Comesana je dosao iz Kitzbuhela tako da ta prica ne pije vodu...Damir se vratio u formu ali mora ponasanje mijenjati. Jel moguce da svaki poen ima nesto reci, nesto mu smeta.Quartararo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:19Vidi se da niste normalni. Kakve veze ima što je promjenio podlogu? Drugovi, Comesana se razbija zavezanih očiju. Odlična uvertira pred USO. Pocjepat će ga neko 3-0 za manje od dva sata igre. Onda se pravite pametni.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Više je laprdao kada je dobio minimalan OUT, nego kada su protivniku dosudili još minimalniji IN.
Neshvatljiv lik.
Jest prije 5 dana, a Damir prije dan. Otputuj negdje uz put dužine 15h pa zapiši kako ćeš se osjećati kroz dan, a kako kroz 5.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:26Comesana je dosao iz Kitzbuhela tako da ta prica ne pije vodu...Damir se vratio u formu ali mora ponasanje mijenjati. Jel moguce da svaki poen ima nesto reci, nesto mu smeta.Quartararo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:19Vidi se da niste normalni. Kakve veze ima što je promjenio podlogu? Drugovi, Comesana se razbija zavezanih očiju. Odlična uvertira pred USO. Pocjepat će ga neko 3-0 za manje od dva sata igre. Onda se pravite pametni.
Nema sta priča pit vodu ili ne piti, to je činjenica. Znači lik je u petak u 23 zavrsio meč u Umagu na šljaci igrajući kroz cijelu sedmicu u večernjem terminu i u narednih 70h je promijenio kontinent, podlogu i termin mečeva u kojem igra.
Pa čime ga smatrate, robotom?
meni samo nije jasno da li dzumko placa shminku za ovo sto radi godinama, ili je cista ljubav:-)
niko ovdje ne prica o jet lagu i damirovom performansu na terenu. Koliko god los bio, on je sinoc imao dobru priliku da dobije argentinskog smokera.
Lik nista posebno nije uradio za razliku od tabernera npr., koji ga je pomeo sa terena i gdje se moze reci da je iskoristio damirov umor.
covjece ti se prepucavas sa sudijom sto si cuo neku galamu van stadiona i to je kao razlog duple greske, jest al u K.
Svaki izgubljeni poen mlatara rukama i glavom, vjerovatno jer se nije dozvao zbog promjene kontinenta.
Nervira se sto je sa druge strane isto kepec, ali zna servirati za razliku od njega i poneki as odvaliti.
vrhunac budalestine je kada imas momentum i covjek te vrati na 5-5, trebas to iskoristiti jer si, ruku bih dao, bolji igrac, ti sebi syebes momentum i svadjas se sa sudijom zbog tehnologije, tvrdis nesto sto nije, ljutis se sto si sada dobio poen a ranjje si kao trebao, a nisi, komedija.
ako nista, sad ima dovoljno vremena za aklimatizaciju.
niko ovdje ne prica o jet lagu i damirovom performansu na terenu. Koliko god los bio, on je sinoc imao dobru priliku da dobije argentinskog smokera.
Lik nista posebno nije uradio za razliku od tabernera npr., koji ga je pomeo sa terena i gdje se moze reci da je iskoristio damirov umor.
covjece ti se prepucavas sa sudijom sto si cuo neku galamu van stadiona i to je kao razlog duple greske, jest al u K.
Svaki izgubljeni poen mlatara rukama i glavom, vjerovatno jer se nije dozvao zbog promjene kontinenta.
Nervira se sto je sa druge strane isto kepec, ali zna servirati za razliku od njega i poneki as odvaliti.
vrhunac budalestine je kada imas momentum i covjek te vrati na 5-5, trebas to iskoristiti jer si, ruku bih dao, bolji igrac, ti sebi syebes momentum i svadjas se sa sudijom zbog tehnologije, tvrdis nesto sto nije, ljutis se sto si sada dobio poen a ranjje si kao trebao, a nisi, komedija.
Ma nikakve buraz, kad malo razmislim apsolutno si upravu. Piši ATPu da ukinu šljaku ko šljaku i travu ko travu, nek sve terene širom svijeta samo izbetoniraju i mijenjaju boje i to je to, jer kakve veze imaju različite podloge? Nikakve!Quartararo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:19Vidi se da niste normalni. Kakve veze ima što je promjenio podlogu?

