FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako prođemo dalje u četvrtak, ja vjerujem da će nas Ismir počastiti sa još jednim pojačanjem.
evo Cimi ceka cetvrtak da vidi hoce li potpisati za nas

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
ABd ako prođemo ove rumune, sve utakmice u ligi treba odgoditi. Fokusirati se na europu i pokušati dogurati što dalje, kasnije ako kojim slučajem ostvariš cilj (play-off) onda možeš igrati utakmice srijeda/subota gdje su ti protivnici u ligi daleko lakši. Sad igraš svako 7 dana sa protivnicima koji su 3X jači od onih koje se Borac i Zrinski eliminisali da bi ušli u ligaški dio a sve su odložili u tom periodu.
Izigravati poštenjačinu u ovoj kriminalnoj lige je ravno pucanju sebi u koljeno.
I Zekić sam sebe zavaljiva, prošle godine priča kako treba pomoći našim klubovima dok igraju Europu, sad protiv a vrlo je moguće da će ti možda odgoda zatrebati.
Šuti radi, boli te tuki, šuti ne laprdaj.
Izigravati poštenjačinu u ovoj kriminalnoj lige je ravno pucanju sebi u koljeno.
I Zekić sam sebe zavaljiva, prošle godine priča kako treba pomoći našim klubovima dok igraju Europu, sad protiv a vrlo je moguće da će ti možda odgoda zatrebati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prosli ili ne Rumune treba igracima I klubu dati podrsku.AVNOJ je napisao/la: ↑28 jul 2025, 14:35ABd ako prođemo ove rumune, sve utakmice u ligi treba odgoditi. Fokusirati se na europu i pokušati dogurati što dalje, kasnije ako kojim slučajem ostvariš cilj (play-off) onda možeš igrati utakmice srijeda/subota gdje su ti protivnici u ligi daleko lakši. Sad igraš svako 7 dana sa protivnicima koji su 3X jači od onih koje se Borac i Zrinski eliminisali da bi ušli u ligaški dio a sve su odložili u tom periodu.
Znamo svi koliko imamo dusmsna koji jedva cekaju kiks da izlete iz rupa.
Unfks ne ide organizovano na gostovanje? Sem centrotrans ponude nigdje nista 

