Idemo 0:2 !!!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemo 0:2 !!!!
.. jer Stari je volio Sarajevo...
-
laznokrilo
- Kontakt:
Ja imam neki info da kad se proda Guli,da ce nam doci neka bomba od igraca ali ne znam o kome se radi.
De mi molim te reci jesi li ozbiljan ili se zahebavaš, vise nemogu prepoznat sta je troll, a sta prava info.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- PeppermintSA
- Kontakt:
I meni vala smeta.riki46 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:09De mi molim te reci jesi li ozbiljan ili se zahebavaš, vise nemogu prepoznat sta je troll, a sta prava info.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
****, zar se makar ovdje ne možemo dogovoriti da ne prosipamo nekakve cinizme, sarkazme, trolanja itd. Postoje ljudi kojima je Sarajevo sve, koji su stariji; možda imaju zdravstvene probleme, prolaze kroz neke životne krize. Nije simpatično trolati čisto da bi se ko biva pravio pametan.
Rijetko kad pišem na ove teme, ali ne možemo li se svi ovdje dogovoriti da ćemo voditi zdravo pisanje, iznositi informacije koje smo zaista čuli, čak i ako su mahalska, a ne stranice i stranice glupost štancati jer ko biva Ado zajebo Dadu a Dado ga zavuko Mersi.
-
sarajevo19461987
- Kontakt:
Ako je mene slagao onda sam i ja vas. Ali ozbiljan je lik ne vjerujem da me laže.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Ooooo samo Sarajvo 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Potpuno si u pravu. Razumijem neke očigledne zezancije tipaPeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:13I meni vala smeta.riki46 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 17:09De mi molim te reci jesi li ozbiljan ili se zahebavaš, vise nemogu prepoznat sta je troll, a sta prava info.sarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:43Raja kakvo nas pojacanje tek očekuje moje informacije koje imam je da je rumun neki u pitanju, detalji se dogovaraju u jednom renomiranom ugostiteljskom objektu na Stupu..
****, zar se makar ovdje ne možemo dogovoriti da ne prosipamo nekakve cinizme, sarkazme, trolanja itd. Postoje ljudi kojima je Sarajevo sve, koji su stariji; možda imaju zdravstvene probleme, prolaze kroz neke životne krize. Nije simpatično trolati čisto da bi se ko biva pravio pametan.
Rijetko kad pišem na ove teme, ali ne možemo li se svi ovdje dogovoriti da ćemo voditi zdravo pisanje, iznositi informacije koje smo zaista čuli, čak i ako su mahalska, a ne stranice i stranice glupost štancati jer ko biva Ado zajebo Dadu a Dado ga zavuko Mersi.
"sletio je" ili "u 21:00" za koje svi znaju da je zezancija ali nema potrebe za sarkazmom i prodiranjem praznih informacija.
@sarajevo19461987 ovo se ne odnosi na tebe, da se ne uvrijediš već na one koji namjerno prosipaju lazi i loze raju.
Vamos Rajvosa!
Nikad poceti...
Kad veceras pobijedimo i prodjemo dalje najteze ce biti ovima novinarima sto moraju glumiti da im je drago

-
EastMadness
- Kontakt:
Pozdrav imali link za itakmicu
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
-
Pitaristok
- Kontakt:
Delagacija je u rumunijisarajevo19461987 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 16:48Meni kolega poslao info koji dole stalno pije kafu kaže delegacija FKS dogovara pojačanje.
Pusti šuplje
Ne mogu oni Keremeha zaustaviti nikako!
Ima te na ostalim portalima klix I crna hronika okupljene horde u nekom kaficu navijaju.
Bas dobar video.
Bas dobar video.
Kad nam Hibernians pokvari fešto planiranu za sedam dana i oni se plasiraju u treće kolo
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Fouzi1, Gomis99, Google Adsense [Bot], HordasFks, MaroonBjelave, NazorUso, Pitar6785, Riziko, SAMO BORDO, SHZ82, vedinjo98 i 182 gosta.