Ali ovo je najviše samo da vidim leđa Amauriju
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pa kad pogledas tu su oni negdje, Aquilani ima bolju tehniku, dok je Montolivo veći borac. Sa jedne strane je bolji Aquilani, jer imamo već Marchisia koji je sličan Montolivu.
, bojim se ukoliko ga budemo trebali prodati da će to završiti, kao i na početku ove sezone
.
- sarajlija89
- Kontakt:
Melo,Aquillani,marchisio...sve isti tip igraca
Tu i tamo , Alberto je nesto kreativniji....
nama treba kreativac...koga dovest??? Pirlo..ok...ima tu reputaciju..al godine,pad forme posljednjih sezona...ccc...koga dovest???
Sahin?? e on bi bio dobar...
Tu i tamo , Alberto je nesto kreativniji....
nama treba kreativac...koga dovest??? Pirlo..ok...ima tu reputaciju..al godine,pad forme posljednjih sezona...ccc...koga dovest???
Sahin?? e on bi bio dobar...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je i bilo nekih dilema ko je trenutno bolji, vidjeli smo u subotu. Akvilani nista, apsolutno nista, a Montolivo dijeli lopte, okrece igru maestralno.
Amauri i 7 miliona(znaci to se moze na 5 spustit) ja bih sad potpisao, treba im jos zapakovat i Sisoka ili Landzafamea?,Martineza? (oni vole takve
) i klepit Vargasa. Gilardina bas nesto i ne bih.
Nego k'o sto gledam nama ne gine onaj Drente
L.Diara, Van Der Vil, Montolivo,Bastos/Balzareti, Matri, Kvaljarela i jedno dooobro krilo tipa Sanceza i ja prezadovoljan. Golman nam ne treba, cak mozemo i kalkulirati da prodamo jednog, imamo i stopere te mozda backup bekove(Sorensen i De Celje ako je ziv), te imamo i trkace u veznom redu.
Kako god okrenes bez 7-8 pojacanja i to dobrih nema nas nidje. A eto po mom misljenju Montolivo je to jedno dobro pojacanje, Balzareti bi bio drugo. Ne znam sto se on ne spominje, nas je igrac relativno, igrao je i u seria b, Krasic ga hvali da je tesko igrati protiv njeg znaci nije los.
Ne znam sta oni misle sa Tonijem ali i njeg bi se trebalo pod hitno rijesiti. Sto se tice Kvaljarele mislim da bi ga trebali potpisati, nastavit ce on gdje je stao. Pepe naravno ni pod razno ne dolazi u obzir. Isto tako igrac koji bi nam dobro dosao je Las, jer moze pokriti i desnog beka i zadnjeg veznog
Amauri i 7 miliona(znaci to se moze na 5 spustit) ja bih sad potpisao, treba im jos zapakovat i Sisoka ili Landzafamea?,Martineza? (oni vole takve
Nego k'o sto gledam nama ne gine onaj Drente
L.Diara, Van Der Vil, Montolivo,Bastos/Balzareti, Matri, Kvaljarela i jedno dooobro krilo tipa Sanceza i ja prezadovoljan. Golman nam ne treba, cak mozemo i kalkulirati da prodamo jednog, imamo i stopere te mozda backup bekove(Sorensen i De Celje ako je ziv), te imamo i trkace u veznom redu.
Kako god okrenes bez 7-8 pojacanja i to dobrih nema nas nidje. A eto po mom misljenju Montolivo je to jedno dobro pojacanje, Balzareti bi bio drugo. Ne znam sto se on ne spominje, nas je igrac relativno, igrao je i u seria b, Krasic ga hvali da je tesko igrati protiv njeg znaci nije los.
Ne znam sta oni misle sa Tonijem ali i njeg bi se trebalo pod hitno rijesiti. Sto se tice Kvaljarele mislim da bi ga trebali potpisati, nastavit ce on gdje je stao. Pepe naravno ni pod razno ne dolazi u obzir. Isto tako igrac koji bi nam dobro dosao je Las, jer moze pokriti i desnog beka i zadnjeg veznog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Upravo to onaj ko zna pustiti taj zadnji pas, a pored toga da malo oživi sredinu terena, jer ovako je haman mrtva
. Treba igrač kao Ozil ili Sahin. Pirlo mi mogao poslužiti, ali ne može on nositi Juve do povratka u vrh.
Diego je bio taj igrač koji je imao te osobine, da sam bio na Del Nerijevom mjestu forsirao bi ga sa Melom u sredini, odigrao bi on to odlično. A ovako sad se i ne mogu sjetiti ko bi bio dobar za sredine terena, Nuri Sahin bi bio odlična, ali kako bi se uklopio u Seria A, a sigurno je skup, pa sad treba rizikovati?
Diego je bio taj igrač koji je imao te osobine, da sam bio na Del Nerijevom mjestu forsirao bi ga sa Melom u sredini, odigrao bi on to odlično. A ovako sad se i ne mogu sjetiti ko bi bio dobar za sredine terena, Nuri Sahin bi bio odlična, ali kako bi se uklopio u Seria A, a sigurno je skup, pa sad treba rizikovati?
