Maka je kesa od trenera.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Samo da hebem pitare u usta hehehehehehehehehe
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Nepotrebno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:24Samo da hebem pitare u usta hehehehehehehehehe
Sta te briga za njih i ostale, imamo svoj klub i more problema u svom klubu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- jointunija
- Kontakt:
Gdje si svemirac,mamu tiBojudaosinebu je napisao/la: ↑24 jul 2025, 22:18To cak ni slijep ne moze reci.(eventualno nodi) Ova ekipa je svemirski brod bukvalno na svakoj poziciji za nas.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
To je rekreativa dok čekamo sljedeću našu utakmicu. Hobi.Argentina je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:29Nepotrebno.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:24Samo da hebem pitare u usta hehehehehehehehehe
Sta te briga za njih i ostale, imamo svoj klub i more problema u svom klubu.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ispade kontraproduktivno stavljanje trake na Sosica. Nije kasno da mu se oduzme i vrati Krpicu.
Svemirci,imate izbor da predjete navijat za njih.Hebali vas oni.
Brko iz druge galaksije!
-
istokzeljo
- Kontakt:
Najbolje je učiti na greškama drugih. Večeras smo vidjeli da je politika kona pogrešna iako su se ovdje mnogi divili njihovim transferima. Mi trebamo biti poligon za našu djecu a ne za polovnjake iz susjedstva. Nadam se da će naš odnos prema OP u budućnosti biti bolji.
Tako jeistokzeljo je napisao/la: ↑31 jul 2025, 21:46Najbolje je učiti na greškama drugih. Večeras smo vidjeli da je politika kona pogrešna iako su se ovdje mnogi divili njihovim transferima. Mi trebamo biti poligon za našu djecu a ne za polovnjake iz susjedstva. Nadam se da će naš odnos prema OP u budućnosti biti bolji.
Zeljo je i uvijek najbolje rezultate pravio sa domacom djecom
Neka i stranaca, ali treba uvijek imati vise domacih igraca
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Sehic prebacen u drugi tim Banika
Asistirao protiv Sparte B
Treba ga vratiti tek 25 napunio
Naravno ako ima mjesta
Asistirao protiv Sparte B
Treba ga vratiti tek 25 napunio
Naravno ako ima mjesta
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Grčka , Grcka.To je nasa nada.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Fizička sprema naših klubova u Evropi je smiješna. Svega mi ja ne znam kome oni treniraju. Profesionalni si fudbaler, samo se time baviš, plaćen se i više nego dobro, i nisi u stanju odigrati 90 minuta sedmično visokog tempa. Amar je prije govorio da je to zbog genetike, ali evo u Sarajevu su haman sve stranci, znači nije genetika samo u pitanju, ima i do pristupa i naših trange-frange metoda kao npr. odlaganje utakmica.
Obratite pažnju i Zrinjski i Sarajevo koji su odgodili svoje utakmice u prvenstvu na škrge su disali protiv Slovana i Craiove poslije 60. minute. Craiova je igrala svoju prvenstvenu tekmu u ponedjeljak, Slovan u subotu. Zato kažem da je odgađanje utakmica najveća glupost koja postoji.
Obratite pažnju i Zrinjski i Sarajevo koji su odgodili svoje utakmice u prvenstvu na škrge su disali protiv Slovana i Craiove poslije 60. minute. Craiova je igrala svoju prvenstvenu tekmu u ponedjeljak, Slovan u subotu. Zato kažem da je odgađanje utakmica najveća glupost koja postoji.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma tezak zrak Bosanski. Nije to do odgadjanja utakmice nego je do ishrane i treninga. Nekima je mrsko trcati na zvanicnim treninzima a ne da nesto rade mimo tih treninga. Kapacitet pluca na 90% svima, puse se shishe, isto djeca se ponasaju i mole boga da odu u tursku drugu ligu.Lokomotifa je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:09Fizička sprema naših klubova u Evropi je smiješna. Svega mi ja ne znam kome oni treniraju. Profesionalni si fudbaler, samo se time baviš, plaćen se i više nego dobro, i nisi u stanju odigrati 90 minuta sedmično visokog tempa. Amar je prije govorio da je to zbog genetike, ali evo u Sarajevu su haman sve stranci, znači nije genetika samo u pitanju, ima i do pristupa i naših trange-frange metoda kao npr. odlaganje utakmica.
Imam poznanika koji radi dostave i nekoliko puta je nosio hranu pojedinim igracima oba sarajevska tima. Ako se oni hrane donerima i hamburgerima, pizzama i slicnim fast food proizvodima kako ces ocekivati da ima snage trcati 90min svakih 7 dana, ne moze se oporaviti od treninga sa tom ishranom a ne nesto jace od tog.
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 31 jul 2025, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sto ovaj format nije bio kad smo bili prvaci i setali se ligom. Sta bi bilo, kad bi bilo...Ali poentu treba izvuci, tada smo imali dosta nasih igraca i na tome treba uvijek raditi!!!
