AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
kazu da pratimo onog brazilca iz porta hulka, dobar je on al stvarno imamo dobre napadace. Bolje dovest koga na lijevi bek, nemogu brate Anoninija nikako 
ahmad_tz je napisao/la:kazu da pratimo onog brazilca iz porta hulka, dobar je on al stvarno imamo dobre napadace. Bolje dovest koga na lijevi bek, nemogu brate Anoninija nikako
a gdje si to procito ??
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
Red or Dead
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ulk-reportrobovi88 je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:kazu da pratimo onog brazilca iz porta hulka, dobar je on al stvarno imamo dobre napadace. Bolje dovest koga na lijevi bek, nemogu brate Anoninija nikako![]()
Hulk zvijer Ocami, predobar aaaaaaaaaaa da hoce doc
a gdje si to procito ??
Sad znam odakle na juventusovoj temi onoliki postoviHuska je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Boga mi se plašim, stigoše nas Interisti po stranicamaoni došli na 300 a mi 314, a bježali smo im po 40 stranica a vidi sad
daj budite malo aktivniji
![]()
a zadnjih desetak i vise stranica najmanje Interisti pisali, vec se svako dosao nasladjivati nasim rezultatima
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa ne bih reko...vidis da tamo dominiraju JuventiniSad znam odakle na juventusovoj temi onoliki postovi
Jbg..fino smo se "rasporedili"...ja ove statistike ganjam i neke zanimljivosti oko Juventusa...Sissoko je recimo zaduzen za transfere
Nije sto je nasa,ali jedna od boljih i konkretnijih tema na ovome forumu...
Dobri ste i vi...ne mora se mnogo pisati da bi nesto konkreno i korisno procitali...npr. teme arsenala,barcelone,reala su u vecoj mjeri cirkus jer se stalno svađaju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ganso gotova stvar !
Moguć dolazak Kevin Constant-a i Lazzari-a
Naši kontaktirali menadžera Balzarettija
Evo piše i na milannews.it da smo zainteresovani za Hulka( stvarno nam treba jedan napadač, koliko god vi to poricali Inzaghi je svoje sprdio, Pato više služi kao polušpic nego kao Centralni-Glavni napadač. Ibrahimović neće još dugo
) Hulk je stvarno mašinerija = Jak i precizan šut, brzina, tehnika-dribling, snaga(Nije džaba dobio nick Hulk) sem toga pogledajte ovo pa malo svršite
Na PES-u uzimam Porto samo zbog njega, a inače druga ljubav mi je Porto poslije Milana naravno... Jer Porto sam zavolio od Lige Prvaka 2005, a najviše zbog Quaresme i Hulka
[youtube][/youtube]
Naši kontaktirali menadžera Balzarettija
Evo piše i na milannews.it da smo zainteresovani za Hulka( stvarno nam treba jedan napadač, koliko god vi to poricali Inzaghi je svoje sprdio, Pato više služi kao polušpic nego kao Centralni-Glavni napadač. Ibrahimović neće još dugo
Na PES-u uzimam Porto samo zbog njega, a inače druga ljubav mi je Porto poslije Milana naravno... Jer Porto sam zavolio od Lige Prvaka 2005, a najviše zbog Quaresme i Hulka
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Kevin Constant
Preruzan je
danas se pojavila vijest da je Ganso trebao doci u Juventusovu primaveru,prije 3-4 godine..ali odbio..sta vec...mrsko mi bilo citat...svakako je vas...Ganso gotova stvar
al eto,znaci da se i ranije pratio njegov razvoj...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Baš je sladakPreruzan jejes cigan pravi
a jos crn....uvijek se smijem kad ga vidim
nije los igrac..zabio je gol sad...

- sarajlija89
- Kontakt:
ma dobar je tu, na slici..uzivo je nezgodan....
Jos onaj zuti dres Chieva...jbg...