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobro...Juventus u toj utakmici nije nista igrao...Fiorentina je vise napadala i bila u posjedu...zato ti se to tako cini...ako je i bilo nekih dilema ko je trenutno bolji, vidjeli smo u subotu. Akvilani nista, apsolutno nista, a Montolivo dijeli lopte, okrece igru maestralno.
Nezz...tu su negdje...ne treba zaboravit da je ovo aquillaniju prva sezona,nakon dugo vremena..u kojoj je igrao u kontinuitetu.
kaze njegov manager da je na 70%-80%...moze on i bolje,dijelim misljenje.
Balzaretti...soldan...unaprijedio bi nasu igru po bokovima,ali nije wc igrac...solidan stvarno fudbaler...A eto po mom misljenju Montolivo je to jedno dobro pojacanje, Balzareti bi bio drugo. Ne znam sto se on ne spominje, nas je igrac relativno, igrao je i u seria b, Krasic ga hvali da je tesko igrati protiv njeg znaci nije los.
Al tu je Bastos mislim..tako da nema potrebe njega spominjat...
Moras imati i backup igrace...a pepe je takav,zahvalan igrac..koji nece imati nista protiv da ulazi sa klupe..njega moramo otkupit.Naravno,dovesti pravo lijevo krilo...Pepe naravno ni pod razno ne dolazi u obzir.
Opet kazem..moras imati backup igrace...prodat Iaquintu i Amaurija...i gore imas Matrija i Quaglliarelu recimo...te zamjene Del piera i Tonija...Ne znam sta oni misle sa Tonijem ali i njeg bi se trebalo pod hitno rijesiti
i to je to..
@juventus
ma jeftiniji je sahin nego montolivo..bas su o tome diskutovali na temi intera,jer je inter zainteresovan za obojicu...
sahin doalzi iz BL...samim tim ima manju reputaciju i jeftiniji je,nego Montolivo,osvajac SP 2006..a dobar je igrac...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nisam znao da je jeftiniji jer znam da je Ozil prošle sezone otišao u Real za 15 miliona, a ostalo mu još samo godina ugovora, pa sam mislio da je Sahin oko 25-30 miliona. Ali stoji i ta činjenica da je Ozil igrao prošle godine SP, pa mu je i zbog toga cijena porasla.
Ne znam čitam ovo u vezi Bastosa kao završna faza pregovora uredu je to sve. Ali nikako da shvatim da se još ništa ozbiljno nije počelo raditi da se kontaktiraju bekovi, jer već polako treba pripremati teren za ljeto, jer će ovaj prelazni rok biti buran, i sad treba polako kaparisati igrače.
Ne znam čitam ovo u vezi Bastosa kao završna faza pregovora uredu je to sve. Ali nikako da shvatim da se još ništa ozbiljno nije počelo raditi da se kontaktiraju bekovi, jer već polako treba pripremati teren za ljeto, jer će ovaj prelazni rok biti buran, i sad treba polako kaparisati igrače.
sarajlija89 je napisao/la:
sahin doalzi iz BL...samim tim ima manju reputaciju i jeftiniji je,nego Montolivo,osvajac SP 2006..a dobar je igrac...
Nisam siguran ni jel on gledao to prvenstvo na TV-u
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
Pa Bastos je bek. Doduse samo kad zatreba. De Ceglie je dobar back-up.
Desna strana vam je problem broj 1.
Glede pande Diega, pa nije Serie A za njega. Ne moze on igrati i biti nosilac velikog kluba. Van Werdera, on je samo jos u Brazilu nesto znao. Precenjen igrac i teski promasaj Secca i drugara.
Glede pande Diega, pa nije Serie A za njega. Ne moze on igrati i biti nosilac velikog kluba. Van Werdera, on je samo jos u Brazilu nesto znao. Precenjen igrac i teski promasaj Secca i drugara.
Jeste da može igrati beka, ali koliko sam primjetio da se kupuje kako bi igrao krilo (ali ako zatreba može i na beka), De Ceglie je samo zamjena, znači da nam trebaju oba beka i to odlična , a čekati mercato i onda pokušati kupiti bekove, da se ne bi na kraju obilo o glavu, zato već sad treba polako pripremati teren za ljeto.MaGiCa je napisao/la:Pa Bastos je bek. Doduse samo kad zatreba. De Ceglie je dobar back-up.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma procitah tamo kad su raspravljali oko njega..neko napiso,ja prepisojax je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:
sahin doalzi iz BL...samim tim ima manju reputaciju i jeftiniji je,nego Montolivo,osvajac SP 2006..a dobar je igrac...![]()
Nisam siguran ni jel on gledao to prvenstvo na TV-u
A nisam bio siguran al mi mrsko bilo provjeravat...konto sam da je mozda bio u rosteru.
Al nije....nije cak ni na euro 2008 iso....
