FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
35
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 190

b00t
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la b00t » 27 jul 2025, 23:02

Hrasno15 je napisao/la:
27 jul 2025, 23:00
Alipasino je napisao/la:
27 jul 2025, 22:57
Ja sam Zeljin vojnik dajte mi da vodim Zelju.Prvo kolo i sve ti nade sjebu.Mrs sram vas bilo.
Ako je Željin vojnik, još večeras će dati ostavku, a sa njim i onaj ko je dovodio ove "igeače".
Cekaj mora se prvo dogovoriti s pojedincima sa foruma 😂😂 njegovi tapkarosi 😂😂😂

Ajde fudbalski znalci javite se jbo vas Tiktoker

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 27 jul 2025, 23:03

sassari je napisao/la:
27 jul 2025, 22:40
Ja ne znam koji k mi hoćemo, igramo isto zadnjih 10 godina, samo se treneri i igrači mjenjaju, ostalo sve isto, nikakvog napredka, isti fudbal, iste filozofije, i isti bijedni rezultati.
Nikakve igre, bio Coric, Adzem, Basic, Đurbuzovic, sve isto
Bukvalno sve isto, nikakve atrakcije, nikakvih rezultata. Samo vecinom ovi jadni pristupi, pogotovo na Grbavici kad primimo gol u prvih 10 minuta pa citavu tekmu patnja i ganjanje rezultata. Masu istih utakmica kao ova veceras smo odigrali na Grbavici, a koje su trebale biti ‘rutinske’.

I opet te isprati skoro 9 milja na stadionu protiv **** Radnika i poslije onog debakla od Slovenaca. I opet imas najvecu i najbrojniju podrsku u drzavi. Ni na koji nacin ne pokazuju ni trunku zahvalnosti ni oduzenje svima nama koji sve ovo godinama trpimo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

VR6
Kontakt:

Post Postao/la VR6 » 27 jul 2025, 23:04

VR6 je napisao/la:
19 maj 2025, 11:45
Yebo vas Adzem tiktok trener.

Ne prizivajte ga :stop:

UPRAVA NAPOLJE paraziti jedni!!!
Samo da se citiram.

Ado i ja imam Zeljin DNK, kako znam za sebe znam i za Zelju, a to je preko 40 godina. Stotine gostovanja, pitaj Boga koliko domacih tekmi. Ti da bar malo zdravo razmisljas onda se nisi ni trebao vratiti nakon one sezone i 0:3 u Mostaru. Uzeo Kup, svaka cast. Najjaci smo tad sastav imali, ali hajde ok.

Buraz mi ganjamo gol, ti radis izmjenu Alic - Obradov?!!!

Radovac ti igra cijelu tekmu i trebao si i njega na poluvremenu zamijeniti. Vidis da ne ide, daj nekog drugog.
Boljevic ti igra cijelu tekmu, nije oporavljen do kraja. Isao u CG dobio dijete, slavio covjek i neka je.
Krpic, treba li sta reci?
Izmisljas toplu vodu i pozicije? Nemoj ba, nije ovo PES.

Evo prvo kolo i vec smo 2 boda u zaostatku i igrali smo kuci, mislim “igrali”. Liga u kojoj ce svaki bod zlata vrijediti.

Evo ja ti saljem lava, upali live na tiktoku poslije tekme. Mani se corava posla, uhvati se Gorazda, GOSKA, Jedinstva.

Dao Bog pa ti uzeo ligu na kraju i bjezao drugom 10 bodova i posrao se meni u usta nakon toga. Amin

Nisi ti buraz za ovog posla, vjeruj mi. Nikakav hate ali mi moramo bolje, a i ti i svi oni koji su bili prije tebe zadnjih godina.

