FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nepovezano, haotično, užasno. Nikakve igre, nikakve harmonije u timu, isto da su se jučer igrači upoznali. Jad i čemer. Jedne kloceve si otjerao, druge si doveo. Kaže nam vajni trener, Grbavica ga pojela. Pa majstore, ti si ga doveo. Super si ga pripremio. Dečka od 18 godina si otjerao, a ostavio si majmuna od 35. I taj ti igra 90 minuta. Niste idioti u stanju registrovati igrače, pa koji si ih klinac dovodio. Osim ako ih nisi dovodio da izvučeš pare koje si od Jabera dobio. Kaže stara poslovica, dan se po jutru poznaje. E pa drugari moji, nama je jutro tmurno, oblačno s tendencijom daljnjih padavina. Ako ovo doživiš od kluba koji je realno za druge lige, strah me i pomisliti šta nas čeka od one trojke.
Samo Željo!
-
- Kontakt:
Svjeze s tekme, moj utisak je da treba povecat cijene karata, takav je spektakl u pitanju da osjecam da sam opljackao klub s ovako jeftinom kartom.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Moze pricati ko sta hoce ali ti si danas imao 5.igraca koji nisu kvalitet za ekipu.. pitanje je da li su kvalitet i za klupe i mogu li promjeniti ritam utakmice svojim ulaskom. A to su Troupe, Osmanovic, Radovac, Sabic, Krpic.
I jos kad na to dodas eksperiment sa Seedorfom, Sosica sebicmjaka i Boljevica od kojeg oci bole, zapitas se sta si radio citav prijelazni rok?!
Znaci mi se mozemo potuci sa svima samo ako budu svih 11.najboljih tu, a ako ko fali(jedan/dva) igraca, mi nikoga ne mozemo dobiti.
Pa onda uporedite nasu klupu sa klupama ekipa koje bi nam trebali biti konkurenti, al konkurenti su samo u nasim ludjackim glavama, u realnosti su svemirski brod za nas.
Serem se na svakog uposlenika u klubu koji nam je priredio jos jednu godinu patnje i skracivanja nasih zivota. Da Bog da se vi duplo vise napatili u zivotu za sve ove godine iza nas.. i vi, i svi vasi prethodnici.
KUPI NAS ALI
I jos kad na to dodas eksperiment sa Seedorfom, Sosica sebicmjaka i Boljevica od kojeg oci bole, zapitas se sta si radio citav prijelazni rok?!
Znaci mi se mozemo potuci sa svima samo ako budu svih 11.najboljih tu, a ako ko fali(jedan/dva) igraca, mi nikoga ne mozemo dobiti.
Pa onda uporedite nasu klupu sa klupama ekipa koje bi nam trebali biti konkurenti, al konkurenti su samo u nasim ludjackim glavama, u realnosti su svemirski brod za nas.
Serem se na svakog uposlenika u klubu koji nam je priredio jos jednu godinu patnje i skracivanja nasih zivota. Da Bog da se vi duplo vise napatili u zivotu za sve ove godine iza nas.. i vi, i svi vasi prethodnici.
KUPI NAS ALI
-
- Kontakt:
Katastrofalno selektirana ekipa, sprzit ce se lova i onda help baznia po hiljaditi put
"To je moj posao, ja sam najbolji psiholog na svijetu za njih, ja sam čuo aplauz vi ste čuli zvižduke. Ja ne mogu uticati na njih, vjerovatno su nezadovoljni što smo izgubili 2 boda. Ja sam trener, imamo 35 kola, vi znate da je prvo kolo nezgodno uvijek.", rekao je trener Željezničara
hahahhahhahahahahah oj
hahahhahhahahahahah oj
Pravit cemo mi Denisa od blata, kakvog diletanta smo doveli. Coric je gospodin za ovog u svakom segmentu! Barem je mijenjao na poluvremenu odma kad nije islo…
A ove Holandzane cemo garant iskihati na zimu kad krenu raskidi ugovora kad Adzem ode..
A ove Holandzane cemo garant iskihati na zimu kad krenu raskidi ugovora kad Adzem ode..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Klocina retardirana, neće dočekati ni četvrto kolo, ne radi pristupa i igara, već što glumi Osima, a ne može mu ni jaja počešat.b00t je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:42"To je moj posao, ja sam najbolji psiholog na svijetu za njih, ja sam čuo aplauz vi ste čuli zvižduke. Ja ne mogu uticati na njih, vjerovatno su nezadovoljni što smo izgubili 2 boda. Ja sam trener, imamo 35 kola, vi znate da je prvo kolo nezgodno uvijek.", rekao je trener Željezničara
hahahhahhahahahahah oj
-
- Kontakt:
Nisam nikada protiv njega pisao,ali sada moram-Dupovac.
