.ba/vijest/1242 eto ti jos
A evo za Buljubasica..
A i tu pise vrijednost transfera i procenti.
Nista konkretno koliko FKS ima od toga?
Isto ko da smo objavili vrijednost transfera Al Jaber 25 miliona eura. I sad ti nagadjaj jel to plata igraca, provizija nekome..
-
- Kontakt:
A kad dođe zimska puza bice druga prica….
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma dobro mi i kad objavimo kazu da lazemo i slicne nebuloze.
-
- Kontakt:
Pa objektivno nisu ljudi nista ni slagali nego prenijeli vijest iz medija od agenta. Mozemo mi njih mrziti ali sta su oni tu dodali oduzeli, pise 3 miliona eura +.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 18:22Ma dobro mi i kad objavimo kazu da lazemo i slicne nebuloze.
Drugo je sto ima njih na forumu koji tacno u marku znaju koliko je, ali ne pisu. To je vec za druge price i razloga.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2025, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Eno boga mi jazz pun Bosnjaka ori se babo sa svih strana, idi strazu cuvaj, kaze Previsic da se odbranit ne moze, poceli zemlju kupovat, a Knezevic veli da stanove sve Sarajlije pokupovaseLavoviGabela je napisao/la: ↑27 jul 2025, 17:07Samo navalite tastatura ratniciBordo10 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 10:54Nismo ali postat cemo, dasta domicilna Madjarska, nije Hrvata u Gabeli bilo donedavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑27 jul 2025, 08:56
Poznati ste po tome nema šta![]()
Ima još prezimena, educiraj se malo više, kad već kopaš, a ne površno. Sve su domicilna nisu uvozna kao npr. Iz Sandzaka![]()
Idi na najbolje mjesto tamo pogledaj harem i vidi ko je i kad bio, a koga nema bise ni u tragu![]()
Bilo je i bit će. Nismo mi nastali 93. u hotelu ko nacija, samo polako nadoci će te![]()
-
- Kontakt:
Kvota 1,05 na Borac

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Hrammm1921
- Kontakt:
1.02 na Borac? Hahahahahaha
Da li će večeras borac biti 2 , velika je kvota
to im je prilika da namaknu para dobrih

5km oba daju gol :S
Ova sezona ce biti gora i neregularnija od svih dosad zajedno. Nadam se da ce i sudije davati golove nebili se sta uradilo po tom pitanju. Nema sta nisu radili opet niko nista nazalost.
Borac će osvojiti sigurnih 36 bodova protiv klubova iz rs-a, ovo su samo ta 3 od tih 36, zato je i sudija Peljto jer se pobjednik već zna.
Tako će i biti kroz cijelu sezonu, uredno suđenje protiv tih klubova a za ostale idu kazlagić, halkić, njegomirović....i ostala kriminalna svita, ako ni sa njima ne uspiju i okliznu se negdje ta ista sudijska garnitura preuzima zadatke za konkurenciju.
Već viđena matrica, kriminalne organizacije, koja uspješno funkcioniše i zašto bi je mjenjali.
Tako će i biti kroz cijelu sezonu, uredno suđenje protiv tih klubova a za ostale idu kazlagić, halkić, njegomirović....i ostala kriminalna svita, ako ni sa njima ne uspiju i okliznu se negdje ta ista sudijska garnitura preuzima zadatke za konkurenciju.
Već viđena matrica, kriminalne organizacije, koja uspješno funkcioniše i zašto bi je mjenjali.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Barcelona igra protiv nekog niželigaša, sve uredno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pun stadion u Banja Luci Ko šibica
- ErosViverosViv
- Kontakt:
170 ljudi u banjaluci. Sta je ovo krv ti je6em.
zeljo ima 4 stranca u rosteru , je li se mijenjalo pravilo ili je greska Adzema koja bi ga mogla kostati 3 boda za zelenim stolom . 2 Nigerijca i 2 Brazilca
Zadnja izmjena: mikimaus, dana/u 27 jul 2025, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- akisarajevo92
- Kontakt:
otac ih ebo vise amaterski
tacno se svaki put cuje kako stisaju zvuk sa stadiona kad se ukljuci retard Ploco
tacno se svaki put cuje kako stisaju zvuk sa stadiona kad se ukljuci retard Ploco
Don't believe the hype.
Mislim da jedan brazilac ima eu pasoš.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Sloga "Meridian", Radnik "soccerbet"
dal je ovo realno imal ovo jos igdje? Znali se iz kojih gradova ovi dolaze?!
Vico prasino bijela gdje su reflektori u doboju ??? Sinoc zadnjih pola sata nista se ne vidi taman kad je velez imo igraca vise.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Jedan od ta dva Brazilca ima talijanske papire. EU igrač.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 30 gostiju.