Cekaj mora se prvo dogovoriti s pojedincima sa foruma
Ajde fudbalski znalci javite se jbo vas Tiktoker
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Cekaj mora se prvo dogovoriti s pojedincima sa foruma
Bukvalno sve isto, nikakve atrakcije, nikakvih rezultata. Samo vecinom ovi jadni pristupi, pogotovo na Grbavici kad primimo gol u prvih 10 minuta pa citavu tekmu patnja i ganjanje rezultata. Masu istih utakmica kao ova veceras smo odigrali na Grbavici, a koje su trebale biti ‘rutinske’.
Samo da se citiram.
Obradova ti je Adzem doveo iz Jedinstva...Cvetanoski je bivsi kod Adzema, mora veliki mag iz Crne Gore igrati i mahati rukama.Cwirek je napisao/la: ↑27 jul 2025, 22:57Meni samo nije jasno ko dovodi ove igrače. Osmanović, Obradov..
Kažu neće vise dovoditi igrača u ovom prelaznom roku.
Ahahaha.
Jedini brz igrač, krilo, Cvetanovski nije počeo od početka meča. Kakve su ovo taktike tiktokera.
Ali nije sve crno, boricemo se opet za 4 mjesto s tim da će nam sada biti posao mnogo teži za ostvariti..
Jedino za prvu stvar mogu rec da je greska da pocne Osmanovic i Cveta na klupi ,mislim sad ga grdimo (Osmanovica), da nije napravio gresku bilo bi nam super, ali ko bi igrao sa Radovcem zadnjem veznog? Foco sumnjam da moze tu iznijeti poziciju, ili je mogao staviti SimonijaLokomotifa je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Nisam neko ko bi tjerao trenera poslije prvog kiksa, uvijek sam za kontinuitet ako je moguće, ali ako se po jutru dan poznaje Adžemu se ne piše dobro na klupi Željezničara, po meni zbog tri stvari:
1. Jako loša priprema utakmice večeras, katastrofalan izbor prvih 11, Radnik ništa nije pokazao, a mi nismo dvije šanse stvorili kako treba, a i gol smo dali na sreću.
2. Pored živih Šošića i Boljevića na terenu, odluka da Krpić puca je u najmanju ruku amaterska, pa čovjek kroz karijeru ima više promašenih nego zabijenih penala. I to spada u lošu pripremu utakmice.
3. On kao trener morao je unijeti timski duh i koheziju u ekipu, a večeras se iz aviona vidjelo da komunikacija i zajedništvo između igrača u vrhu napada ne postoji. Imali su pun stadion večeras alo mlako ušli u utakmicu, ne bih isključio ni nezadovoljstvo nekih igrača Adžemovim metodama. I naravno, ako mu iko dobro želi, nek još večeras isključi sve društvene mreže, ovo je degutantno za velikana kao što je Željezničar.
Gluho i daleko bilo, kakav Mulalic...pa lik nije vodio nikoga ozbiljnog, nesto poput Adzema.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:11Ja mu dajem mjesec dana, onda dolazi mulalic, raskidi sa 5.6 igraca, potpisivanje reprograma i isplacivanje plata. Sredina tabele, sloga je dosta bolja ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.