Jeste za Gulija
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi za sad puno zuje malo meda daju, nadam se da ce tako nastavit
Šta bi bilo kad bi bilo. Ovaj U. Cluj u drugom kolu igra protiv Ararata ako prođu idu na Aktobe ili Spartu Prag u 3. kolu i neko od njih bit će nositelj u play offu. Znaam da sam otišao predaleko ali prelijep par za play off, ako se mi uspijemo domoći te faze.
Svi gledaju tekmu 

Kakav posjed lopte,presing,trka.
Yebeni su pravo,.
Ni sad mi nije jasno kako smo ih onako rasturili.
Yebeni su pravo,.
Ni sad mi nije jasno kako smo ih onako rasturili.
-
- Kontakt:
Defanzivno po bokovima bas tanki ,ima puno prostora . Izdržati pocetni pritisak i bez glupi gresaka .
Vodi Cluj… iz kornera.
Primiše ga, sad moraju kidisati
I ja ih gledao dvije utakmice prejaki. Pricao na poslu da su nam šanse slabe sada mi se ljudi smiju.
Mi nikada odustati necemo...
Kakva be ovo taraba ekipa, steta sto im nismo 4 uvalili, ovo se moze proci
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
De dijete ne lupaj gluposti tako ti Bogaadoado je napisao/la: ↑28 jul 2025, 18:58Igrao je i Rockov protiv Romanije, Krdžalić je momak koji izlazi iz povrede, treba mu još mnogo utakmica da se vrati u ritam, provjera protiv srpskog drugoligasa je okej mjerilo da se vrati u tu takmicarsku atmosferu pogotovo jer je B ekipa puna momaka zeljnih dokazivanja i "grize" teren.
Djaba presing i trka kad ljudi imaju 1 sut na gol za 30min a napadaju 27 od tih 30.
Bitno je samo ne uc picqasto u utakmicu i da ih atmosfera ne pojede. Samo jako i sigurno i tjt.
EDIT: Upravo gledam, a sjecam se da je neko pisao o tome, ovaj golman napamet izlazi kad se ide po krilu. Nadam se da je to neko primijetio i bar 1-2 pokusati osutati iz te situacje ne gurati je na povratnu
Bitno je samo ne uc picqasto u utakmicu i da ih atmosfera ne pojede. Samo jako i sigurno i tjt.
EDIT: Upravo gledam, a sjecam se da je neko pisao o tome, ovaj golman napamet izlazi kad se ide po krilu. Nadam se da je to neko primijetio i bar 1-2 pokusati osutati iz te situacje ne gurati je na povratnu
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 28 jul 2025, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Tuku žuti kao da sutra ne postoji 

Dobro je da su ovi poveli da ih malo vidimo kad moraju zapet.
Gledam ove Rumune i mislim da bas imamo dobre sanse da ih prodjemo. Oni ce morati izaci visocije, ganjati rezultati, a tu su izgleda najranjiviji. Nazad im je propuh, jako se lose brane u tranzicijama i kontra napadima, a mi smo tu bas opasni. Ako budemo smireni na lopti i ako Jatta odradi 70% posla ko na Kosevu, zabicemo im jos 2 ubijedjen sam. Bice to sve ok u cetvrtak ako Bog da.
-
- Kontakt:
0:3 je realno sad da gube.Svaki ubacaj je bio opasan.
Gube al opet su nekako hladni igraju tu neku svoju igru nema na silu nista.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hamagara, johntravolta123, klasik, mire971, muhamedhulk, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 36 gostiju.