kad god se razvije normalna prica na temi uletis ti sa nekim degenericnim komentarom. logicno da se ne volimo, ali pusti ljude da pricaju o fudbalu. zar nije ljepse citati ovo nego psovanje mrtvih i tvoje seoske doskocice?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Cuj neki Joey Tribbiani je klasaPablo11 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:16Ne krivim ga ja samo za sinoc. Joey je klasa za njega i ne mora imati statistiku neku ocigledno je bolji igrac, sto ce se pokazati na terenu. Krpic je sa loptom na Vi, ovaj je cista suprotnost. Nadam se da ce se i taktika prilagoditi njemu, trebao se Dangubic ostaviti kao prvi napadac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:07Ma upravu je duska,treba vama pokretniji napadac bas poput Guliashvilia ili Kyeremeha ali nije vam to najveci problem.
Meni licno vasa zadnja linija svake godine katastrofa.Odu jedni polovnjaci dodju novi.Da imate prosjecnog golmana i da primate koliko trebate vidjeli bi koliko su to losi igraci.Ovako Muftic spasava i zamaze oci haoticnosti najprije stopera.Kreativnost 0,Radovac je bio neokretan 2015 a ne 2025.
Fali tu svasta nesta da se krivi napadac.Po meni je jucer on ekstra odigrao,preorao teren,asistirao,da je zabio penal i da ste pobjedili bi bio igrac utakmice i skandirali bi mu.Ne moze 1 sut toliko uticati na misljenje,moze jer je odlucio 2 boda gore dole ali u fudbalskom smislu-svima se desi.Ima problem sa penalima ocito ali i Adzem rijetko glup ispao.Daje da puca penal igracu kojeg je zadnju utakmicu javno ispljuvao i istjerao na poluvremenu a i tu mu zabio.
Opet vam je najkorisniji napadac kad pogledam sta ste sve doveli ali ipak idealna uloga njegova bi bila ds ulazi 20-25 minuta kao kod nas Haris Handzic prije.To sto vi ne znate dovesti napadaca i sto za 3 smijesna igraca mozete dovesti 1 kako treba je drugo

Ovako se nekad i kod nas raja hvatala pojedinih igraca i njih krivila za sve probleme, pa onda kad taj igrac ode ili predje na klupu i nista se ne promijeni tad progledaju.
Vama je Krpic najmanji problem. Nije neka zvijer od napadaca vise, ali takvi napadaci trpaju u ovoj ligi jos uvijek. Da je u Zrinjskom umjesto Bilbije Krpic bi imao 15 golova hladno do kraja sezone.
Imate jacu ekipu nego sto je Coric imao, vas problem je ocigledan a to je TikToker na klupi. Svakome je bilo jasno da je nestabilan mentalno covjek i ovo kazem bez izrugivanja, a vi ga stavite za trenera da cirkuza okolo. Ali eto mora da je do Krpica sto ne moze da zabije iz nula upotrebljivih lopti.
Citaj sta pisem. Ko je napisao da ocekujem od novog 20 golova ili da je klasa? Govorim ono sto vidim na treninzima, pripremnoj koja nije relevantna, ali posluzi da se vidi da li ima osnove fudbala. Ne krivim Krpica za sve, ali nije za prvih 11 u ovoj ekipi koja se bori za tu neku Evropu. Nama treba napadac da moze razigrati, da zna sa loptom. Ne krivim ga sto je fulio penal vec onaj ko je odlucio da on puca prnale nakon 100 promasenih.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:31Cuj neki Joey Tribbiani je klasaPablo11 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:16Ne krivim ga ja samo za sinoc. Joey je klasa za njega i ne mora imati statistiku neku ocigledno je bolji igrac, sto ce se pokazati na terenu. Krpic je sa loptom na Vi, ovaj je cista suprotnost. Nadam se da ce se i taktika prilagoditi njemu, trebao se Dangubic ostaviti kao prvi napadac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:07
Ma upravu je duska,treba vama pokretniji napadac bas poput Guliashvilia ili Kyeremeha ali nije vam to najveci problem.
Meni licno vasa zadnja linija svake godine katastrofa.Odu jedni polovnjaci dodju novi.Da imate prosjecnog golmana i da primate koliko trebate vidjeli bi koliko su to losi igraci.Ovako Muftic spasava i zamaze oci haoticnosti najprije stopera.Kreativnost 0,Radovac je bio neokretan 2015 a ne 2025.
Fali tu svasta nesta da se krivi napadac.Po meni je jucer on ekstra odigrao,preorao teren,asistirao,da je zabio penal i da ste pobjedili bi bio igrac utakmice i skandirali bi mu.Ne moze 1 sut toliko uticati na misljenje,moze jer je odlucio 2 boda gore dole ali u fudbalskom smislu-svima se desi.Ima problem sa penalima ocito ali i Adzem rijetko glup ispao.Daje da puca penal igracu kojeg je zadnju utakmicu javno ispljuvao i istjerao na poluvremenu a i tu mu zabio.