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo sad procitah na juventuz.com oko Moggievog sudjenja, gdje su tuzioci htjeli da uzmu neke cinjenice protiv Moggia, a izvor je blog navijaca Lazia
ovo je gore od onog kad su uzeli izvjestaj Gazzette o utakmici Sampdoria-Juve pa u samom izvjestaju se navodi da je igracu Sampe dat crveni karton, a onda odbrana donese snimak utakmice ,nidje kartona, a ovi sjajni tuzioci uzdali se u pisani izvestaj gazzette,jbte koliko je to smijesno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
mirise mi Mancini u zraku
a i Moggi ga preporucio, bice svega 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Di Marzio , guru s tv-a
susret sa Tiberio Cavalleriom, jednim od agenata Prila, kao neki co-agent, eto nama "starca" 
p.s. prije 4 godine nudili nam Gansa, Secco naravno odbio
ganjamo nekog Appelta, nikad cuo za njeg, al eto trequartista je , Brazilac cini mi se
p.s. prije 4 godine nudili nam Gansa, Secco naravno odbio
- sarajlija89
- Kontakt:

- JuveSissoko
- Kontakt:
ooo pa Andre Santos je alternativa Bastosu, znaci to su Marottine zvijezde, hajd sto je Bastos nako ,et dobar igrac,nikakav World Class, niti vodja ekipe, al Andre Santosa vala nisam gledao niti cuo za njeg od onog Kupa Konfederacija kad su svi onanisali na njeg, al eto ipak ode u "veliki" Fener 
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Dobar klip...emotivan
Andrea sa scudettom
zar je imo priliku da ga drzi
Gianni Agnelli: "La Juventus rappresenta, per chi ama la Juventus, una passione, uno svago... e qualche cosa la domenica. Noi abbiamo cercato di dare a loro il migliore spettacolo possibile e anche molte soddisfazioni
svojevremeno se i on spominjao... 
Dobar klip...emotivan
Andrea sa scudettom
Gianni Agnelli: "La Juventus rappresenta, per chi ama la Juventus, una passione, uno svago... e qualche cosa la domenica. Noi abbiamo cercato di dare a loro il migliore spettacolo possibile e anche molte soddisfazioni
ccc...trebo je i Lugana u paketu s njimJuveSissoko je napisao/la:ooo pa Andre Santos je alternativa Bastosu, znaci to su Marottine zvijezde, hajd sto je Bastos nako ,et dobar igrac,nikakav World Class, niti vodja ekipe, al Andre Santosa vala nisam gledao niti cuo za njeg od onog Kupa Konfederacija kad su svi onanisali na njeg, al eto ipak ode u "veliki" Fener
Former Juventus director Luciano Moggi has admitted that he would take on current Manchester City manager Roberto Mancini if he still were at the club.JuveSissoko je napisao/la:mirise mi Mancini u zrakua i Moggi ga preporucio, bice svega
The Turin outfit have had another disappointing Serie A campaign, amid much fanfare after promising signs of a revolution last summer.
However, despite a fairly impressive start to the season, their form has deteriorated with bulk of the blame being put on the shoulders of coach Luigi Del Neri, who's position at the club is far from secure.
Subsequently, the disgraced transfer guru feels he has the solution to their problems.
"Mancini has done what many have done and has expressed his managerial concepts well," said Moggi to Radio Kiss Kiss Napoli.
"I do not have a great friendship with him, but we have spoke often. When you choose a coach, you go to watch their skill and Mancini would be fine. If they had an opportunity to take him to Juve? Yes, I would take him."
Moggi also spoke about another one of his former clubs Napoli. When asked about the Partenopei's chances of success this season, he gave a blunt response.
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidi John Charlesa na pocetku klipa, jedan lik na formu rece da ga je skoro vidio i pozdravio, sad ne znam tacno, i da li laze ,te da li je taj lik ziv, al kaze da je i danas dan div, a cuo sam da je bio kao igrac gromadasarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobar klip...emotivan![]()
Andrea sa scudettomzar je imo priliku da ga drzi
![]()
ccc...trebo je i Lugana u paketu s njimJuveSissoko je napisao/la:ooo pa Andre Santos je alternativa Bastosu, znaci to su Marottine zvijezde, hajd sto je Bastos nako ,et dobar igrac,nikakav World Class, niti vodja ekipe, al Andre Santosa vala nisam gledao niti cuo za njeg od onog Kupa Konfederacija kad su svi onanisali na njeg, al eto ipak ode u "veliki" Fenersvojevremeno se i on spominjao...
p.s. cini mi se da ima i Andrea Fortunato, sto je bas bio "fortunato" u svom zivotu
mislim da mi je ovo najbolji klip o Juventusu sto sam gledao
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 19 apr 2011, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
šta bi s onim malim piazonom, zar nije već sve bilo dogovoreno s juventusom, čak i neke treninge odradio u torinu, a sad čitam od sljedeće sezone u čelziju pa kontam ko je tu sad lud?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
da, marotta iznio svoje moralne principetony-mortale je napisao/la:šta bi s onim malim piazonom, zar nije već sve bilo dogovoreno s juventusom, čak i neke treninge odradio u torinu, a sad čitam od sljedeće sezone u čelziju pa kontam ko je tu sad lud?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.