Ne sekiram se ja ni najmanje, samo prvo skočite pa recite hopNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:12Ne sikirajte se vi za nasCombattente87 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 10:59I šta kao Sarajevo neće odgoditi ako prođe u naredno kolo !?
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Cim su neke pare usle i u ovog jadnog Zelju odmah se poceli lesinari skupljati oko kluba.Raznijece im ovo malo jada
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Naravno da trebamo odgađati sve dok to rade i naši konkurenti. Jedino pošteno je kad je svima isto. K'o da nije dovoljno što pljačkaju u prvenstvu gdje god i kad god mogu.Lokomotifa je napisao/la: ↑30 jul 2025, 09:42Već sam pisao na forumu o besmislenosti odgađanja utakmica u 21. stoljeću za profesionalne fudbalere koji nisu u stanju sedmično odigrati 180 minuta fudbala. No dobro, to je samo još jedan dokaz kako smo mentalitetom i pristupom daleko, daleko od Evrope, i kako sijemo tako i žanjemo. Teren i lopta nikad ne varaju. Baš me zanima kako će Sarajevo postupiti, ali ako i oni odgode popishali su se po sopstvenom treneru Zekiću kojeg poštujem jer je prvi javno rekao da je protiv odgode i da to treba zabraniti.
I naravno da treba zabraniti odgode utakmica zbog Evrope, ali kad važi za sve.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
a ono ni meca u Italiji, u Slovackoj igrao u nekoj ispodprosjecnoj ekipi, u Poljskoj bio na pozajmici kod ovih sto dobili Pazara, nije se nametnuo, nikad ni blizu repke
a ono ni meca u Italiji, u Slovackoj igrao u nekoj ispodprosjecnoj ekipi, u Poljskoj bio na pozajmici kod ovih sto dobili Pazara, nije se nametnuo, nikad ni blizu repke
Don't believe the hype.
Bolji su ovi iz GOŠKa, Posušja, Jedinstva..akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:43Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Inače, mi u BiH dovodimo standardne prvotimce iz Serije A, pa nam je ovo sad jako loše.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:43Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisam ni mislio da je bio standardan u Comu, nije bio ni u protokolu ili bar neka pozajmica u Serie B, a ocekivao sam da je bar u Slovackoj igrao za neku Zilinu ili Trnavu a ne slovacku verziju PosusjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:48Inače, mi u BiH dovodimo standardne prvotimce iz Serije A, pa nam je ovo sad jako loše.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:43Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
aj barem ce sa ovim repicem biti upecatljiviji na terenu
Don't believe the hype.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I kao takav mogu ga svi u ligi samo gledati i sanjati zauvijekakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:43Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti ako si kvalitet, izdvajaš ćeš se gdje god igrao. U ovom slučaju, bar koliko sam vidio, pokazao je kvalitet na zadnjoj posudbi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:51Nisam ni mislio da je bio standardan u Comu, nije bio ni u protokolu ili bar neka pozajmica u Serie B, a ocekivao sam da je bar u Slovackoj igrao za neku Zilinu ili Trnavu a ne slovacku verziju PosusjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:48Inače, mi u BiH dovodimo standardne prvotimce iz Serije A, pa nam je ovo sad jako loše.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:43Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
aj barem ce sa ovim repicem biti upecatljiviji na terenu
Apsolutno mi i nije važno gdje je igrao, jer znam da je detaljno skautiran, i tačno znamo kakvog igrača dovodimo.
Naravno, može on biti i flop, ni prvi ni zadnji, ali sa skautingom ti takve stvari smanjuješ da ti se dese na minimum.
Isto kao što smo odlično pripremili prvi meč protiv Craiove, jer je naš čovjek bio u Rumuniji i do zadnjeg detalja ih analizirao. Eto, zanimljiva je činjenica da taj isti čovjek je “krivac” za pronalazak Jatte.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- jurisicduska
- Kontakt:
Nako ga Como doveo jer je krampa.
I da ne bude dobar imamo desnog beka iz kristalnih 11 u ekipi. Amar Beganovic najbolji desni bek lige.
I da ne bude dobar imamo desnog beka iz kristalnih 11 u ekipi. Amar Beganovic najbolji desni bek lige.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Razlog odgode je učešće HŠK „Zrinjski“ u evropskim klupskim takmičenjima, što iziskuje punu sportsku i logističku pripremljenost ekipe. Novi termin utakmice biće određen naknadno, uz saglasnost nosioca TV prava, poručili su iz Nogometnog saveza..
Pa svinje kriminalne, kako rapid bec igra cetvrtak evropu pa nedjelju austrijsku ligu,kako koper igra cetvrtkom evropu pa ponedeljak slovensku ligu i tsko sve ostale ekipe sirom evrope isto rade. Kakve lazi i saopstenja ovih smecara misle stvarno ljudi glupi. Najgora neka vam se desi uskoro abd. Logisticka i sportska pripremljenost
prodali ste se zidovu kabiriju da ugosti svoje na bijelom brijegu a svojim navijacima ste uskratili da podrze u21 repku u kvalifikacijama. Bolesni ste. Ili ste vec prije kvala se predali,da mozete uzimat pare od menadzerskih ojebina.