Druze ti da si valjao,ne i tebe Husref jos onda otjerao. Molim te potrazi jos sutra neki klub gdje bi mogao igrati,za nas nisi.
Kakvi su ono centrasutevi iz prekida,pa gluho bilo. I Muftica pod hitno prodati,Abdulahovica poceti koristiti. Hvala Vedade,ali ti vise ne mozes.
Sredina grozna,najvise sto je pokazao za ovaj kratki period je Seedorf,ostalo je vjerovatno tanje nego prosle sezone
Druze ti da si valjao,ne i tebe Husref jos onda otjerao. Molim te potrazi jos sutra neki klub gdje bi mogao igrati,za nas nisi.
Kakvi su ono centrasutevi iz prekida,pa gluho bilo. I Muftica pod hitno prodati,Abdulahovica poceti koristiti. Hvala Vedade,ali ti vise ne mozes.
Sredina grozna,najvise sto je pokazao za ovaj kratki period je Seedorf,ostalo je vjerovatno tanje nego prosle sezone
MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 jul 2025, 13:14A ja ću još jednom ponoviti, puno Adžem mora raditi i napraviti u svojoj karijeri, da bi mogao izigravati mangupa, imitirati Amara i biti autoritet u svlačionici.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja i dalje ne vjerujem sta je Adzem izjavio. Papcino jedna nepismena. Ja sta Klub dozvoljava.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Uprava Želje je najveći krivac oni su ga doveli... ćorić vrati se ...
avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:40Moze pricati ko sta hoce ali ti si danas imao 5.igraca koji nisu kvalitet za ekipu.. pitanje je da li su kvalitet i za klupe i mogu li promjeniti ritam utakmice svojim ulaskom. A to su Troupe, Osmanovic, Radovac, Sabic, Krpic.
KUPI NAS ALI

Nama su sa klupe opcije Jaganjac i Obradov . Kao oni trebaju donijeti neki preokret

Krpic ne moze zabiti vise ni iz penala, a debili iz uprave 5 godina ne znaju dovesti normalnog spica.
Kaze mi jaran maloprije sto si toliko navalio na Krpica, kao nije dobio loptu...pa kako ce dobiti kad ne moze potrcati vise, ne moze se otvoriti, ponuduti, utrcati u prazan prostor, nista...Madzid i kad probije nema kome gurnuti taj pas

Ne moze me niko ubjediti da nisu mogli kupiti solidnog spica. Ne bi me cudilo da su ona 3 miliona od Jabera rastalili između sebe.
Kao sto je Dodik uzeo sve pare Borcu od evrope.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jul 2025, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Idu prozivke sad da radis protiv Zelje i Adzema da samo Corica volis. Jas i cemer, jel ovo taj mangupluk, treba sad lajv upaliti.
Fk Željezničar.
Jedini i najveci moj Virto.
Kuka na 6 igraca a on doveo poluinvalide od igraca.
Otjerao Dangubica i Lauša a doveo neke prevare od igraca na čelu sa invalidom Osmanovicem.
Postavku fulio, Fočo je morao igrati. Klupirao Cvetanovskog znog dvojca Krpic-Boljevic.
Madzidu ne moze sebičnost da izbije.
Sjebo odbranu sa svojim pristupom i eksperimentima.
A evo i pojedinačno.
Muftic - kratak ko Rabijesir. Ne moze loptu da uhvati koja mu bjezi iz ruku. Na kornerima očajan, imao tri odbrane u napadu gdje je morao uhvatiti korner.
Trupe - defanzivno ok, naprijed ne postoji.
Alic - puno trke mala zarada, centarsutevi uzas.
Karamarko - najmanje loš.
Sedorf - 3 puta izbija loptu a izbiti je ne zna, u sredini ga ne treba ni ocjenjivati nije on kriv
Osmanović - invalid, jedan od najvecih kruzera koji je stupio na teren Grbavice, bolje da je Mustafa počeo, za njega je Nesta.
Uspio biti puno gori od Mahmica. Pored gola prodao dosta lopti.
Radovac - uhljup, spor, dizelaš, bolikurac.
