Serbecica je doveo Don Kihot preko sarajevskog zamalo podzemlja. Smeta im kad se istina iznosi a posto je tako sad se tek gas dodaje. Malo cemo i o provizijama menadzerskim, ne treba od raje nista skrivati.MostarNeretva je napisao/la: ↑27 jul 2025, 18:57Nekako sam ovdje nesiguran sta napisati.
Nije posteno prema novom treneru i igrachima napisati puno loseg odma poslije prve utakmice . Al se open neke stvari mogu primijetiti na prvu.
Ne znam zasto al od odlaska Dudica gledajuci tekme, treninge, reportaze, pripreme imam neki osjecaj da se to sve pretvorilo i sekciju, bas onako kao i nasa omladiska skola.
Na treninzima opustena nasmijana atmosfera orilo gorilo, na utakmicama kod startova nema zara, alibi pasovi kao nesto se igra. Totalni nedostatak ostrine i konkretnosti. Zato i juce nismo nista napravili a toliko minuta sa igrachem vise.
Imas jednog protivnicko igracha koji imam opasan sut i pustis ga da faktikci producira dva gola.
Imas igracha vise i u ligi gdje nema vise oprastanja, imas igracha vise, i ti ne kidises glavim kroza zid da osvojis bodove.
Sve su to neki signali koji mi daju los vajb.
Sto se tiche kadrovske politike tako se talasa da vise nemam uvida tko je i kakav dovden. Samo mi je simptomaticno da je doveded Serbecic, pa to ti je majstore potez u rangu dovodjenja onog crnog napadacha prosle godine. Taj koji ga je doveo pojma nema o fudbalu ili ne misli dobro ovom klubu.
Gore rasprava o nekom forumu ovo ono. . vrti se 20-30 ljudi ( a 50 viber grupa/foruma) .Na vim tim mrezama 20-30 ljudi koji daju ton tesko se tu moze realno napisati bez trakasiranja.
Nemam nimalo dobar osjecaj za ovu sezone jedina utjeha ako se tako moze reci jeste sto je tu Ibro valjda se on ostati da u najgorem slucaju krpi tim po federalnoj ligi.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
- Threeplanetrees
Neka mu Narentas isplati dnevnice za branje smokava,lavande i bresaka prije prvog. Ove lične neraščišćene račune je stvarno postalo mučno čitati
Neka Don Kihot isplati makar jednu od tri plate koje duguje igračima. Za radnike u isturenom odjeljenju u Gabeli je već kasno. Ako se provizije hrvatskim kvazi agentima i raji iz sarajevskog zamalo podzemlja mogu odmah isplaćivati red je da se i igračima šta uplati.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 jul 2025, 22:02Neka mu Narentas isplati dnevnice za branje smokava,lavande i bresaka prije prvog. Ove lične neraščišćene račune je stvarno postalo mučno čitati
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... /250727092
Pogledajte kako izgleda stadion Rođeni iz zraka usred izvođenja velikog projekta
Koji je ovo po redu plaćeni članak poslije kiksa, poraza, nečega lošeg. Pa ovo nema u tri pm
Pogledajte kako izgleda stadion Rođeni iz zraka usred izvođenja velikog projekta
Koji je ovo po redu plaćeni članak poslije kiksa, poraza, nečega lošeg. Pa ovo nema u tri pm
Ne budi glup kao ovi levati sto zbog privatnih stvari laju, Bila tu ekipa Klixa sa dronom da snimi drugi dogadjaj koji je bio u blizini i usput snimila stadion.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:20https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... /250727092
Koji je ovo po redu plaćeni članak poslije kiksa, poraza, nečega lošeg. Pa ovo nema u tri pm![]()
Nego za koga ti navijas, znam da si govorio da si navijac Sarajeva, pa ne znam sto si se toliko uzbudio oko Veleza?
Hahahaha. Don Kihot je najveca zivuca legenda naseg kluba. Ako ne dobijemo Borac eto nam i Tuce među ambasadoreNeutral je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:20https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... /250727092
Koji je ovo po redu plaćeni članak poslije kiksa, poraza, nečega lošeg. Pa ovo nema u tri pm![]()
Za Bayern MunchenRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:51Ne budi glup kao ovi levati sto zbog privatnih stvari laju, Bila tu ekipa Klixa sa dronom da snimi drugi dogadjaj koji je bio u blizini i usput snimila stadion.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:20https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... /250727092
Nego za koga ti navijas, znam da si govorio da si navijac Sarajeva, pa ne znam sto si se toliko uzbudio oko Veleza?
