bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Unforgotten
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:KDN care nedaj se . Stvarno mi je žao , ali samo sabura i sve će doći na svoje
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
-
- Kontakt:
@KDN, ne daj se, Bosna je uz tebe !!!
Jarane samo sabur... I mi smo izgubili prvo dijete jer je zena imala spontatni...no iz toga smo izisli jaci nego prije i nedugo nakon toga dobili prekrasno dijete....
Ostaj psihicki jak...Ako ti je lakse prvo se malo oduzmi pa se poslije saberi !!!
No bit ce sve OK insallah....
Jarane samo sabur... I mi smo izgubili prvo dijete jer je zena imala spontatni...no iz toga smo izisli jaci nego prije i nedugo nakon toga dobili prekrasno dijete....
Ostaj psihicki jak...Ako ti je lakse prvo se malo oduzmi pa se poslije saberi !!!
No bit ce sve OK insallah....
ej jesam baksuz. jucer mobitel mi ispadne u wc solju, razjebem rusak, padnem na turniru ruku zajebem.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
da nisu slucajno jajaSlicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
[youtube][/youtube]Slicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]Slicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- legenda reala
- Kontakt:
ČimburSlicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
budžav lebac ?legenda reala je napisao/la:ČimburSlicura je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak ,za dorucak! Dobro jutro
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
raja jeste li culi da su onom Harisuhp protresli kavez???
- moustapha
- Kontakt:
-
- Kontakt:
covjeku protresli kavez, usro se do grla ko grlica.....moustapha je napisao/la:Sta su protresli?
-
- Kontakt:
Cik pogodi sta imam za dorucak 

uštipci ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
- Kontakt:
Jok imam 2 jela meso i zelenilo ali sta ?robovi88 je napisao/la:uštipci ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak

- neutralan__
- Kontakt:
Jbo ti sebe dorucak u 14:30h.Samo F.K.S !! je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Jbg u skoli ne jedem nista skupljam za derbi repaneutralan__ je napisao/la:Jbo ti sebe dorucak u 14:30h.Samo F.K.S !! je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucak

- neutralan__
- Kontakt:
Hahahah ne bi ja mogao da ne jedem nema Boga.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jbg u skoli ne jedem nista skupljam za derbi repaneutralan__ je napisao/la:Jbo ti sebe dorucak u 14:30h.Samo F.K.S !! je napisao/la:Cik pogodi sta imam za dorucakSvaki dan 1.50-2.00 taman

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sad na kafi sa rajom .I nako sjedimo,pricamo,zajebavamo se
kad u kaficu kviz (bude utorkom i cetvrtkom-cetvrtak tezi strava) i sad ko pobijedi ima 50 km (al samo da jede i pije u tom kaficu) a danas nagrada 5 kafa i pizza
A ima samo 5 pitanja...1 pitanje mi znamo,2 mi znamo,3,4 i 5 sve znamo
i na kraju jos 4 ekipe znale svih 5 pitanja,i sad dosli pred "ziri" i pitanje : Nadmorska visina Zenice ? I naravno pogodimo i dobijemo pizzu i 5 kafa
Al steta,tek od 18 h mozemo koristiti bon
Krenulo me

Krenulo me

A C A B !
koji kafić ?Emir_ZENICA je napisao/la:Sad na kafi sa rajom .I nako sjedimo,pricamo,zajebavamo sekad u kaficu kviz (bude utorkom i cetvrtkom-cetvrtak tezi strava) i sad ko pobijedi ima 50 km (al samo da jede i pije u tom kaficu) a danas nagrada 5 kafa i pizza
A ima samo 5 pitanja...1 pitanje mi znamo,2 mi znamo,3,4 i 5 sve znamo
i na kraju jos 4 ekipe znale svih 5 pitanja,i sad dosli pred "ziri" i pitanje : Nadmorska visina Zenice ? I naravno pogodimo i dobijemo pizzu i 5 kafa
Al steta,tek od 18 h mozemo koristiti bon
![]()
Krenulo me
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.