Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Amar Osim je novi trener Zrinje
A pomoćni trener je Memić - Mema
A pomoćni trener je Memić - Mema
Moraće Frano Jelić radit' prekovremeno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Evo zato cemo dobit sad nivo Zrinjskog kao zamjenu...Truba1905burazeru je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:36Tko je odgovoran za ''kratke'' pripreme i što se malo utakmica pripremnih igralo ? Tko je odgovoran za fizičku spremu igrača i učestale ozljede ? Priča o ne uigranost ekupe ? Priča o novoj ekipi a početnih 11 u svakoj utakmicu su igrali igrači od prošle god koju je on trenirao i uigravao ! Samo jednu stvar koju je napravio boljom od predhodnika ili da je jednog igrača učinio boljim ... Hvala na svemu ali Maka nisi nivo Zrinjskog .tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:25Vojnik kluba koji ce nazalost debilima klimati glavom sta mu god dovedes ili kazes. Kao takvog ga je najlakse i smijenit, a dobro se ustedilo na njemu dok su ga isli rezultatiDirektorcic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:09i ovo tjeranje Make je glupost,sigurno da nije on trazio ove polovnjake koje su mu doveli,eventualno nije nikog trazio prepustio je njima to,i sad kad su se prosuli pedala treneru.ali to je to,menadzeri,politika,mi smo te doveli mi cemo te i otjerat
-
- Kontakt:
Dovodjenje Stimca bi bila najveca greska jednog naseg kluba jos otkako je Zeljkan postavio Adzema
Pozdravljam potez, bravo Zrinjski

Pozdravljam potez, bravo Zrinjski

Vrhunac njegove karijere je prepucavanje s Ajdukom.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Bar će press konačno bit' interesantan, od Feđe, Osima, Lalata i Sablje nema nekog materijala. Doduše Adžem je prošle sedmice bio dobar s onom žvakom.
Štimac će podići Zrinjski za 100 levela. Možda nije najbolji trener na svijetu, ali Štimac zna kako treba da funksioniše jedan moderan sportski klub. Dobro će im promjeniti unutarnju strukturu i način rada, pristup rješavanju problema itd itd.. Štimac je pun pogodak ako gledamo širu sliku a ne samo evo ga trener nek ih trenira i nek igra 3 5 2. Čestitke Zrinji ako ovo izvedu, treba platit Štimca nije to mala stvar.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ovaj je na nivou Lalatovica, samo Cro verzijaHordas1990 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:05Dovodjenje Stimca bi bila najveca greska jednog naseg kluba jos otkako je Zeljkan postavio Adzema![]()
Pozdravljam potez, bravo Zrinjski![]()
![]()

- luckystrike
- Kontakt:
Jel' to imamo već 1. otkaz? Nije Maka Mourinho, al' teško će i nešto bolje naći, u smislu uloženo / dobijeno.
šta šta je, je*em ti
Drugi, otisao i Zizaluckystrike je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:22Jel' to imamo već 1. otkaz? Nije Maka Mourinho, al' teško će i nešto bolje naći, u smislu uloženo / dobijeno.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kako li će dočekati Štimca s obzirom da im je već zasrao u drugom(ili prvom) klubu kojeg prate.
Ispade sad Zekić trener s najdužim stažom.
Ova liga je sve...
Imam osjećaj da je jučer došao.

Ova liga je sve...
Imam osjećaj da je jučer došao.
-
- Kontakt:
"Štimac ce se savrseno uklopit u Zrinjski , on je trener koji je spreman na fight, on je spreman da upadne na tribine u Vrapčićima I da prebije 5 ljudi , kod njega ce igraci morat igrat,trcat, vladat ce svlačionicom kao veliko ime"

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Stvarno zrinjski nije ni 50% onog što je bio, evo potvrđeno je i ovim otkazom.
Direktorcic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:32"Štimac ce se savrseno uklopit u Zrinjski , on je trener koji je spreman na fight, on je spreman da upadne na tribine u Vrapčićima I da prebije 5 ljudi , kod njega ce igraci morat igrat,trcat, vladat ce svlačionicom kao veliko ime"
![]()
![]()
![]()

Veoma čudna odluka Zrinjskog, ovaj je nivo Baždarevića ili Hadžibegića, uništi sve što dotakne, s tim što je veći demagog od ove dvojice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Najprvi je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:48Direktorcic je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:32"Štimac ce se savrseno uklopit u Zrinjski , on je trener koji je spreman na fight, on je spreman da upadne na tribine u Vrapčićima I da prebije 5 ljudi , kod njega ce igraci morat igrat,trcat, vladat ce svlačionicom kao veliko ime"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ja sam za Štimca da ovo dobro razdrma, vi imate osobnih problema s njime, mislim da ce se on saveseno uklopit u Zrinjski ,to je trener koji je spreman nokautirat sudca, upast na trebinu , volim njegovu prkost, živac, one koje odabere morat ce ginut na terenu"

Uživam u postovima ovog lika.denimen99 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:14Štimac će podići Zrinjski za 100 levela. Možda nije najbolji trener na svijetu, ali Štimac zna kako treba da funksioniše jedan moderan sportski klub. Dobro će im promjeniti unutarnju strukturu i način rada, pristup rješavanju problema itd itd.. Štimac je pun pogodak ako gledamo širu sliku a ne samo evo ga trener nek ih trenira i nek igra 3 5 2. Čestitke Zrinji ako ovo izvedu, treba platit Štimca nije to mala stvar.

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Combattente87, ErosViverosViv, Hrammm1921, relativizam, tutankamon1905 i 33 gosta.