Napaceni87
Kontakt:

Post Postao/la Napaceni87 » 27 jul 2025, 23:04

taman covjek pomisli prvo kolo pobjeda lagana, nada za bolje, i onda ovo, izrevoltiran sam

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 jul 2025, 23:05

Ma ja, svi su krivi samo ne on i fali nam 6 igraca.
Balijski mentalitet.
Bolje da ne pisem puno dzaba se svadjam sa rajom. Mrzim sabur a sad mi treba. Da mi je snaga da preskocim koju utakmicu.
Mozemo stavit i Pekica na klupu. Vojnik je kluba, zna igrace i pravi dobru atmosferu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 27 jul 2025, 23:05

Cwirek je napisao/la:
27 jul 2025, 22:57
Meni samo nije jasno ko dovodi ove igrače. Osmanović, Obradov..
Kažu neće vise dovoditi igrača u ovom prelaznom roku.
Ahahaha.
Jedini brz igrač, krilo, Cvetanovski nije počeo od početka meča. Kakve su ovo taktike tiktokera.
Ali nije sve crno, boricemo se opet za 4 mjesto s tim da će nam sada biti posao mnogo teži za ostvariti..
Obradova ti je Adzem doveo iz Jedinstva...Cvetanoski je bivsi kod Adzema, mora veliki mag iz Crne Gore igrati i mahati rukama.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 27 jul 2025, 23:06

Aj ne seri.te

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 27 jul 2025, 23:07

Nisam neko ko bi tjerao trenera poslije prvog kiksa, uvijek sam za kontinuitet ako je moguće, ali ako se po jutru dan poznaje Adžemu se ne piše dobro na klupi Željezničara, po meni zbog tri stvari:

1. Jako loša priprema utakmice večeras, katastrofalan izbor prvih 11, Radnik ništa nije pokazao, a mi nismo dvije šanse stvorili kako treba, a i gol smo dali na sreću.

2. Pored živih Šošića i Boljevića na terenu, odluka da Krpić puca je u najmanju ruku amaterska, pa čovjek kroz karijeru ima više promašenih nego zabijenih penala. I to spada u lošu pripremu utakmice.

3. On kao trener morao je unijeti timski duh i koheziju u ekipu, a večeras se iz aviona vidjelo da komunikacija i zajedništvo između igrača u vrhu napada ne postoji. Imali su pun stadion večeras alo mlako ušli u utakmicu, ne bih isključio ni nezadovoljstvo nekih igrača Adžemovim metodama. I naravno, ako mu iko dobro želi, nek još večeras isključi sve društvene mreže, ovo je degutantno za velikana kao što je Željezničar.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 27 jul 2025, 23:07

Smjesni smo u svim segmentima, šta kaže, stiže nam ovih šest igrača, jako važan igrač se povrijedio, izgubili smo dva boda a srećom uzeli jedan, pitajte te sto su zviždali nisam ja zviždo…..pa Adzeme j….. ti mater

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 27 jul 2025, 23:08

Uprava je jedini krivac za ovaj cirkus oni su ga postavili tu nije Adzem sam doso sjeo na klupu i reko evo ja cu bit trener.
Curva Sud

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 27 jul 2025, 23:09

"Pitajte to te što su zviždali, ja ne znam. Mnogo su mijenjali kao i mi, ali tu su nova lica donose novu energiju. Idemo svakako dole da odigramo dobru utakmicu" - Admir Adžem. Pa eto, ne znam. Jadu.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 27 jul 2025, 23:09

“nastavili smo grist protivnika”

hahahahahhahahahahahah

Halo tiktokeru Radnik iz Bijeljine 😂😂😂

Napaceni87
Kontakt:

Post Postao/la Napaceni87 » 27 jul 2025, 23:10

Lokomotifa je napisao/la:
27 jul 2025, 23:07
Nisam neko ko bi tjerao trenera poslije prvog kiksa, uvijek sam za kontinuitet ako je moguće, ali ako se po jutru dan poznaje Adžemu se ne piše dobro na klupi Željezničara, po meni zbog tri stvari:

1. Jako loša priprema utakmice večeras, katastrofalan izbor prvih 11, Radnik ništa nije pokazao, a mi nismo dvije šanse stvorili kako treba, a i gol smo dali na sreću.

