FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čuj neki Pedro Mendes u Modeni….
Ne znam malo mi nerealno da i njeg dovedu , ako on dođe skidam kapu. Platili ga prošle godine 2.2 mil eura
Ne znam malo mi nerealno da i njeg dovedu , ako on dođe skidam kapu. Platili ga prošle godine 2.2 mil eura
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cuj truba… pa pita se valjda i Slovan nesto, nije Stupcanica. Taj Slovan je lani ostavio Trnavu 20 bodova, a zna se kako smo mi prosli protiv Spartaka.Konzerva je napisao/la: ↑29 jul 2025, 21:46Gledam zrinjskog protiv slovana, truba su ove sezone, pa ako bi bili kojim cudom ispred sarajeva to bi bilo cudo nad cudima, sarajevo ovu sezonu sa ovim transferima postajd real madrid bh fudbala,ni borac ni zrinjski ni zeljo nemaju tu sta traziti kad je titula u pitanju, jednostavno ovo je next level za bh ligu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna li se termin za radnik???
Sarajeva mi smo navijači,
Bordo, bordo od sudbine jači!
Bordo, bordo od sudbine jači!
Pedro Mendes srednje ime Lima?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:34Napadac je izgleda Pedro Mendes a valjda dodje Topic prije njega
03.08. 21h
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako i ovaj iz Modene dođe Vico će ugasit strance hladno. 

Ne širite euforiju ako niste sigurni
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kad smo doveli igraca iz Coma sto ne bi iz Modeneplisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:59Jel mene neko fura da ovo dovodimo???
https://www.transfermarkt.com/pedro-men ... ler/498235
zabio 20 golova u seriji b, 1.7 mil
eh jos bolje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
idu obojica u spic djeteta miPena je napisao/la: ↑29 jul 2025, 23:09Kad smo doveli igraca iz Coma sto ne bi iz Modeneplisek je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:59Jel mene neko fura da ovo dovodimo???
https://www.transfermarkt.com/pedro-men ... ler/498235
zabio 20 golova u seriji b, 1.7 mil![]()

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Uz dužno poštovanje. Ne vjerujem da je moguće dovesti ovog iz Modene. Realno zato jer je plaćen 2.2mil prije pola godine ili godinu dana i ima ugovor do 2027. Ako kojim slučajem dođe to može biti u najbolju ruku posudba od pola ili godinu dana.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da njegov dolazak uveliko ovisi o rezultatu u četvrtak.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:59Čuj neki Pedro Mendes u Modeni….
-
- Kontakt:
Dobijes gutavu utakmicu u sezoni i treba ti igrac koji izvodi prekide, zna podvaliti loptu i tu bi izabrao Krdzalica il Mehanovica? A takvih je 80% utakmica jer se protiv Sarajeva zatvori 80% ekipa
-
- Kontakt:
Sanel hajd nije bezveze lik nas je, ne hajca narod.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jul 2025, 23:17Ne bi me iznenadilo da njegov dolazak uveliko ovisi o rezultatu u četvrtak.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 22:59Čuj neki Pedro Mendes u Modeni….
Gledam sad Modenu imaju 7 napadača izmeđuostalog i Defrela frajer vrijedio 15-20 miliona eura svojevremeno. I imaju još 4-5 solidnih spiceva za Serie B. I ima par krila. A igra 3-5-2 , sa jednim centralnim i jednim poluspicem. Bas imaju opcija.
Mada iskreno ne vjerujem eto da je ovaj možda je neki drugi Portugalac maloprije gledam majke mi eto Kairat zanimalo me hoce li proći ove Fince jer me iznervirao rezultat u prvoj tekmi i vidim ovog Jorginha 1.65 visok , kontam kako mi nikad ne ubodemo ovako , frajera su kupili za 100k eura iz Luxemburga ove godine u 4 tekme ima 2 gola 2 asistencije. Prošle godine 24 gola 18 asistencija , godinu prije te 28 golova 5 asistencija u 35 tekmi. Nevjerovatno. A prije nego će otići u taj Luxemburg igrao po nižim ligama Portugala. Dobro pretjerujem kako ne potrefimo Jatu smo potrefili da nismo nikog drugog. Al fkt ovaj Jorginho sto je igracina to je čudo jedno. Ima u 51 tekmu u Luxemburgu 45 golova i 15 asistencija a evo i u Kairatu 9 golova i 10 asistencija u 25 tekmi , boze sačuvaj.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 jul 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Platili ga 2.2m, dao 5 golova, vjerovatno mu je i velika plata, mozda hoce da ga posalju na posudbu, vjerovatno je to relacija ista kao sto je bio Lulic.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Bosanac1991, bosnas_, budzak, dark44, Fudo, galia95, grbavicka1921, Istinski, istokzeljo, itatabisine, kogmagie46, MaroonBjelave, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, OldTownDistrict, relativizam, Riziko, strahmeipomisliti i 191 gost.