1946-1987
Citao sam negdje da se manijaci zajebavaju u fazonu sto vam dio grupe ide odvojeno na gostovanje. Bice da je opet neki kursulus u grupi. Zalosno vidjeti sjever sada, pogtovo evropske utakmice su sluzile da bude pun ko sibica
Prošle godine je u Slovačku busem u organizaciji UNFKS išlo 40ak ljudi, dakle niti jedan pun bus, od čega su u busu bila dva-tri ozbiljna momka sa 15ak godina utakmica a ostalo omaldina-srednjoškolci. Dakle javni organizovani odlazak u Rumuniju od strane UNFKS je besmislen.
JURIŠ
-
- Kontakt:
Kako su inace isli na dalja gostovanja? Zna li neko sta se dogadja trenutno?
-
- Kontakt:
Vjerovatno Kovacik i neka babaroga da zamjeni Guliashvilia.Spominjao se neki portugalac.
Giorgi moguce da igra posljednju utakmicu u cetvrtak ili jednu od posljednji ne znam sta im je u planu ali i Zekic je sam rekao tesko cemo ga zadrzati ovo ljeto.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ocito da je problem ako je preko udruzenja islo samo 40ak ljudi...samo se sjetit praga prije 15 godina i sve je jasnomidzuka je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:13Prošle godine je u Slovačku busem u organizaciji UNFKS išlo 40ak ljudi, dakle niti jedan pun bus, od čega su u busu bila dva-tri ozbiljna momka sa 15ak godina utakmica a ostalo omaldina-srednjoškolci. Dakle javni organizovani odlazak u Rumuniju od strane UNFKS je besmislen.
islo se organizovano, da li busem ili kombijemrimljanin90 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:14Kako su inace isli na dalja gostovanja? Zna li neko sta se dogadja trenutno?
Javno da, 40. Jel misliš da je 150ak ljudi koji su upali u Trnavu prošle godine slučajno se sreli na pivi tu ili je to neko organizovao? Očekujete da grupa organizuje put koji vodi stotinama kilometara kroz Srbiju, gdje djeluju dvije jako ozbiljne navijačke ekipe + nebrojeno mnogo malih; da vam napiše detaljne upute za put i da vas sve javno obavijesti o tome putem facebooka, instagrama i foruma da biste vi mogli reći "wow, kako su Horde organizovane" i onda se za taj put prijavi 20ak srednjoškalaca?fkshz4687 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:26Ocito da je problem ako je preko udruzenja islo samo 40ak ljudi...samo se sjetit praga prije 15 godina i sve je jasnomidzuka je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:13Prošle godine je u Slovačku busem u organizaciji UNFKS išlo 40ak ljudi, dakle niti jedan pun bus, od čega su u busu bila dva-tri ozbiljna momka sa 15ak godina utakmica a ostalo omaldina-srednjoškolci. Dakle javni organizovani odlazak u Rumuniju od strane UNFKS je besmislen.
JURIŠ
- PeppermintSA
- Kontakt:
Raja konta to odlazak u Tuzlu na gostovanje, pa da se sve zna.midzuka je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:36Javno da, 40. Jel misliš da je 150ak ljudi koji su upali u Trnavu prošle godine slučajno se sreli na pivi tu ili je to neko organizovao? Očekujete da grupa organizuje put koji vodi stotinama kilometara kroz Srbiju, gdje djeluju dvije jako ozbiljne navijačke ekipe + nebrojeno mnogo malih; da vam napiše detaljne upute za put i da vas sve javno obavijesti o tome putem facebooka, instagrama i foruma da biste vi mogli reći "wow, kako su Horde organizovane" i onda se za taj put prijavi 20ak srednjoškalaca?fkshz4687 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:26Ocito da je problem ako je preko udruzenja islo samo 40ak ljudi...samo se sjetit praga prije 15 godina i sve je jasnomidzuka je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:13
Prošle godine je u Slovačku busem u organizaciji UNFKS išlo 40ak ljudi, dakle niti jedan pun bus, od čega su u busu bila dva-tri ozbiljna momka sa 15ak godina utakmica a ostalo omaldina-srednjoškolci. Dakle javni organizovani odlazak u Rumuniju od strane UNFKS je besmislen.
Mozes li mi reci gdje sam napisao da treba javno da bude? Svakako sretno svima koji idu i da se zivi i zdravi vrate svojima i da svi zajedno slavimo prolaz u cetvrtak navecer insAllahmidzuka je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:36Javno da, 40. Jel misliš da je 150ak ljudi koji su upali u Trnavu prošle godine slučajno se sreli na pivi tu ili je to neko organizovao? Očekujete da grupa organizuje put koji vodi stotinama kilometara kroz Srbiju, gdje djeluju dvije jako ozbiljne navijačke ekipe + nebrojeno mnogo malih; da vam napiše detaljne upute za put i da vas sve javno obavijesti o tome putem facebooka, instagrama i foruma da biste vi mogli reći "wow, kako su Horde organizovane" i onda se za taj put prijavi 20ak srednjoškalaca?fkshz4687 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:26Ocito da je problem ako je preko udruzenja islo samo 40ak ljudi...samo se sjetit praga prije 15 godina i sve je jasnomidzuka je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:13
-
- Kontakt:
Mozemo hladno odigrati X bez srkleta i panike.
Mirne glave izaci i nece biti aBd problema.
Do nas je!
Mirne glave izaci i nece biti aBd problema.
Do nas je!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- luckystrike
- Kontakt:
Prolazimo Rumune. Dolazi nam babaroga. AkoBogda.
-
- Kontakt:
Raja koja putuje, neka je sa srecom.
Polako bez zurbe i srkleta,ako Bog da vidimo se tamo
Polako bez zurbe i srkleta,ako Bog da vidimo se tamo

U trnavu je doslo 50tak momaka organizovano, puno mladji od nas sto smo bili ujutro tu vec. Prosjek mozda 18 godina i par starijih momaka koje pamtim od prije sa sjevera. Mi ostali smo vec bili tu ujutro i setali gradom ali dolazili smo svi sami autima i busevima. Tako da ne cudi me da nema nista objavljeno za put, doduse ovo je opasnije gostavanje jer idemo kroz srbiju, u trnavi su nas drotovi pratili sa parkinga bukvalno u korak.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Ma dobro i oni iz Trnave na klipovima reko bi covjek sve badr hari hahahahaha
Cim vide masu ide rucna.Tako je i bilo a ako Bog da mislim da ce nas sad isto biti u Rumuniji ako ne i vise.
Cim vide masu ide rucna.Tako je i bilo a ako Bog da mislim da ce nas sad isto biti u Rumuniji ako ne i vise.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hajdeee, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, NazorUso, Pantelija, supervizor i 65 gostiju.