Ovo sto je odigrao OK
Izbio je par lopti ispred Krpica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo sto je odigrao OK
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:01Fala Bogu i nasem klubu sto nemamo potrebu da gledamo ovo sto kone gledaju,sto manje igraca sa BH pasosem je garant da ce igrat bolje,kakav fudbal i hrkljus igraju isto kao i prije 15 godina,masu rukama,udaraj.
Titulu vrlo vjerovatno nećemo osvojit, znamo iz kojih razloga i sa te strane je logično odgoditi i fokusirati se 100% na evropu ali ako nismo u stanju da igramo svaka 3-4 dana kao sto se igra u svim drugim državama onda i ne trebamo igrat evropu. Po meni se treba odigrat utakmica, radnik je nije real majku mu... Na Koševu se takve ekipe moraju rješavati i sa izmijenjenim sastavom, a i na kraju krajeva Zekić je protiv odgađanja
Dobro se snašao kod onog izbijanja iz šesnaesterca
Poslije onakve utakmice protiv Craiove, ovo je izgledalo kao liga Zimbabvea.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:01Fala Bogu i nasem klubu sto nemamo potrebu da gledamo ovo sto kone gledaju,sto manje igraca sa BH pasosem je garant da ce igrat bolje,kakav fudbal i hrkljus igraju isto kao i prije 15 godina,masu rukama,udaraj.
Mada ja mislim da ide ubrzo opet neko saopstenje.bordospartanac je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:02mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:01Fala Bogu i nasem klubu sto nemamo potrebu da gledamo ovo sto kone gledaju,sto manje igraca sa BH pasosem je garant da ce igrat bolje,kakav fudbal i hrkljus igraju isto kao i prije 15 godina,masu rukama,udaraj.![]()
Sa Radnikom ce se igrati, ja bi ako prođemo Krajovu, odgodio Slogu, koja bi dosla između dvije utakmice sa Trnavom.riki46 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:02Titulu vrlo vjerovatno nećemo osvojit, znamo iz kojih razloga i sa te strane je logično odgoditi i fokusirati se 100% na evropu ali ako nismo u stanju da igramo svaka 3-4 dana kao sto se igra u svim drugim državama onda i ne trebamo igrat evropu. Po meni se treba odigrat utakmica, radnik je nije real majku mu... Na Koševu se takve ekipe moraju rješavati i sa izmijenjenim sastavom, a i na kraju krajeva Zekić je protiv odgađanja
Zato jer je ubleha od sudije svirnuo preko 50 faulova, bukvalno svaki faul su plavi ratnici mahali rukala i naguravali se,ljudima je igra na zadnjem mjestu,seljakluk level pro,bas smo gospodska ekipa u svakom pogledu.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:04Poslije onakve utakmice protiv Craiove, ovo je izgledalo kao liga Zimbabvea.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:01Fala Bogu i nasem klubu sto nemamo potrebu da gledamo ovo sto kone gledaju,sto manje igraca sa BH pasosem je garant da ce igrat bolje,kakav fudbal i hrkljus igraju isto kao i prije 15 godina,masu rukama,udaraj.
Imal sta da nebi odgodio?Lucas je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:05Sa Radnikom ce se igrati, ja bi ako prođemo Krajovu, odgodio Slogu, koja bi dosla između dvije utakmice sa Trnavom.riki46 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:02Titulu vrlo vjerovatno nećemo osvojit, znamo iz kojih razloga i sa te strane je logično odgoditi i fokusirati se 100% na evropu ali ako nismo u stanju da igramo svaka 3-4 dana kao sto se igra u svim drugim državama onda i ne trebamo igrat evropu. Po meni se treba odigrat utakmica, radnik je nije real majku mu... Na Koševu se takve ekipe moraju rješavati i sa izmijenjenim sastavom, a i na kraju krajeva Zekić je protiv odgađanja
Znacaj eventualnog plasmana u play off je ogroman, zarada, koeficijent.....još bruku benefita.HyperOS je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:07Imal sta da nebi odgodio?Lucas je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:05Sa Radnikom ce se igrati, ja bi ako prođemo Krajovu, odgodio Slogu, koja bi dosla između dvije utakmice sa Trnavom.riki46 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:02
Titulu vrlo vjerovatno nećemo osvojit, znamo iz kojih razloga i sa te strane je logično odgoditi i fokusirati se 100% na evropu ali ako nismo u stanju da igramo svaka 3-4 dana kao sto se igra u svim drugim državama onda i ne trebamo igrat evropu. Po meni se treba odigrat utakmica, radnik je nije real majku mu... Na Koševu se takve ekipe moraju rješavati i sa izmijenjenim sastavom, a i na kraju krajeva Zekić je protiv odgađanja
Ma ne znam vala, ja ne bi odgađo. Jedino ako prođemo Craiovu i za potencijalnog protivnika u Play off-u dobijemo neku ekipu protiv koje imamo realne šanse. U tom slučaju bih odgodio slogu. Nema potrebe za odgađanjem ako dobijemo protivnika protiv kojeg nemamo šanse.Lucas je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:05Sa Radnikom ce se igrati, ja bi ako prođemo Krajovu, odgodio Slogu, koja bi dosla između dvije utakmice sa Trnavom.riki46 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:02Titulu vrlo vjerovatno nećemo osvojit, znamo iz kojih razloga i sa te strane je logično odgoditi i fokusirati se 100% na evropu ali ako nismo u stanju da igramo svaka 3-4 dana kao sto se igra u svim drugim državama onda i ne trebamo igrat evropu. Po meni se treba odigrat utakmica, radnik je nije real majku mu... Na Koševu se takve ekipe moraju rješavati i sa izmijenjenim sastavom, a i na kraju krajeva Zekić je protiv odgađanja
Slazem se i to ih dobro otrestPeppermintSA je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:19Radnik je otpad od ekipe, doveli su 18 novih igrača. Ne treba odlagati, pregaziti ko plitak potok i ćao.
Koje u pitanju za u21 posudbu? Neko je ovdje pisao prije nekoliko dana da je Kovačik sve dogovorio s nama, ali da Como zateze oko otkupa ugovorahazarder je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:29Kovačik i danas izvan sastava znači da negdje ide 100%, valjda će nama. Za ovu U21 posudbu što se mahala mi djeluje da je teža za realizovat nego transfer Kovačika al' hajmo dan po dan. Prvo Craiova.
Zekić ako se pita išta, nema tu odgode ni da nam za playoff treba.
Barselona ima probleme kad igraju svako tri dana, a da mi nemamo.riki46 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:02Titulu vrlo vjerovatno nećemo osvojit, znamo iz kojih razloga i sa te strane je logično odgoditi i fokusirati se 100% na evropu ali ako nismo u stanju da igramo svaka 3-4 dana kao sto se igra u svim drugim državama onda i ne trebamo igrat evropu. Po meni se treba odigrat utakmica, radnik je nije real majku mu... Na Koševu se takve ekipe moraju rješavati i sa izmijenjenim sastavom, a i na kraju krajeva Zekić je protiv odgađanja