Doveo si prijatelju deset igraca, i ti nemas kvalitetnu opciju sa klupe. S cime da igramo citavu sezonu?let3 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:47avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2025, 23:40Moze pricati ko sta hoce ali ti si danas imao 5.igraca koji nisu kvalitet za ekipu.. pitanje je da li su kvalitet i za klupe i mogu li promjeniti ritam utakmice svojim ulaskom. A to su Troupe, Osmanovic, Radovac, Sabic, Krpic.
I jos kad na to dodas eksperiment sa Seedorfom, Sosica sebicmjaka i Boljevica od kojeg oci bole, zapitas se sta si radio citav prijelazni rok?!
Znaci mi se mozemo potuci sa svima samo ako budu svih 11.najboljih tu, a ako ko fali(jedan/dva) igraca, mi nikoga ne mozemo dobiti.
Pa onda uporedite nasu klupu sa klupama ekipa koje bi nam trebali biti konkurenti, al konkurenti su samo u nasim ludjackim glavama, u realnosti su svemirski brod za nas.
Serem se na svakog uposlenika u klubu koji nam je priredio jos jednu godinu patnje i skracivanja nasih zivota. Da Bog da se vi duplo vise napatili u zivotu za sve ove godine iza nas.. i vi, i svi vasi prethodnici.
KUPI NAS ALI![]()
![]()
Nama su sa klupe opcije Jaganjac i Obradov . Kao oni trebaju donijeti neki preokretstid me kao zeljovca gledati to.
Krpic ne moze zabiti vise ni iz penala, a debili iz uprave 5 godina ne znaju dovesti normalnog spica.
Kaze mi jaran maloprije sto si toliko navalio na Krpica, kao nije dobio loptu...pa kako ce dobiti kad ne moze potrcati vise, ne moze se otvoriti, ponuduti, utrcati u prazan prostor, nista...Madzid i kad probije nema kome gurnuti taj pas![]()
Ne moze me niko ubjediti da nisu mogli kupiti solidnog spica. Ne bi me cudilo da su ona 3 miliona od Jabera rastalili između sebe.
Kao sto je Dodik uzeo sve pare Borcu od evrope.
Hajde,ruku na srce, kad smo kompletni mi imamo ekipu koja se moze fajtati sa svima(ako Rakic ili Konings proigraju), ali ti nemas kvalitetnog u-21, eto ti odmah belaja, jedan igrac manje u polju. Racunaj po jednu suspenziju svako kolo, eto ti dva igraca manje u polju. Evo ti Lagumdzije nema mjesec dana, racunaj tri igraca manje u polju.
Gdje cemo na tabeli biti za mjesec??? A imao si idealan raspored.
Yebem li vam pleme svima, kipti iz mene, necu se smiriti do prekosutra.