Madzid - sebicnjak, sa 15 metara neometan nije u stanju pogoditi gol.
Šabić - uz Karamarka najmanje loš.
Boljevic - nula, čak i ispod toga, dosta prekida upropastio, njegovo trazenje Krpe i Krpino njega j rak rana ekipe.
Krpic - hvala Suljo, moze li u Slobodu ikako? Trka bez učinka, uzima sebi snagu i kisik i zato nema realizacije nikako. Dobar za zadnjih 15 minuta.
Zamjene:
Cvetanovski - od cijelog poluvremena jedan prodor, ugašen ko cigareta.
Odinaka - katastrofa, ne znam ima li jedan dobar potez da je napravio.
Vini - poput Odinake, trka bez učinka
Jaganjac - sine vrati se u Istru i radi kao konobar, od lopte neces hljeb jesti.
Puno sam zadovoljniji bio prosle godine nakon poraza od Širokog u prvoj utakmici nego sa ovim remijem.
Imali smo 2,5 šanse za 90 minuta protiv jedne od najgorih ekipa lige.
Adzem jos jednom - pojela te Grbavica, odluka da Krpic puca penal je kriminalna, pored jednog Alica. Kako je krenuo teški ce oktobar dočekati, iz utakmice u utakmicu padamo i lošiji smo.
Očekivao sam afirmaciju Foče i naše djece a dobio miks i negledljivu ekipu.
Mani se drustvenih mreza i posveti ekipi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kraj mu je sledecu subotu abdavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:43Klocina retardirana, neće dočekati ni četvrto kolo, ne radi pristupa i igara, već što glumi Osima, a ne može mu ni jaja počešat.b00t je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:42"To je moj posao, ja sam najbolji psiholog na svijetu za njih, ja sam čuo aplauz vi ste čuli zvižduke. Ja ne mogu uticati na njih, vjerovatno su nezadovoljni što smo izgubili 2 boda. Ja sam trener, imamo 35 kola, vi znate da je prvo kolo nezgodno uvijek.", rekao je trener Željezničara
hahahhahhahahahahah oj

Eh onda moramo fino pitati 51. Clana Skupstine i 7 uprave sta i ko radi..
Tunovicu i Tanovicu znate sta vam zelim od <3
-
- Kontakt:
Bice to bolje kad Danjuma potpise
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I nek' je Krpa fulio, samo u inat Adzemu koji ga popljuva nakon Kopera.
Puno vise je taj covjek donio Zelji, nego ti.
Zivotom sam bio uz tebe i branio do veceras, vjerovao da će ti se svi pehovi vratiti i pokazati koliko si dobar trener,al' nakon ovakvog pristupa medijima, jos veceras dabogda otkaz dobio, i da te jos pljunu na kapiji instagramuso mrtva.
Nije Krpić kriv, što ste nesposobni majmuni da ga već par sezona niko ne može zamjeniti.
Borac dovede Juričića i evo zabije dva gola u startu.
Puno vise je taj covjek donio Zelji, nego ti.
Zivotom sam bio uz tebe i branio do veceras, vjerovao da će ti se svi pehovi vratiti i pokazati koliko si dobar trener,al' nakon ovakvog pristupa medijima, jos veceras dabogda otkaz dobio, i da te jos pljunu na kapiji instagramuso mrtva.
Nije Krpić kriv, što ste nesposobni majmuni da ga već par sezona niko ne može zamjeniti.
Borac dovede Juričića i evo zabije dva gola u startu.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Mi smo krivi i ovo smo dobili jer smo im nakucali 10k clanova, punimo stadion i kad nas natrpa Zrinjski 5:0 u Mostaru, aplaudiramo nakon poraza i sad šlag na tortu je da su nam doveli trenera koji daje ove papanske izjave i pravi navijace budalama.
HVALA UPRAVA - DIZI KARTE ETO OVACA
HVALA UPRAVA - DIZI KARTE ETO OVACA
Curva Sud
-
- Kontakt:
DobriBosnjanin je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:47Uprava Želje je najveći krivac oni su ga doveli... ćorić vrati se ...
Da imamo upravu on bi vec bio bivsi poslije ovakve izjave...Adzeme odlazi.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma isto kontam majke mi, da je dao go samo bi produzio ovu agoniju, ovaj cirkus treba presjec sad odmaavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:50I nek' je Krpa fulio, samo u inat Adzemu koji ga popljuva nakon Kopera.
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa, Orvel, tiagofaria25 i 46 gostiju.