Gledajući naše evropske rezultate, zadnjih par godina, 1,53 realno, no kada pogledaš zadnju utakmicu promjene su oćekivane.
Idemo opravdati status favorita
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gledajući naše evropske rezultate, zadnjih par godina, 1,53 realno, no kada pogledaš zadnju utakmicu promjene su oćekivane.
Ako cemo gledat nase rezultate zadnjih 5 godina, 1.20 4.00 12.00 su realne kvote. Samo koga boli briga za kladionicu, uzet cemo ih tamo u sred rumunije
zato ove sezone imamo poprilicno pokrivene pozicije.hazarder je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:03Pored sudija jedino nas povrede mogu značajno unazadit, eno jučer gledam Velež bez 3 igrača u prvoj utakmici osta'. Mi smo prošle sezone baš peh imali s teškim povredama najboljih igrača, čak i Gulijeva povreda iako blaža se otegla i još nikad nije dostigao onaj nivo od prije.SHZ82 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:56ako ne budemo imali neki oscilacija na pocetku i ne napravimo losu atmosferu u slucaju ispadanja od rumuna mi bi nakon 5-6 takmicarskih utakmica mogli bas brutalno izgledati.
jer u napadu imamo opcija, vezni red sad ima nekoliko razlicitih tipova igraca gdje mozes uvijek dizati tempo ili smirivati utakmicu i najvaznije odbrana sad moze itekako igrati u kreaciji napada.
Ristovski i Mujkic mogu izlaziti visoko, srednji odbranbeni moze izlaziti sa Jattom na zatvaranje, wing bekovi imaju poprilicne kvalitete u oba smjera.
Ovo se sve odrazava jer smo zadrzali trenera i istrpili neke promjene igraca i neke losije utakmice.
Kroz period se mozemo samo nadogradjivati, ako bude sudjenje za 40% pravednije nego prosle sezone mi titulu uzimamo. Da ne pricam o tome da Zekic ako u zadnjem kolu bude prvak i proslavi titulu protiv selje covjek ide u historiju kluba o kojoj ce se pisati godinama poslije
Bitno je sta god se dogodilo u cetvrtsk da ostanemo zbijeni, ne dozvolimo rusenje atmosfere od strane seljovaca i drugih faktora i medija jer bit ce hajka.
Svjesni smo da ce Guli otici poslike cetvrtka ili najkasnije do sredine augusta, mozda ode jos neko ali imamo dovoljno sirine da se u ligi odvojimo i na proljece da se to privede kraju kako treba
vukla me rodna grudajurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2025, 00:45Kakva igracina.
Hvala mu za pare Al ostaje žal sto nije odigrao bar sezonu
I možda najbitnije imamo golmana kojeg nismo imali u Trnavi.
Ima li cega da te nije strahGalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jul 2025, 11:16Mi ako pružimo partiju kao na Koševu, biće dobro. Naravno da će biti sve drugačije, gostovanje, njihova publika i stadion, pritisak, ali ako se postavimo hrabro i pametno, neće biti problema. Druga važna stvar, ne smijemo se nabiti u šesnaestercu i složiti bunker, jer ispadamo odmah ako tako bude. Niko se na svijetu ne može braniti čitavu utakmicu, pogotovo mi, jer se pogubimo baš kao i u drugom poluvremenu na Koševu.
Mene je jedino strah našeg mentaliteta u smislu nekih glupih grešaka tipa ovog gola koji smo primili, nekog ranog gola, kartona itd. Poslije toga, strah me realizacije.
Neću ništa da se prognoziram i ložim, ali vjerujem u ovu ekipu i ne sumnjam da će to Zekić dobro pripremiti.
evo Cimi ceka cetvrtak da vidi hoce li potpisati za nas
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 22 gosta.