Pa svinje kriminalne, kako rapid bec igra cetvrtak evropu pa nedjelju austrijsku ligu,kako koper igra cetvrtkom evropu pa ponedeljak slovensku ligu i tsko sve ostale ekipe sirom evrope isto rade. Kakve lazi i saopstenja ovih smecara misle stvarno ljudi glupi. Najgora neka vam se desi uskoro abd. Logisticka i sportska pripremljenost
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 30 jul 2025, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Zrinjski odgodio i drugu utakmicu u ligi, ovo je opet cirkus iako je prosle sezone Gico izjavio da nece vise biti odgoda.
znaci liga ulazi u drugo kolo, jedan tim vec odgodio dvije utakmice,cekamo vijest hoce li FKS odgoditi i da odma ligu proglasimo neregularnom
znaci liga ulazi u drugo kolo, jedan tim vec odgodio dvije utakmice,cekamo vijest hoce li FKS odgoditi i da odma ligu proglasimo neregularnom
- Lokomotifa
- Kontakt:
"Komitet za takmičenje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine usvojio je zahtjev HŠK Zrinjski Mostar za odgodu utakmice 2. kola WWIN lige BiH protiv FK Sloga Doboj, koja je prema rasporedu trebala biti odigrana 2. avgusta 2025. godine u Mostaru", saopštili su iz Saveza. Također, naveli su da je razlog odgode utakmice nastup Zrinjskog u evropskim takmičenjima, te da isti iziskuje punu sportsku i logističku pripremljenost ekipe.
Baš me zanima kako ekipe iz Armenije, Kazahstana, Gruzije, Islanda itd. putuju po 5-6 sati avionom i igraju bez problema dvije utakmice sedmično, a naši "velikani" ne mogu da "obezbijede punu sportsku i logističku pripremljenost ekipe". Života mi ovu ligu treba ugasiti, pa ponovo sve ispočetka, od nule krenuti i lagano.
Baš me zanima kako ekipe iz Armenije, Kazahstana, Gruzije, Islanda itd. putuju po 5-6 sati avionom i igraju bez problema dvije utakmice sedmično, a naši "velikani" ne mogu da "obezbijede punu sportsku i logističku pripremljenost ekipe". Života mi ovu ligu treba ugasiti, pa ponovo sve ispočetka, od nule krenuti i lagano.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- belosevic23
- Kontakt:
ja ne znam ovi retardi ako ne mogu otici u doboj ili igrati u mostaru utakmicu protiv sloge nek se odmah iskljuce iz svih evropskih takmičenja, ovo treba zabraniti, kakva odgađanja, to nije u evropi nisam vidio po 5 kola da se odgađa jer neko nastupa u evropi, to se svugdje normalno igra... evo Craiovia u pon igrali utakmicu u domaćem prvenstvu, sutra Conference league..smanjis broj treninga, povecas odmor i regenraciju i tjt.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Como doveo Kovacika jer se uklapa u italijanski stil i modu,frizurica,repic,a korpulentan..
Samo da se hrakne,to je bitno.
Samo da se hrakne,to je bitno.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
zar nisu rekli iz saveza da nece biti vise odgoda? sta ako udju u grupe, hoce opet odgadjati jednu za drugom?
- jurisicduska
- Kontakt:
Za Sarajevo je izasao novi termin 18:45 , nedjelja. Mislim da mi necemo odgađati urakmicu. I mišljenja sam od nedjelje do potencijalne europske utakmice koja je također kući imamo 4 dana i da je to sasvim dovoljno. Ja kao navijač ne bih volio ništa vise da odgode jedino eto ako ne bude teoretski moguće odigrat četvrtak-subota da pomjere tu tekmu na nedjelju.
Ali zato sin od Avde Cosica, poznatog menaGera, trgovca Holandezima u nasoj ligi, predstavlja OZBILJNOOOOOOO fudbalsko ime. Veliki Alvin je potpisao za Zeljeznicarakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2025, 11:43Ja kontao ovaj Kovacik ozbiljno ime s obzirom da se non stop spominje dolazi iz Coma, kontam mozda i povremeni reprezentativac Slovacke
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Protiv Borca Rudaru pola pojačanja nisu bila registrovana. I danas svi odjednom registrovani i igraju protiv Širokog. Vico magija 
I na kladionici kvota na Široki 2,40 ,a realna je bila nakon 0:6 u Banjaluci 1,50 .
I na kladionici kvota na Široki 2,40 ,a realna je bila nakon 0:6 u Banjaluci 1,50 .
Trenutno korisnika/ca: AgresivnaHercegovina, Bing [Bot], mnon46, ristagrad, Vanja8 i 26 gostiju.