Mozda bi mu Milanov bolje stajao 
Jos onaj zuti dres Chieva...jbg...
robovi88 je napisao/la:Ganso gotova stvar !![]()
Naši kontaktirali menadžera Balzarettija![]()
Evo piše i na milannews.it da smo zainteresovani za Hulka( stvarno nam treba jedan napadač, koliko god vi to poricali Inzaghi je svoje sprdio, Pato više služi kao polušpic nego kao Centralni-Glavni napadač. Ibrahimović neće još dugo) Hulk je stvarno mašinerija = Jak i precizan šut, brzina, tehnika-dribling, snaga(Nije džaba dobio nick Hulk) sem toga pogledajte ovo pa malo svršite
![]()
[youtube][/youtube]
gdje si nasao za Gansa da je gotova stvar??
pa na milannews.it piše da će doći za manje od 25m
Ja se bas oko ovih transfera ni ne brinem, jer, mi imamo odlicnu ekipu s'tim da trebamo zamjeniti lijevog beka i nekog na sredini, Gattuso ili Bommela, al et, ja se oko toga ne brinem jer ce Galliani 100% dati 35 - 45 mil € za ovogodisnje transfere ..
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Pirlo protiv Palerma od prve minute nakon četiri mjeseca
Organizator igre nogometaša Milana Andrea Pirlo trebao bi u srijedu na San Siru u polufinalnom susretu Talijanskog kupa protiv Palerma započeti svoj prvi susret nakon prosinca prošle godine...
Ozljeda zadnje lože i koljena udaljile su Pirla od travnjaka dobar dio sezone, ali sada bi napokon trebao biti spreman za samu njenu završnicu.
- Izvest ću svoju najbolju momčad. Ibrahimović će igrati u napadu uz Cassana, a vjerojatno će od prve minute krenuti i Pirlo – rekao je trener "rossonera" Massimiliano Allegri, uz dodatak:
- Želimo osvojiti ovaj trofej. Naša je dužnost pokušati izboriti finale Kupa i osvojiti naslov u prvenstvu.
Pirlo je prošlog vikenda protiv Sampdorije odigrao prvi prvenstveni susret nakon onog protiv Rome 18. prosinca prošle godine. Ušao je u igru umjesto Marka van Bommela u 73. minuti.
Organizator igre nogometaša Milana Andrea Pirlo trebao bi u srijedu na San Siru u polufinalnom susretu Talijanskog kupa protiv Palerma započeti svoj prvi susret nakon prosinca prošle godine...
Ozljeda zadnje lože i koljena udaljile su Pirla od travnjaka dobar dio sezone, ali sada bi napokon trebao biti spreman za samu njenu završnicu.
- Izvest ću svoju najbolju momčad. Ibrahimović će igrati u napadu uz Cassana, a vjerojatno će od prve minute krenuti i Pirlo – rekao je trener "rossonera" Massimiliano Allegri, uz dodatak:
- Želimo osvojiti ovaj trofej. Naša je dužnost pokušati izboriti finale Kupa i osvojiti naslov u prvenstvu.
Pirlo je prošlog vikenda protiv Sampdorije odigrao prvi prvenstveni susret nakon onog protiv Rome 18. prosinca prošle godine. Ušao je u igru umjesto Marka van Bommela u 73. minuti.
Kad bi Milan ove sezone osvojio 2 trofeja, mislim na Scudetto i Kup, dokazao bi da je kriza prevaziđena, te da je Interova dominacija sada prošlost.
Nadam se da nas Pirlo još neće napustiti, on nam je važan igrač i dugi niz godina je tu. Plus, kad se Inzaghi vrati na teren, popravit će se realizacija.
Nadam se da nas Pirlo još neće napustiti, on nam je važan igrač i dugi niz godina je tu. Plus, kad se Inzaghi vrati na teren, popravit će se realizacija.
Still learning...
Emanuelson postao otac
šta je ovo sam samo karaju (Cassano,T.Silva, Emanuelson..)