Opet vam je najkorisniji napadac kad pogledam sta ste sve doveli ali ipak idealna uloga njegova bi bila ds ulazi 20-25 minuta kao kod nas Haris Handzic prije.To sto vi ne znate dovesti napadaca i sto za 3 smijesna igraca mozete dovesti 1 kako treba je drugo![]()
Ovako se nekad i kod nas raja hvatala pojedinih igraca i njih krivila za sve probleme, pa onda kad taj igrac ode ili predje na klupu i nista se ne promijeni tad progledaju.
Vama je Krpic najmanji problem. Nije neka zvijer od napadaca vise, ali takvi napadaci trpaju u ovoj ligi jos uvijek. Da je u Zrinjskom umjesto Bilbije Krpic bi imao 15 golova hladno do kraja sezone.
Imate jacu ekipu nego sto je Coric imao, vas problem je ocigledan a to je TikToker na klupi. Svakome je bilo jasno da je nestabilan mentalno covjek i ovo kazem bez izrugivanja, a vi ga stavite za trenera da cirkuza okolo. Ali eto mora da je do Krpica sto ne moze da zabije iz nula upotrebljivih lopti.
Slazem se Adzem je velika boljka ovog tima, ali nisam ga ja birao nazalost.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma kakav Joey i pm taj frajer ako izdrzi do zime bit ce dobro za njega.Da se zove Fahrudin yebali bi mu majku majcinu do sad preventivno.Tako i kod nas raja u Cmiljanicu i slicnima trazila vrline te PSV,Spanija,qurci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma ja bih ko Ermin Zec
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Da ti nisi Koningsa pomijesao sa Danjumom?Pablo11 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:16
Ne krivim ga ja samo za sinoc. Joey je klasa za njega i ne mora imati statistiku neku ocigledno je bolji igrac, sto ce se pokazati na terenu. Krpic je sa loptom na Vi, ovaj je cista suprotnost. Nadam se da ce se i taktika prilagoditi njemu, trebao se Dangubic ostaviti kao prvi napadac.
Ovaj prvi je dosao, a ne ovaj drugi.

Da se ne lazemo, da je bio nesto uspjesan u Holandiji, ne bi taj dosao kod nas.
Suludo je traziti prilagođavanje taktike nedokazanom igracu, kao da je Edin Dzeko stigao u napad.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Čim neko dođe sa 26 godina iz Holandije,Engleske ili Francuske,u premijer ligu BiH,taj je fudbalu rekao zdravo...Tu je da pokupi koju marku do 30 i neke i elhamdulillah 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Miroslav stevanovic je dosao u zelju sa 26 a prije toga igrao za sevillu . Ne mora znaciti cim dolazi iz jace lige u vrhuncu karijere da su losi igraci
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ja mislim na polovonjake iz navedenih država koji se guraju u našu ligu i predstavljaju se kao zvijezde...a kvalitet ko i naši domaći igraci. Jer da nije tako našli bi klub u vlastitoj državi. Stevanović je domaći igrač i on je u Želju došao kao bivši reprezentativac,za njegov kvalitet se znalo i sta mozes ocekivat ako bude zdrav i spreman.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Zadro
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jedan je od najaktivnijih na nasoj temi. Pitanje je vremena kad ce se provaliti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja kazem ako bude gori od trenutnog treba mu cestitati.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:54Da ti nisi Koningsa pomijesao sa Danjumom?Pablo11 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 17:16
Ne krivim ga ja samo za sinoc. Joey je klasa za njega i ne mora imati statistiku neku ocigledno je bolji igrac, sto ce se pokazati na terenu. Krpic je sa loptom na Vi, ovaj je cista suprotnost. Nadam se da ce se i taktika prilagoditi njemu, trebao se Dangubic ostaviti kao prvi napadac.
Ovaj prvi je dosao, a ne ovaj drugi.![]()
Da se ne lazemo, da je bio nesto uspjesan u Holandiji, ne bi taj dosao kod nas.
Suludo je traziti prilagođavanje taktike nedokazanom igracu, kao da je Edin Dzeko stigao u napad.
Fk Željezničar.
- Hrammm1921
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:49A ako prodjemo hoćeš li ti napisati ‘eh jbg, pitari su ipak svemirski brod za nas’?Hrammm1921 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:43Jos samo par dana cekamo, bice ono njihovo pitarsko znate..
Zekicu odlazi , kakvi mi i titula, nista bolji od Zelje nismo, daleko smo mi od titule .. kme kme kme
Real Madrid smiri se , to vec znamo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi protiv slavije.
Hvala
Kad vi igrate?
Sve Dinamo, Real i tolika ulaganja, a odgadjate utakmice ko neki amateri
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 jul 2025, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, laszlo, VolimBiH96 i 18 gostiju.