Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako vas ikad bude zanimala definicija lude opsesije, samo procitajte par zadnjih stranica. Bukvalno i dalje citiraju sami sebe i one lazne profile koje su napravili da glume nase, samo da bi se mogli ‘poklapati’. Cirkus.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
“Šefe, hoćemo li uzeti Radnika u prvom kolu?”

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Utripovao se da je na utakmici KK Bosna. Ili malo više na žensku odbojku baca.

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
- PeppermintSA
- Kontakt:
Al jbt, kad uporediš ovu utakmicu s našom protiv Krajove kao da nije isti sport
Usporedi ovu utakmicu sa Listica - Posusje, pa to je druga dimenzija. Kakva usporedba Sarajevo - Krakova. To se ne moze porediti uopste.PeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:26Al jbt, kad uporediš ovu utakmicu s našom protiv Krajove kao da nije isti sport
- FKS -
Doveli vagon odpada kao i Velez.......meni je to fascinantno, ocekujes rezultat sa nekim polovnjacima i tako stalno u krug.....oba kluba bila poznata po pravljenju igraca, ko da im je Sejo Brajlovic skautiro igrace.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:18Ma dobro pola ekipe mu je otislo,doveli vagon igraca i tesko je to sve sloziti,problem je sto sad placaju dobro a nema nikakve igre,trebace mu vremena da malo slozi igru. Fascinantno kako je Zeljo rasadnih ovakvih ratnika i specijalaca kao Adzem i Mulalic.
🔴⚫️
A jesi li nam ovu definiciju napisao sad kao Virtual ili kao njegov izmisljeni drug?KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:23Ako vas ikad bude zanimala definicija lude opsesije, samo procitajte par zadnjih stranica. Bukvalno i dalje citiraju sami sebe i one lazne profile koje su napravili da glume nase, samo da bi se mogli ‘poklapati’. Cirkus.

Svaka čast ljudino sa 2 profila

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kakvo poredjenje znalcaPeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:26Al jbt, kad uporediš ovu utakmicu s našom protiv Krajove kao da nije isti sport

Zeljo protiv Kopera i ovo danas? Nebo i zemlja
Drugo je igrati evropske utakmice
Svi vec rekli da imate najbolji roster, nema potrebe vise momEK
Pitajte ove sto zvizde
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Adžem nakon zvižduka: Ja sam najbolji psiholog na svijetu za svoju ekipu, čuo sam i aplauz

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mažu oči. Svake godine im dug raste, oni ko papagaji ponavljaju kako su na pravom putu, dovedu kamion otpada, obrukaju se, otjeraju kamion da bi doveli novi, predstave sav taj otpad ko bog zna šta i jovo nanovo. Ma koliko oni vazili da su finansijski stali na noge, daju velike plate, uprava radi kako treba blah blah, činjenica da su doveli ovog dilentanta za trenera i još mu dali ugovor na tri godine jasno ukazuje na to da su u bunaru. Za ovog je Amaw bio pencilin, kad mu je kao sportski direktor sa tribine **** tromajku a ovaj mlatarao rukama i pravdao se. Sad se najednom ufurao da je trener. Da ga citiram: biće ovo zanimljiva sezona. Hoće, hoće.Skver je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:28Doveli vagon odpada kao i Velez.......meni je to fascinantno, ocekujes rezultat sa nekim polovnjacima i tako stalno u krug.....oba kluba bila poznata po pravljenju igraca, ko da im je Sejo Brajlovic skautiro igrace.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:18Ma dobro pola ekipe mu je otislo,doveli vagon igraca i tesko je to sve sloziti,problem je sto sad placaju dobro a nema nikakve igre,trebace mu vremena da malo slozi igru. Fascinantno kako je Zeljo rasadnih ovakvih ratnika i specijalaca kao Adzem i Mulalic.

Ma majke mi ovaj Adzem se sprda ljudi
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bice oni tvrd orah tamo poslije 5-og kolaworchester je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:23Ekipa kojoj rudar uzme bod neka momentalno rasformira sve selekcije do pjetlica i trenere otjera. Kod njih se ne zna sta je gore,sto nemaju kvalitet ili sto su nespremni totalno

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:29A jesi li nam ovu definiciju napisao sad kao Virtual ili kao njegov izmisljeni drug?KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:23Ako vas ikad bude zanimala definicija lude opsesije, samo procitajte par zadnjih stranica. Bukvalno i dalje citiraju sami sebe i one lazne profile koje su napravili da glume nase, samo da bi se mogli ‘poklapati’. Cirkus.![]()
Svaka čast ljudino sa 2 profila![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Pa eto i takvi sebi daju pravo da ismijavaju transfer politiku Sarajeva a pola ekipe im bivsi igraci Sarajeva tj otpisani pa sad skontaj tu ironiju,ljudi ovdje tvrdili da imaju 50 posto od prodaje Jatte.Skver je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:28Doveli vagon odpada kao i Velez.......meni je to fascinantno, ocekujes rezultat sa nekim polovnjacima i tako stalno u krug.....oba kluba bila poznata po pravljenju igraca, ko da im je Sejo Brajlovic skautiro igrace.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:18Ma dobro pola ekipe mu je otislo,doveli vagon igraca i tesko je to sve sloziti,problem je sto sad placaju dobro a nema nikakve igre,trebace mu vremena da malo slozi igru. Fascinantno kako je Zeljo rasadnih ovakvih ratnika i specijalaca kao Adzem i Mulalic.
-
- Kontakt:
Opet dođe ovaj i o svemu osim o fudbalu.
Fudbal. Klub. Fudbalski klub.
Ba ispisa vas radnik na Grbavici gol normalan ne bi dali da ste 6 utakmica igrali nego uvijek nešto u milimetar auto gol nekakav penal nešto, Muftic opet čuda činio. I dođe i priča o opsesiji. Oni na našoj pobjedi protiv 10 puta bolje ekipe od njih recimo ispisali 10 stranica kako nisu oni nešto i mi opsjednuti. Nerealno ocami. Ovo ako nije Adžem nije niko
Fudbal. Klub. Fudbalski klub.
Ba ispisa vas radnik na Grbavici gol normalan ne bi dali da ste 6 utakmica igrali nego uvijek nešto u milimetar auto gol nekakav penal nešto, Muftic opet čuda činio. I dođe i priča o opsesiji. Oni na našoj pobjedi protiv 10 puta bolje ekipe od njih recimo ispisali 10 stranica kako nisu oni nešto i mi opsjednuti. Nerealno ocami. Ovo ako nije Adžem nije niko
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, riki46, samirr, Tatamata1946 i 31 gost.