Kakvo Sarajevo?
Simpatisem sve timove koji vole ovu drzavu, posto zivim od 89te u Mostaru, logicno da Veleza najvise simpatisem od tih ekipa.
Ima li neki razlog zašto se dopušta navijačima Bayern Minhena da pišu ovdje?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zasto se na sluzbenoj Facebook stranici btrisu komentari ako se kritikuje Uprava, a ostavljaju koji kritikuju igrače. To po uzoru na bratski Hajduk 

-
Espiritosanto
- Kontakt:
Pa na temi Bundeslige si pisao da si u Njemačkoj.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2025, 01:14Za Bayern MunchenRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:51Ne budi glup kao ovi levati sto zbog privatnih stvari laju, Bila tu ekipa Klixa sa dronom da snimi drugi dogadjaj koji je bio u blizini i usput snimila stadion.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:20https://www.klix.ba/sport/nogomet/pogle ... /250727092
Kakvo Sarajevo?
Simpatisem sve timove koji vole ovu drzavu, posto zivim od 89te u Mostaru, logicno da Veleza najvise simpatisem od tih ekipa.
Prvo si bio negdje u regiji NRW, još si izvalio da je Essen mali gradić
Pa si onda pisao da si negdje po Bavarskoj....
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sta ste se "uspalili". Treba li vam casa vode i kocka secera. Poceli ste jos određivati ko je navijac a ko nije. Volimo mi Don Kihota, mozemo li sad pisati 

Prioritet svih prioriteta treba da bude dovodjenje klasnog napadaca koji ce kapitalizovat dobru pas igru,velez je imao finu pas igru ali niko nema da kapitalizuje to golom
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Tipicna ste posratna omladina. Dalje od nosa ne vidite. Jedan se natovario na predsjednika, drugi ga zivotom brani, a Veleza nema nigdje. Smiju nam se i trljaju ruke. Ispade najbitnije ko je predsjednik. Igrali smo utakmicu sa nemogucim razvojem. Nismo nista pokazali i to je briga. Prvih pet kola ce odrediti sezonu i onda ce biti lakse analizirati. Prijateljske utakmice sumi budile nadu. Ocekivao tri boda u Doboju i bolno prizemljenje.
Pozdrav ekipi.
Pozdrav ekipi.
Šta znači pas igra u širinu. Sa igračem više nismo u dubinu odigrali ništa. Razumijem i da su se povukli i onda je teže u dubinu igrati, ali nemamo mi pravog veznog koji će povezati i organizirati napad.
Bilo je tu pas igre fine,saralo se , ali dzaba sve kad nema napadaca da valja ,koji ce se otkriti kad treba i zabiti
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Slobodni su bivsi rodjeni: zeljkovic, andjusic, ovcina, radovic itd.
Valja vam sigurno neko od nji
Valja vam sigurno neko od nji
Sto lazes, nadji gdje sam napisao da sam u Njemackoj.Espiritosanto je napisao/la: ↑28 jul 2025, 11:34Pa na temi Bundeslige si pisao da si u Njemačkoj.Neutral je napisao/la: ↑28 jul 2025, 01:14Za Bayern MunchenRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:51
Ne budi glup kao ovi levati sto zbog privatnih stvari laju, Bila tu ekipa Klixa sa dronom da snimi drugi dogadjaj koji je bio u blizini i usput snimila stadion.
Kakvo Sarajevo?
Prvo si bio negdje u regiji NRW, još si izvalio da je Essen mali gradić.
Pa si onda pisao da si negdje po Bavarskoj....
Nisam izvalio, nego si ili corav ili ne znas citati. Zivio sam u 90tim u Gelsenkrichenu zato znam NRW, od Essena, Bochuma pa nadalje.
U Bavarskoj su mi tri dobra prijatelja.
Kakva te paranoja hvata, malo dodji sebi
Sta te jos zanima? Osnovna skola, srednja gimnazija, fakultet sve u Mostaru, hoces i prebivaliste
I godine, 36
Slobodno pisi ako te jos nesto zanima i nemoj lagati na ljude, hvala.
- DzananMusa11
- Kontakt:
A jes živno forum, došao sendvičar balorda sa svojih 10 profila, treba masnog krmka odbranit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.