Plaća, plaća. Baš brata interesuje šta likovi koji ne shvataju šta znači promjena podloge na forumima vazebabino je napisao/la: ↑29 jul 2025, 08:14meni samo nije jasno da li dzumko placa shminku za ovo sto radi godinama, ili je cista ljubav:-)

Ne znam ja kad ćete vi shvatiti da nije izgubio jer se svadjao sa sudijom nego je izgubio jer nije bio dovoljno dobar. Nije Comesana ništa specijalno igrao - OK, ali i takav je bio bolji i zato je dobio.
Smijesna je prica o promjeni kontinenta i putu kada ce za 7 dana ili 14 biti sve isto.
Albije ne treba traziti.
Imao je samo 4 winera, mnostvo neiznudjenih gresaka, glavu koja se nikad nije smirila i niti ce.
To je Damir, on moze za godinu ucinu top 50 a iducu biti 200 na listi.
Albije ne treba traziti.
Imao je samo 4 winera, mnostvo neiznudjenih gresaka, glavu koja se nikad nije smirila i niti ce.
To je Damir, on moze za godinu ucinu top 50 a iducu biti 200 na listi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekivan poraz je bio sinoć, pitanje je jel imao ijedan trening na betonu prije meča. Vidjelo se da sinoć ne zna šta da igra, pogotovo u 1. setu i nema šta, Comesana bio bolji iako je i on bio smiješan.
Ali meni neće nikad biti jasno kako nije uspio servis dovesti da bude pristojan. Comesana je 178cm i ima 10x bolji servis. Vjerujem da Damir nije nikad odservirao 200+kmh servis.
Ali meni neće nikad biti jasno kako nije uspio servis dovesti da bude pristojan. Comesana je 178cm i ima 10x bolji servis. Vjerujem da Damir nije nikad odservirao 200+kmh servis.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jednom sam vidio da je servirao 195km/hUnofficialpage je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:52Očekivan poraz je bio sinoć, pitanje je jel imao ijedan trening na betonu prije meča. Vidjelo se da sinoć ne zna šta da igra, pogotovo u 1. setu i nema šta, Comesana bio bolji iako je i on bio smiješan.
Ali meni neće nikad biti jasno kako nije uspio servis dovesti da bude pristojan. Comesana je 178cm i ima 10x bolji servis. Vjerujem da Damir nije nikad odservirao 200+kmh servis.![]()

Podatak o samo 4 vinera moze malo i da zavara upravo zbog toga sto nije imao ideje kako i sta da igra. Ako poredimo sa 11 vinera protiv Tabernera, a covjek ga bas razbio, dok je Comesana imao samo po brejk viska u oba seta.
I ja sam sinoc nekako podsvjesno ocekivao vise od Damira, bas zbog toga sto je protivnik relativno tanak, ali sam se brzo ohladio. Mislim da je @Sminka uglavnom u pravu

- Quartararo
- Kontakt:
Tebra, braniš neodbranjivo. Ne interesuje me promjena podloge, veliki igrači to odrade začas posla. Najteža promjena je kad se cimaju sa šljake na travu al većina to dobro odradi. Damir ništa ne može dobro odraditi. Ovo mu je posljednji zamah da nešto napravi u karijeri i da se probije u top 20 (što je ovakvom igrom nemoguća misija) jer je konkurencija najslabija u historiji sporta. Ako krene padati ponovo, gotov je za sva vremena. Ali tako uvijek bude. Čim nađe neku plastičarku ili sponzu, odustane od tenisa, sprda se, svađa se, nema fokusa nikakvog. Najbolje bi mu bilo bit slobodan do kraja karijere.shminka je napisao/la: ↑29 jul 2025, 08:17Ma nikakve buraz, kad malo razmislim apsolutno si upravu. Piši ATPu da ukinu šljaku ko šljaku i travu ko travu, nek sve terene širom svijeta samo izbetoniraju i mijenjaju boje i to je to, jer kakve veze imaju različite podloge? Nikakve!Quartararo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 00:19Vidi se da niste normalni. Kakve veze ima što je promjenio podlogu?![]()
![]()
![]()
Lupetaš životom stari, al ono - baš.
cak i sa plasticarkama je ofulao:-)
naprotiv, igra svoj najbolji tenis dok je sa njima, problemi nastaju kada gu sutnu i tada ide neminovni pad:-)
naprotiv, igra svoj najbolji tenis dok je sa njima, problemi nastaju kada gu sutnu i tada ide neminovni pad:-)
- Quartararo
- Kontakt:
Zbog takvih stavova i jesmo luzerska nacija. Čuj Comesana.
Ma on je pri kraju karijere. Realno svaka cast sto je odigrao ove sezone jer je djelovao kao gotov igrac. Nek pokupi jos nesto kesovine da ga ove sponze oblijecu i godinama kad zavrsi sa igranjem i to je to. 

Diskutujete sa forumskim avlijanerom koji vam piše sa 2 razlicita profila.
Ignorisi bolje.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ustvari nikada nije zabilježio nijednu pobjedu na ova 2 ljetna mastersa.
Nerman 13-a alternativa za kvale na US Open 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.