Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar pobjedom u Mostaru protiv Zrinjskog na sjajan način najavio početak nove sezone.
Laku noć.
Laku noć.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Mi ismijavamo Želju do našeg kiksa. Onda oni ismijavaju nas i tako u krug. Prođe sezona pokušavajući da se naslađujemo kiksevima a kamenjari i snsd prčija osvajaju titule.![]()
U pravu si, ali mi ne ismijavamo Želju, nego sljedbenike istog. Željo nek je živ i zdrav, šura mi je željovac, ali ove treba poklopit nakon njihovih izjava i pokušaja u šukanju. Bilo bi lijepo gledati ih iza nas na drugom mjestu.Pendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Mi ismijavamo Želju do našeg kiksa. Onda oni ismijavaju nas i tako u krug. Prođe sezona pokušavajući da se naslađujemo kiksevima a kamenjari i snsd prčija osvajaju titule.![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Iduce sedmice ako mi kiksamo sa Radnikom onda ce nas podyebavati.Ma najludja liga na svijetu.Kakvi Englezi,Liga Prvaka i ostale zayebancije.Pendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ideee stabilizacija i u 14-tu godinu i to u kontinuitetu.
Golemo brate,pregolemo.
Inace ovaj mudrovan u pokusaju moze kod sablje na seminar komotno.
Poslije svake tekme najavljuje nove igrace,sad 6 ni manje ni vise,i tako nastavlja pljuvati po igracima koje satro trenira i ocekuje od njih da ga kao nesto respektuju.
Nastavi i izdrzi nekako do derbija.

Golemo brate,pregolemo.
Inace ovaj mudrovan u pokusaju moze kod sablje na seminar komotno.
Poslije svake tekme najavljuje nove igrace,sad 6 ni manje ni vise,i tako nastavlja pljuvati po igracima koje satro trenira i ocekuje od njih da ga kao nesto respektuju.
Nastavi i izdrzi nekako do derbija.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma nema niko nista protiv Zelje i ne bi bilo komentara nikakvog da ovde nema raznih slucajevaPendulum je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Ova tema se pretvori u cirkus nakon što kiksa ili Željo ili Sarajevo. Svi nešto pokušavaju nekome šuknuti a šale nigdje veze.
Od Nodija da je ovaj Zeljo bara bara sa nama Zrinjskim i Borcem i da se napada titula, do onog danas o parama i transferima, pa onog drugog sa sipom i interpolom.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ja ih ne podhebajem,ovo je za njih standard, umjesto sto se nesto stalno porede sa nama bolje im je da u 21 vijeku napokon krenu da igraju fudbal bez krkanluka,ovo sto igraju godinama je zivi ocaj.
Taktika za danas

-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma dobro pola ekipe mu je otislo,doveli vagon igraca i tesko je to sve sloziti,problem je sto sad placaju dobro a nema nikakve igre,trebace mu vremena da malo slozi igru. Fascinantno kako je Zeljo rasadnih ovakvih ratnika i specijalaca kao Adzem i Mulalic.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 27 jul 2025, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ni ja ih Boga mi ne podyebajem zbog kluba kao kluba.
Da se poklope i postanu malo objektivni ne bi bilo sada 5-6 stranica ismijavanja ali stvarno imaju svakakvi slucajeva sa raznim izjavama "tu je to negdje,u 5 deka" "nista vi bolji niste od nas" "mi da imamo pare prosetali bi se ligom" "ne znate" i slicno
Ne trazim ja da nas neko velica ali za njih zaista jesmo Real Madrid u svakom segmentu i oni su najzadnji koji imaju pravo da nas nesto podbadaju.Uz to imaju rijetko odvratnu,seljacku i klosarsku ekipu koju vodi klan Krpic-Boljevic sa klaunom na klupi.Kako oni vole reci 'filozofija' ali daleko je to od pravog Zelje
Vise puta sam istakao da bi volio da se mi i oni borimo za titulu.
Da se poklope i postanu malo objektivni ne bi bilo sada 5-6 stranica ismijavanja ali stvarno imaju svakakvi slucajeva sa raznim izjavama "tu je to negdje,u 5 deka" "nista vi bolji niste od nas" "mi da imamo pare prosetali bi se ligom" "ne znate" i slicno
Ne trazim ja da nas neko velica ali za njih zaista jesmo Real Madrid u svakom segmentu i oni su najzadnji koji imaju pravo da nas nesto podbadaju.Uz to imaju rijetko odvratnu,seljacku i klosarsku ekipu koju vodi klan Krpic-Boljevic sa klaunom na klupi.Kako oni vole reci 'filozofija' ali daleko je to od pravog Zelje
Vise puta sam istakao da bi volio da se mi i oni borimo za titulu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
worchester
- Kontakt:
Ekipa kojoj rudar uzme bod neka momentalno rasformira sve selekcije do pjetlica i trenere otjera. Kod njih se ne zna sta je gore,sto nemaju kvalitet ili sto su nespremni totalno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ako vas ikad bude zanimala definicija lude opsesije, samo procitajte par zadnjih stranica. Bukvalno i dalje citiraju sami sebe i one lazne profile koje su napravili da glume nase, samo da bi se mogli ‘poklapati’. Cirkus.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
“Šefe, hoćemo li uzeti Radnika u prvom kolu?”

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Utripovao se da je na utakmici KK Bosna. Ili malo više na žensku odbojku baca.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Al jbt, kad uporediš ovu utakmicu s našom protiv Krajove kao da nije isti sport
Usporedi ovu utakmicu sa Listica - Posusje, pa to je druga dimenzija. Kakva usporedba Sarajevo - Krakova. To se ne moze porediti uopste.PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:26Al jbt, kad uporediš ovu utakmicu s našom protiv Krajove kao da nije isti sport
- FKS -
Doveli vagon odpada kao i Velez.......meni je to fascinantno, ocekujes rezultat sa nekim polovnjacima i tako stalno u krug.....oba kluba bila poznata po pravljenju igraca, ko da im je Sejo Brajlovic skautiro igrace.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:18Ma dobro pola ekipe mu je otislo,doveli vagon igraca i tesko je to sve sloziti,problem je sto sad placaju dobro a nema nikakve igre,trebace mu vremena da malo slozi igru. Fascinantno kako je Zeljo rasadnih ovakvih ratnika i specijalaca kao Adzem i Mulalic.
A jesi li nam ovu definiciju napisao sad kao Virtual ili kao njegov izmisljeni drug?KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:23Ako vas ikad bude zanimala definicija lude opsesije, samo procitajte par zadnjih stranica. Bukvalno i dalje citiraju sami sebe i one lazne profile koje su napravili da glume nase, samo da bi se mogli ‘poklapati’. Cirkus.
Svaka čast ljudino sa 2 profila
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kakvo poredjenje znalcaPeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:26Al jbt, kad uporediš ovu utakmicu s našom protiv Krajove kao da nije isti sport
Zeljo protiv Kopera i ovo danas? Nebo i zemlja
Drugo je igrati evropske utakmice
Svi vec rekli da imate najbolji roster, nema potrebe vise momEK
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 11 gostiju.