BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Malo smo se mi razmazili pa puno ocekujemo i trazimo od Damira. On je na kraju karijere, 33 godine. Bio u Top 30 u karijeri,trenutno 50i neki. Ruku na srce ogroman uspjeh za nekog iz drzave dva i pol teniska terena. Na ljubavnom planu,uvijek najdraza tema nas sportskih analiticara, povaljao ove starlete, ja mu skidam kapu na obje karijere. Papak nije,valjda zna sta radi. Evo mi forumasi znamo bolje od njega ko su sestre Cickusic Tuzla i sestre Catic Sarajevo. Ako ne zna gdje je upao,ond je naj3bao. 

-
- Kontakt:
BRAVO KRALJUMocvara1991 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:10Malo smo se mi razmazili pa puno ocekujemo i trazimo od Damira. On je na kraju karijere, 33 godine. Bio u Top 30 u karijeri,trenutno 50i neki. Ruku na srce ogroman uspjeh za nekog iz drzave dva i pol teniska terena. Na ljubavnom planu,uvijek najdraza tema nas sportskih analiticara, povaljao ove starlete, ja mu skidam kapu na obje karijere. Papak nije,valjda zna sta radi. Evo mi forumasi znamo bolje od njega ko su sestre Cickusic Tuzla i sestre Catic Sarajevo. Ako ne zna gdje je upao,ond je naj3bao.![]()

Napisa Ti, sto ja mislim, ali nikad nisam znao srociti ovako dobro

ABd zdravlja jos ga ocekuje najmanje 2 MD GS(USO, AO'26). ABd zdravlja ove godine ode preko milion $.
Obezbjedio 300-400 bodova u ovom trenutku za GS(RG i Wimbledon), uz dobro zdravlje i sljedece godine ce igrati kao MD sva cetiri
GS.

Ps. Ovi prijatelji sto pitaju za zdravlje @Sz, hvala im. Evo da se javim, slabo citam i pratim komentare, ali i u Damirovim porazima
u SF ATP uzivam. Radujem se bodovima, ali vise $$$$$ koje taj Velikan bh tenisa zasluzuje.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Neka nam je zdravo Samozdravlje.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:23BRAVO KRALJUMocvara1991 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:10Malo smo se mi razmazili pa puno ocekujemo i trazimo od Damira. On je na kraju karijere, 33 godine. Bio u Top 30 u karijeri,trenutno 50i neki. Ruku na srce ogroman uspjeh za nekog iz drzave dva i pol teniska terena. Na ljubavnom planu,uvijek najdraza tema nas sportskih analiticara, povaljao ove starlete, ja mu skidam kapu na obje karijere. Papak nije,valjda zna sta radi. Evo mi forumasi znamo bolje od njega ko su sestre Cickusic Tuzla i sestre Catic Sarajevo. Ako ne zna gdje je upao,ond je naj3bao.![]()
![]()
Napisa Ti, sto ja mislim, ali nikad nisam znao srociti ovako dobro![]()
ABd zdravlja jos ga ocekuje najmanje 2 MD GS(USO, AO'26). ABd zdravlja ove godine ode preko milion $.
Obezbjedio 300-400 bodova u ovom trenutku za GS(RG i Wimbledon), uz dobro zdravlje i sljedece godine ce igrati kao MD sva cetiri
GS.![]()
Ps. Ovi prijatelji sto pitaju za zdravlje @Sz, hvala im. Evo da se javim, slabo citam i pratim komentare, ali i u Damirovim porazima
u SF ATP uzivam. Radujem se bodovima, ali vise $$$$$ koje taj Velikan bh tenisa zasluzuje.![]()
-
- Kontakt:
Da je meni biti na njegovom mjestuSamozdravlje je napisao/la: ↑31 jul 2025, 14:23BRAVO KRALJUMocvara1991 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 12:10Malo smo se mi razmazili pa puno ocekujemo i trazimo od Damira. On je na kraju karijere, 33 godine. Bio u Top 30 u karijeri,trenutno 50i neki. Ruku na srce ogroman uspjeh za nekog iz drzave dva i pol teniska terena. Na ljubavnom planu,uvijek najdraza tema nas sportskih analiticara, povaljao ove starlete, ja mu skidam kapu na obje karijere. Papak nije,valjda zna sta radi. Evo mi forumasi znamo bolje od njega ko su sestre Cickusic Tuzla i sestre Catic Sarajevo. Ako ne zna gdje je upao,ond je naj3bao.![]()
![]()
Napisa Ti, sto ja mislim, ali nikad nisam znao srociti ovako dobro![]()
GS.![]()
u SF ATP uzivam. Radujem se bodovima, ali vise $$$$$ koje taj Velikan bh tenisa zasluzuje.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.