FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa zar nije bilo jednogodišnja posudba? Svejedno, puno bolje za nas ako je dugogodišnji ugovor.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Prema postojećem ako ćemo gledati mrtvo slovo na papiru mi ni treće pretkolo ne možemo igrati na Koševu ako nam ne progledaju kroz prste kao što su i
Borcu i Zrinjskom. Zrinjski nije morao ići na Pecaru koja ispunjava, mogao je igrati kući čak i Grupnu Fazu i vjerujem da to možemo izlobirati.
Jer Koševo je još uvijek kategorija 2 (zvanično)
Plan je do kraja 2025 da bude 3 tokom 2026 4, ali sve je to na klimavim nogama poznajuci ko sve treba da učestvuje.
Uvedeni su el čitači, novi je teren, uradjena je nova rasvjeta (sada cca 1700 lux), sva mjesta imaju stolice sa naslonjacima, to su bili neki od problema 2019. kada smo morali u Zenicu.
Vjerujem da bi nam sada progledali kroz prste.
Borcu i Zrinjskom. Zrinjski nije morao ići na Pecaru koja ispunjava, mogao je igrati kući čak i Grupnu Fazu i vjerujem da to možemo izlobirati.
Plan je do kraja 2025 da bude 3 tokom 2026 4, ali sve je to na klimavim nogama poznajuci ko sve treba da učestvuje.
Uvedeni su el čitači, novi je teren, uradjena je nova rasvjeta (sada cca 1700 lux), sva mjesta imaju stolice sa naslonjacima, to su bili neki od problema 2019. kada smo morali u Zenicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Strašan posao. 

-
- Kontakt:
Mislim da je kod nas najveci problem sto je VIP na zapadu a ne na istoku_weella_ je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:53Prema postojećem ako ćemo gledati mrtvo slovo na papiru mi ni treće pretkolo ne možemo igrati na Koševu ako nam ne progledaju kroz prste kao što su i
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Uefa ne nalaže ništa u vezi sa publikom. Za njih je bitno 100 VIP parking mijesta, 20 za delegaciju i sudije, te obezbjedjena parking mjesta za hitnu, medije, autobuse. Kaze gpt.plisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:37Imamo ispod istoka za 1500 i zetru mozemo prijavit, ne znam koliko je kapacitet.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:23Za koliko kapaciteta imamo onda parking? Bolje pustiti samo Zapad u prodaju, nego igrati u Zenici. Akooo nekad dodjemo do play off-a.
-
- Kontakt:
category 2 for the first and second qualifying rounds;plisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:10Za play off nam treba parking trecine kapaciteta stadiona, znaci zvanican parking od 11 milja, sto nemamonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:08Ja mislim da je to za Playoff , a za 3ce je ja mislim bile neke sitnice koje su uradjene
category 3 for the third qualifying round and play-offs;
UEFA may exceptionally approve a category 2 stadium for the third qualifying round and play-offs provided that all public entrances are equipped with an electronic ticket control system designed to prevent the use of counterfeit tickets and deliver real-time flow rates and entrance numbers to a central point with a view to preventing overcrowding in the stadium as a whole or in individual sectors;
category 4 from the league phase to the semi-finals.
Može uz posebnu dozvolu UEFE, ovo sa elektronskim ćitaćima u principu imamo.
Izvadak iz pravilnika o takmičenju za Konferenciju
Borac i Zrinjski igrali sa cat3, sve jasnoJadnimi je napisao/la: ↑29 jul 2025, 19:08category 2 for the first and second qualifying rounds;plisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:10Za play off nam treba parking trecine kapaciteta stadiona, znaci zvanican parking od 11 milja, sto nemamonedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 18:08
Ja mislim da je to za Playoff , a za 3ce je ja mislim bile neke sitnice koje su uradjene
category 3 for the third qualifying round and play-offs;
UEFA may exceptionally approve a category 2 stadium for the third qualifying round and play-offs provided that all public entrances are equipped with an electronic ticket control system designed to prevent the use of counterfeit tickets and deliver real-time flow rates and entrance numbers to a central point with a view to preventing overcrowding in the stadium as a whole or in individual sectors;
category 4 from the league phase to the semi-finals.
Može uz posebnu dozvolu UEFE, ovo sa elektronskim ćitaćima u principu imamo.
Izvadak iz pravilnika o takmičenju za Konferenciju
Znaci li ovo ban za Ruleta ?
Samo da podsjetim, na neke njegove postove
"Nema nista od Slovaka..."
"Kakav Slovak eno ga seta po sumama sa hanumom"
" Kovacik sa Zilinom "....
Da ne nabrajam vise...
Halall trajno babe mi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kaže Edo bice jos pojacanja 

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
A koja je kategorija kosevo?
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Cat2
Druga
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa sta se treba sve rijesiti da bi bili cat3 i da li moze biti iznimka da igramo na kosevu do kraja? To jest ako prodjemo rumune
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, ErosViverosViv, MokraKifla, Posejdon, Proximic i 79 gostiju.