Prvak NR BiH: 1946
Kakvi naši igrači, pa u narednih 5 godina nećemo dvojicu izbaciti iz OP.
Budimo realni, kao društvo smo zaostali u svemu, pa tako i sa razvojem mladih igrača, prije je bilo drugačije vrijeme, sada mnoge stvari utiču na to da ne možeš napraviti fudbalera. Prvo moraš imati vrhunske pedagoge i trenere koji će se 1000% posvetiti razvoju mladih, bez mita i korupcije!
Jbt Arsenalu igra dijete od 16 godina, mi gledamo kako da nam ne igra igrač ako je moguće ni sa 21 godinom, još to smatramo hendikepom
, a kad čujem zaštićeno godište hoće mi nešto biti!
Budimo realni, kao društvo smo zaostali u svemu, pa tako i sa razvojem mladih igrača, prije je bilo drugačije vrijeme, sada mnoge stvari utiču na to da ne možeš napraviti fudbalera. Prvo moraš imati vrhunske pedagoge i trenere koji će se 1000% posvetiti razvoju mladih, bez mita i korupcije!
Jbt Arsenalu igra dijete od 16 godina, mi gledamo kako da nam ne igra igrač ako je moguće ni sa 21 godinom, još to smatramo hendikepom
- dubioza144
- Kontakt:
Ja se samo ospem kad meni ovdje neko dodje sa pricom kako je trojka iznad nas kako su svi svemirski brodovi za nas, a svi u 10 deka samo je pitanje koga ce savez il sudija vise gurnut u medjusobnim utakmicama i koga ce vise favorizirati sto opet nije neko opravdanje da ti dodjes i spustis gace svaki put Zrinjskom u Mostaru Borcu u Banja Luci Sarajevu na Kosevu a kod kuce kao nesto pokusas, isto tako mi smo vec duze vrijeme poceli spustat gace kome god da idemo i u Posusje i u Doboj Slogi i u Bijeljinu Radniku pa ako uzmes bodove tamo slavis 7 dana do nove utakmice, a tu valjda treba da se podrazumijeva da ces ih sve pojest, isto tako kad idemo na pecaru u vrapcice pa samo cekamo da primimo go da nam ladje potonu i onda neko dodje i kaze nemamo pobjednicki mentalitet kako cemo ga i imat kad mi unaprijed pocnemo strahovat od svakog protivnika i onda i ovi jadnici igraci to odu samo da odigraju kao haj i onako niko nista ne ocekuje zadovoljni su svi ako nekako budemo 4 da se vrtimo tu, pa ako kad bas zatreba zagrizu ako ne treba odradis tekmu i to je to
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nestrucan kadar u strucnim stabovima + letargicnost klubova koji dopustaju igracima sve i svasta, ozbiljni klubovi lupaju kazne za neprofesionalno ponasanje van terena, kod nas klubovi i kafane vikendom puni fudbalera iz Zelje i Sarajeva. Jedan poznanik koji se bavi fudbalom je imao ugovor sa njemackim klubom koji se takmici u 6 ligi njemacke i takav jedan klub ima pravilnik kojeg se igraci moraju pridrzavati sto se tice izlazaka i nacina zivota. I tako je ova moja budala dobila kaznu zbog duvanja shishe.Lokomotifa je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:09Fizička sprema naših klubova u Evropi je smiješna. Svega mi ja ne znam kome oni treniraju. Profesionalni si fudbaler, samo se time baviš, plaćen se i više nego dobro, i nisi u stanju odigrati 90 minuta sedmično visokog tempa. Amar je prije govorio da je to zbog genetike, ali evo u Sarajevu su haman sve stranci, znači nije genetika samo u pitanju, ima i do pristupa i naših trange-frange metoda kao npr. odlaganje utakmica.
Fudbaleri kad dodju u nasu ligu jednostavno ih boli **** za takve stvari i mogu raditi sta hoce
Curva Sud
- dubioza144
- Kontakt:
Evo u Partizana momak 20 godina 3 gola za poluvrijeme, nas Hamza u karijeri nece zabit 3
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Imam osjecaj da ce to Starovlah posloziti
Takodjer vjerujem da cemo od Svrake imati dobre rezultate s juniorima i da ce Svraka biti u buducnosti trener Zeljeznicara
To i jeste Zeljeznicar, tako smo pravili rezultate uvijek
Sacekaj jos Posusje, vjerujem da mozemo i njih tamo rutinski uzet
Nadam se samo jos nekom veznom igracu
Daj Boze Pjanica da dovedemo
Takodjer vjerujem da cemo od Svrake imati dobre rezultate s juniorima i da ce Svraka biti u buducnosti trener Zeljeznicara
To i jeste Zeljeznicar, tako smo pravili rezultate uvijek
Sacekaj jos Posusje, vjerujem da mozemo i njih tamo rutinski uzet
Nadam se samo jos nekom veznom igracu
Daj Boze Pjanica da dovedemo
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LoveFootball1987, ristagrad i 35 gostiju.