2. Pored živih Šošića i Boljevića na terenu, odluka da Krpić puca je u najmanju ruku amaterska, pa čovjek kroz karijeru ima više promašenih nego zabijenih penala. I to spada u lošu pripremu utakmice.

3. On kao trener morao je unijeti timski duh i koheziju u ekipu, a večeras se iz aviona vidjelo da komunikacija i zajedništvo između igrača u vrhu napada ne postoji. Imali su pun stadion večeras alo mlako ušli u utakmicu, ne bih isključio ni nezadovoljstvo nekih igrača Adžemovim metodama. I naravno, ako mu iko dobro želi, nek još večeras isključi sve društvene mreže, ovo je degutantno za velikana kao što je Željezničar.
Jedino za prvu stvar mogu rec da je greska da pocne Osmanovic i Cveta na klupi ,mislim sad ga grdimo (Osmanovica), da nije napravio gresku bilo bi nam super, ali ko bi igrao sa Radovcem zadnjem veznog? Foco sumnjam da moze tu iznijeti poziciju, ili je mogao staviti Simonija

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 27 jul 2025, 23:11

I Mirso stolar s kraja ulice voli želju, čisto da se zna kad budu narednog trenera birali.

Pa dabogda nikad izlazni transfer ne napravili, uzmu milione i uvuku te u veću bijedu nego što si bio, šta će nam pare kad ne znamo s njima.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 27 jul 2025, 23:11

Ja mu dajem mjesec dana, onda dolazi mulalic, raskidi sa 5.6 igraca, potpisivanje reprograma i isplacivanje plata. Sredina tabele, sloga je dosta bolja ekipa.

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 27 jul 2025, 23:12

Radovac, Odinaka, Krpic, Obradov, Vini, Jaganjac najjjjrealnije nisu kapacitet za Želju.
Adzem nije kapacitet da vodi ovog Želju. Čovjek vadi Alica i ubacuje obradova… njegove izmjene su za proučavanja. Šta se čovjeku vrti po glavi i šta konta postići nije nikome jasno.. vadi bekove lošijim..
opet spori igrači. Opet lopta sporo ide. Opet napadač Krpic. Opet najgori bekovi u ligi. I to sada kada imamo realno velik igrački budzet..
Ko je doveo Adzema i on treba na neko psihijatrijsko vještačenje..
Samo se nadajmo ovom investitoru… Samo te to može izvaditi ove žabokrečine duge 10 godina…

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 27 jul 2025, 23:12

Hajmo aplauz za našeg ratnika Krpića
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

FrDiHu
Kontakt:

Post Postao/la FrDiHu » 27 jul 2025, 23:13

Jedan od najvecih problema vec godinama je taj sto se navijaci zadovoljavaju malim stvarima .Poslije pobjede nad Zrinjskim odmah je krenula euforija kao da ce se osvojiti liga Adzema su dizali u nebesa.I normalno da ce nakon dva losa rezultata Koper i Radnik sve to pasti u vodu a relanost je da ni tada nismo bili nista i da je za sve potrebno vrijeme.Adzem ako ima obraz treba ovo napustiti dok je vrijeme previse je tu cudnih i u najmanju ruku sumnjivih stvari u vezi igraca i taktike.Od radovca koji je prekrizen a danas u prvoj do ovog malog Osmanovica koji minute nije imao protiv Kopera a danas starter.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 27 jul 2025, 23:13

Bojudaosinebu je napisao/la:
27 jul 2025, 23:11
Ja mu dajem mjesec dana, onda dolazi mulalic, raskidi sa 5.6 igraca, potpisivanje reprograma i isplacivanje plata. Sredina tabele, sloga je dosta bolja ekipa.
Gluho i daleko bilo, kakav Mulalic...pa lik nije vodio nikoga ozbiljnog, nesto poput Adzema.

Ali izjava Adzema ... :kafa:

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 27 jul 2025, 23:16

Presica ce vjerovatno biti tipa, falio nam je citav vezni red, nismo registrovali sve igrace, falili su nam, sudija sjeckao i malo produzio.

Nadam se da ce me demantovati i preuzeti krivicu.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.