FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smučilo im se da primaju najveće plate u BiH ligi i igraju za najveći klub u državi i to u sezoni kad ganjamo duplu krunu...
Bolje da nam igraju ljudi koji ce poginuti na terenu za pobjedu nego ovako (ne)ambiciozne igrače

Mamas nije prijavljen, Elezi ne može igrat na visokom nivou duže od 30 minuta.TarpiTarpi je napisao/la: ↑29 jul 2025, 01:34Banić
Began Ristovski Turda Jović Kuprešak
Mamas/Elezi Jatta Mlinarić
Kyeremeh Guli
Nije baš moja želja al eto ovako očekujem.
I ovo je realna priča, u ovome što smo igrali protiv Craiove ne vidim Pavičića da može igrati bilo koju poziciju na terenu. Plus dolazi Đorđević koji je za njega misaona imenica kada je riječ o radu na terenu, prisutnosti u svakoj fazi i na kraju G+A.
- napoleon72
- Kontakt:
Vjerovatno to prvo. Sumnjam da bi Zekic toliko razbijao uhodan vezni red, posebno uz odlazak Bubanje i upitan status Djordjevica. Jbg, ne mogu nikog osudjivat jer nece da igraju ligu gdje ti Herera nogu iz prepone izvali i dobije usmenu opomenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Isto sam pisao ...luckystrike je napisao/la: ↑29 jul 2025, 01:41Mamas i Butić nisu bili prijavljeni za 1. utakmicu. Mislim da se ne može mjenjati roster za revanš već samo za slj. kolo.
Ja fino napisah da je na kafi, na pitanje “hoćeš li ostati” rekao “nisam lud” a ovdje pojedini pišu da mu se pravo ostajalo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:04Jedina istina je da se covjeka zgadila liga,radje ce u Gorici da se bori za opstanak nego da ga nekakav Kvrzic udara 90 min bez da mu smijes rijec reci,cudo ovdje bilo ko dodje.
Kuknjava ko da je De Bruyne lično, doveo si Elezija, 6 godina mlađeg koji može dati više u narednom periodu.
Imaš Đorđevića koji se vraća iz povrede, imaš Kyeremeha koji je pokazao sad da može vrhunski pokriti pozicije u sredini kao i Mlinarić.
Pritom spominjem samo ove kandidate za CM, na zadnjem veznom si također dobro pokriven.
Sam transfer u Goricu je pokazatelj koliko i šta vrijedi na tržištu ili se dobro precijenio pa ima budala da plate, što Sarajevo nije htjelo.
Ne zaboravimo da je u tu Goricu otišao i Duraković, kojeg smo **** motkom otjerali.
Imaš Đorđevića koji se vraća iz povrede, imaš Kyeremeha koji je pokazao sad da može vrhunski pokriti pozicije u sredini kao i Mlinarić.
Pritom spominjem samo ove kandidate za CM, na zadnjem veznom si također dobro pokriven.
Sam transfer u Goricu je pokazatelj koliko i šta vrijedi na tržištu ili se dobro precijenio pa ima budala da plate, što Sarajevo nije htjelo.
Ne zaboravimo da je u tu Goricu otišao i Duraković, kojeg smo **** motkom otjerali.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
I dalje sam uvjeren da uz onakav pristup i zalaganje, kao u prvoj utakmici protiv rumuna, možemo proći dalje a i titulu uzeti u našoj ligi.
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj kuknjava... ko je zakukao za bilo sta? Prica se o razlozima odlaska solidnog igraca, i tuzna realnost da ovdje pored svih finansijskih uslova i dobre atmosfere, neke igrace ces tesko zadrzat jer su sportisti i profesionalci i ne zele da im politika kroji uspjehe ili karijeru. Danas je to "nebitni" Pavicic, sutra to moze bit Gojkovic, Kupresak, Jatta..._weella_ je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:01Kuknjava ko da je De Bruyne lično, doveo si Elezija, 6 godina mlađeg koji može dati više u narednom periodu.
Ovo je samo samar onim koji kazu "plati igraca i ostat ce ti, plati i doci ce Neymar". Nece svako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- luckystrike
- Kontakt:
S tim u vezi ne vidim prostora za neku drugu postavu već identičnu kao i u 1. utakmici.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 09:40Isto sam pisao ...luckystrike je napisao/la: ↑29 jul 2025, 01:41Mamas i Butić nisu bili prijavljeni za 1. utakmicu. Mislim da se ne može mjenjati roster za revanš već samo za slj. kolo.
Elezi kao ni Đorđević mi ne djeluju spremni za igru od samog početka. Mada će vjerovatno dobiti više vremena na terenu ovaj put.
Neshvatljivo mi je da ne vodi Krdžalića na revanš a nema mogućnost zamjene igrača u listi prijavljenih.
Meni se ovo oteglo. Ko će dočekati četvrtak? Nemam ni motivacije radit, samo formacije u glavi. 

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
- luckystrike
- Kontakt:
Između dva četvrtka, k'o između dva bajrama.
Vi koji imate instagram pregledajte pratil on koga od nasih ili pratil njeg ko i sve ce vam se samo reci. Ono sto ja mogu reci jeste da bi se on strasno uklopio u ono sto Zekic gradi sa brzim igracima, sa napadanjem dubine, drzanjem sirine itd.
Još samo 3418 minuta
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
On je od danas naš novi igrač, posao je završeno i nema potrebe za bilo kakvim provjeravama

Najvjerovatnije da ce biti jos dolazaka.
Pozz
Junior je uvijek pouzdan bio. Lijepe vijesti na jutro. Morao sam ponovo video da pregledam za Petera. Kako je samo lagan... 

-
- Kontakt:
Ne.
Pavičić nije imao opciju raskida ugovora kad je razgovarano po završetku lige o njemu. Tada se već okrenulo drugima, Mamas, a imao si i Bubanju tu. Kad je došla opcija raskida sa Arisom bilo je kasno. 100% vam je vako.
Rogic i Soldo je provjereno da im se nije ostajalo u klubu,htjeli su da idu sto prije.samoFKS je napisao/la: ↑29 jul 2025, 09:18Ne znam sta si mislio pod ovim "Kosevo im prolazna stanica" ali za Soldu mogu iz prve ruke rec da mu se zgadila liga, upravo ovo sto mosarajvosa pise.Ado_77 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:15Nije jedini Rogic,Soldo,i jos Lulic i da nije posudjen nebi ostali jos kod nas, : Kosevo im bila samo prolazna stanica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:04
Jedina istina je da se covjeka zgadila liga,radje ce u Gorici da se bori za opstanak nego da ga nekakav Kvrzic udara 90 min bez da mu smijes rijec reci,cudo ovdje bilo ko dodje.![]()

Elezi dosao full spreman Bochuma, tako mi covjek iz kluba rece.MSOZ101 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 09:28Mamas nije prijavljen, Elezi ne može igrat na visokom nivou duže od 30 minuta.TarpiTarpi je napisao/la: ↑29 jul 2025, 01:34Banić
Began Ristovski Turda Jović Kuprešak
Mamas/Elezi Jatta Mlinarić
Kyeremeh Guli
Nije baš moja želja al eto ovako očekujem.
Zato sam onaj dan i napisao da bi mogao startat jer sam ocekivao defanzivnihu varijantu. Tako da pitanje je samo kako ce ga uklopiti vjerujem da ce sad dobiti bar poluvrijeme.