Tiago Ferreira dolazi u Milan iz Portugala samo ne znam koji klub ( Porto ili Benfica jedan od ova dva 100% ). 93 je godiste igra Štopera ali može i na Lijevog Beka. Stručnjaci kažu da je veoma sličan Davidu Luizu. Odigrao je već 14 nastupa za U17 repku Portugala
Boateng obožava Michaela Jacksona i zna plesati Moon Walk, što često radi u svlačionici i saigrači kazu da to radi odlično. Boateng je izjavio da ukoliko Milan osvoji Scudetto on će plesati Moon Wal na sred stadiona
Pozvani i nepozvani za Palermo :
Pozvani: Amelia, Roma, Piscitelli (60), Abate, Antonini, Legrottaglie, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Beretta, Cassano, Ibrahimović, Robinho.
Nisu pozvani : Zambrotta, Yepes, Van Bommel. Bold -
Odmor
Out: Abbiati, Ambrosini, Bonera, Inzaghi, Jankulovski, Nesta, Pato
Tiago Ferreira dolazi u Milan iz Portugala samo ne znam koji klub ( Porto ili Benfica jedan od ova dva 100% ). 93 je godiste igra Štopera ali može i na Lijevog Beka. Stručnjaci kažu da je veoma sličan Davidu Luizu. Odigrao je već 14 nastupa za U17 repku Portugala
Boateng obožava Michaela Jacksona i zna plesati Moon Walk, što često radi u svlačionici i saigrači kazu da to radi odlično. Boateng je izjavio da ukoliko Milan osvoji Scudetto on će plesati Moon Wal na sred stadiona
Pozvani i nepozvani za Palermo :
Pozvani: Amelia, Roma, Piscitelli (60), Abate, Antonini, Legrottaglie, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Beretta, Cassano, Ibrahimović, Robinho.
Nisu pozvani : Zambrotta, Yepes, Van Bommel. Bold -
Out: Abbiati, Ambrosini, Bonera, Inzaghi, Jankulovski, Nesta, Pato
0:22, 2:19, 3:40
Morate pogledat ! Majstor
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
odličan je boateng, koštat će 7m na kraju a jako je pojačanje. fizički jak, dobru tehniku ima, kondicija i izdržljivost na nivou, jak u duelima sve što treba za box to box midfieldera. ukoliko milan osvoji scudetto obećao je otplesati moonwalk na san siru
btw čitam za gansa, dosta se priča vala da hoće više doći dojadile ove glasine.
btw čitam za gansa, dosta se priča vala da hoće više doći dojadile ove glasine.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Zasto je Yepes izostavljen 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
mogu misliti kako je kvalitetan igrač taj Vila i kako dobro radi na tgreninzima kad nemože biti ni na klupi u kup utakmici kad je ozljeđen jankulovski a zambrota odmara
a šansu dobijaju čak i neki anonimci, a čak nije došao besplatno, koji je to flop, tako se vraćaju dugovi mino raioli
ibra bi napokon trebao nešto i odigrati, a vidim i merkel i straser su u sastavu, znači oporavili su se
a šansu dobijaju čak i neki anonimci, a čak nije došao besplatno, koji je to flop, tako se vraćaju dugovi mino raioli
ibra bi napokon trebao nešto i odigrati, a vidim i merkel i straser su u sastavu, znači oporavili su se
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:mogu misliti kako je kvalitetan igrač taj Vila i kako dobro radi na tgreninzima kad nemože biti ni na klupi u kup utakmici kad je ozljeđen jankulovski a zambrota odmara![]()
momak moras ohladiti ,ako si dovoljno upucen u desavanja znat ces da sa villom rade dva specijalna trenera i sam tassoti jer mali je veliki potencijal i veliki atleta to sto allegri ne zeli da momak izgori na jednoj tekmi kakva je cup utakmica je drugo a ja sam ga pratio 2-3 puta u espanjalu i momak ima sve da bude vrh vrh lijevi bek ,znaci po informacijama milan ga priprema za sljedecu sezonu kao sto smo pripremali silvu 6-8 mjeseci
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.