Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A ne kaže se tako no igrajte pichke za boje plave
Admire Adžeme volim te ja
Admire Adžeme volim te ja
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- PeppermintSA
- Kontakt:
"To je moj posao, ja sam najbolji psiholog na svijetu za njih, ja sam čuo aplauz vi ste čuli zvižduke."
sunce vam kalajisano lik fkt ovo izjavi, ja konto zajebavate

sunce vam kalajisano lik fkt ovo izjavi, ja konto zajebavate

A brate strasno je sta se radi sa Zeljom ba.To je golem klub za ove sprdavce
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pod hitno trebaju vratiti Brunu Akrapovica, vjeruj mi, preporodio bi ih...
E čuj 10.000 objavili da je bilo na tekmi , koji mitomani
-
- Kontakt:
Pa nista cudno,covjek skocio u bazen kao i svi mi,samo mora malo prije ruke da ispravi a ne facom da tresne prvo.
Brate mene ovo boli vjeruj mi,mozes se ti sprdati al ovo je stvarno tuzno.Nema jakog Sarajeva bez jakog Zelje
Vidi brate Maribor je izbacio Krajovu a Koper i Maribor u bod.
Mislim da ti je sad sve jasno.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ma sto se sekiras znaju i oni da ih nije toliko bilo. Nek pišu 20 , ko normalan u to vjeruje. Čak i ovi njihovi pretjerivaci su danas govorili 8500 dakle i to je uvećano a 10k da ne spominjemo to je skoro bez prazne stolice.
Sve im je tako od igrača, trenera, članskih, posjete, transfera. Nema se ništa od tog. Možeš rec da je bilo 17000 bitno je šta u kasi ostane. Možeš reci da je Adžem trener nije, možeš reci da su igracine evo vidimo svi kako jesu, možeš reci da su papagaji članovi i nas bivši kapiten i pokojni ljudi šta imaš od tog. Ništa. Možeš rec da si prodao igrača za 7 miliona kad nisi. Vrijeme ide neumoljivo , razlika je i sad ogromna sa tendencijom da postane bas nedostižna. I da za 50 godina isto ovako pričaju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kapacitet 10 milja,prazni coskovi sjevera to ti je odmah preko 2 milje manje.I braca hladno napisu 10 milja pa sto su ovi za procjene to je Borac sa sudijama ahahahah
FK SARAJEVO.
Vidi buraz da te nesto pitam, mi smo pitari i trebali bi se kao sad nasladjivati, ali gledaj, pa reci da li lazem...
Poslije prve tekme sa Koperom, jesmo li oba pisali da ce se one izjave i postupci obiti im o glavu, kao lafo on disciplinuje Sosica..
Poslije druge tekme, isto smo pisali, da onakvu degradaciju , sa izjavom da ce doci napadac koji zna zabijati golove, igraci Zelje ne bi dozivjeli ni od najokorelijih pitara i na kraju sta smo dobili?
Kako samo pisemo o Zelji, kako smo optereceni, kako trebamo da gledamo u svoje dvoriste, helem mi ispadosmo veci dusmani od onih koji su doveli Adzema...
I sta imas sad, veceras, ono sto smo im tad ukazivali, oni isto, nakon Radnika pisu...
Pa eto im neka opravdavaju i dalje ovaj cirkus od trenera
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sve si rekao,niti dodati niti oduzeti.Divno receno zaista.Vanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:05Vidi buraz da te nesto pitam, mi smo pitari i trebali bi se kao sad nasladjivati, ali gledaj, pa reci da li lazem...
Poslije prve tekme sa Koperom, jesmo li oba pisali da ce se one izjave i postupci obiti im o glavu, kao lafo on disciplinuje Sosica..
Poslije druge tekme, isto smo pisali, da onakvu degradaciju , sa izjavom da ce doci napadac koji zna zabijati golove, igraci Zelje ne bi dozivjeli ni od najokorelijih pitara i na kraju sta smo dobili?
Kako samo pisemo o Zelji, kako smo optereceni, kako trebamo da gledamo u svoje dvoriste, helem mi ispadosmo veci dusmani od onih koji su doveli Adzema...
I sta imas sad, veceras, ono sto smo im tad ukazivali, oni isto, nakon Radnika pisu...
Pa eto im neka opravdavaju i dalje ovaj cirkus od trenera
FK SARAJEVO.
Ma imas ihHrammm1921 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:06
Ne znam fakat ko pise to, 8000 je danas max bilo sto je realno top
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, supervizor, torbica i 33 gosta.