FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ni sekunde me nije strah iskreno, spremniji smo od obe ekipe. Nadam se da nema povreda i da je ekipa sva uredu.
Ovi su pali s nogu, nasi stoper i bekovi su dosta spremniji i vise mogu da trce sigurno
Ovi su pali s nogu, nasi stoper i bekovi su dosta spremniji i vise mogu da trce sigurno
Ma ova im pobjeda samo maže oči. Očajni su, penal sa metar ga napuca niđe veze i frljoka nekakva ne zna ni on kako uđe.
Ne valja ovo, al' hajde valjda su se istrošili a i naši da vide da se utakmica igra do kraja.
Ako od ovih ispadnemo dabogda se vise nigdje ne plasirali , toliko . Jaci smo 5 puta od ovih .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Pa pobijedili su i prije tekme na Kosevu 3-1 pa nista ne znaci. Kakvi panicari nestvarno.
- luckystrike
- Kontakt:
U ovom jedini hajr može biti da mi s maksimalnim oprezom nastupimo do samog kraja, svjesni da iz ničega mogu okrenuti stvari u svoju korist.luckystrike je napisao/la: ↑28 jul 2025, 22:20Smješan penal. Šteta što neće izgubiti.
Edit: uh! Još okrenuše. Ovo će im dići rep...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pavicic u Gorici
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma nek su pobjedili i naplatili ove frljoke sto im nisu ušle prije (da ne moraju protiv nas).
Fol malo ce im bustat samopouzdanje (koje je ionako veliko za sve rumunjske ekipe) i onda kad im sprcimo dva do pol ima da se puše
Fol malo ce im bustat samopouzdanje (koje je ionako veliko za sve rumunjske ekipe) i onda kad im sprcimo dva do pol ima da se puše
Imaju odlican napad al nasa sansa je Romanchuk koji je prespor i on ostavlja najvise prostora.To treba pokusati iskoristiti.
Gledaj sta je raje gledalo tekmu.Kakvi smo mi pacenici
Gledaj sta je raje gledalo tekmu.Kakvi smo mi pacenici

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Taj nam je prespori zabio gol,ljudi olako ih shvatate mogu se proci ali moramo odigrati kao na Kosevu,jos jace.

Jest no dobro se postavlja i visok je duge noge ima, najveci kiks i triger za pressing je Mugos.
- napoleon72
- Kontakt:
Bas vala... bolje ovako, nek se zavaravaju. Da nocas nisu dobili dobre su sanse da bi trener letio a protiv nas dosao neki koji bi na pozitivni sok obrnuo ekipu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma dole su suplji
Par pasova i lopta u dubinu i pred golom smo
Samo hrabro,pametno i izaci sa puno trke i ne sumnjam u nas
Par pasova i lopta u dubinu i pred golom smo
Samo hrabro,pametno i izaci sa puno trke i ne sumnjam u nas
Zato jer su ga pustili da suta.Napasti od prve minute nema druge.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Utakmica na Kosevu je bila vjerovatno najbolja od kako je Zekic tu.
Koliko smo dobili? Jedan razlike. Mozemo li odigrati dvije zaredom na tom nivou? Tesko. Dakle oni su i dalje favoriti. I ako samo na trenutak "poletimo" nema od nas nista. Zaboraviti prvu utakmicu i ponasati se na terenu kao da smo u zaostatku.
Ljudi nemoj da se lazemo, Rumuni imaju na klupi igrace sa jacim karijerama od nasih prvotimaca. Ko god misli na osnovu prve utakmice da je to to, zayebo se. Mora se dres dobro natopiti da bi se ovi izbacili.
Koliko smo dobili? Jedan razlike. Mozemo li odigrati dvije zaredom na tom nivou? Tesko. Dakle oni su i dalje favoriti. I ako samo na trenutak "poletimo" nema od nas nista. Zaboraviti prvu utakmicu i ponasati se na terenu kao da smo u zaostatku.
Ljudi nemoj da se lazemo, Rumuni imaju na klupi igrace sa jacim karijerama od nasih prvotimaca. Ko god misli na osnovu prve utakmice da je to to, zayebo se. Mora se dres dobro natopiti da bi se ovi izbacili.
Danas su potrošili sreću za ovu sedmicu
Jbt gledaj ljude igrali veceras pa za tri dana opet s nama. Nesto ne vjerujem da oni mogu ispratiti taj tempo, a istovremeno se nadam da mi mozemo izgurati 90 minuta
Izaći visoko od prve minute, zabiti dva gola do poluvremena i gotovo. Ako strepimo od njih nikad ne trebamo igrati Europu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako ne možemo trkom parirati ekipi koja je imala samo 2 dana odmora i koja treba da nas napadne onda i treba da ispadnemo i okrenemo se trkački manje zahtjevnom takmičenju.
Upravo to nema opustanja u odbrani odigrati ofanzivno mi se ne znamo braniti samo atack.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, benko21, BordoArmy88, enzo1, fera, Hamagara, HyperOS, insimadop, johntravolta123, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, propoklopac, Suki46, Tatamata1946, Vanja8, Zeko87 i 188 gostiju.