Koliko i truhlim pertlama se vezati za balkon
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Jbte pa kustosija treca liga hrvatske prodaje igrace u barselonu mi ovdje diskutujemo vratit sjaj pobjede pa ce doc igraci hahaha nema od toga nista zadnjeg igraca kojeg smo prodali za neke pare bio je beganovic.
Ps moze li se kod fukara jos kupiti majica ona drugi korpus i to zna li neko ?
Ps moze li se kod fukara jos kupiti majica ona drugi korpus i to zna li neko ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
i TC je imao zabranu transfera ako se dobro sjećam. Nešto kontam da ovo nije opet kakvo namirivanje dugova. Jbga vidjet ćemo.
Mogu li se još kupiti sezonske i može li kod Damira u parku ili mora na stadionu.
Mogu li se još kupiti sezonske i može li kod Damira u parku ili mora na stadionu.
& $ ?
Mozes kupiti sezonsku kod Damira a mozes i kod Zule na stadionu.Idu sezonske prilicno dobro.
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Kod Damira dobijes i kafu uz sezonsku
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa da nas neko ovako naguzi, ko ove naše retardirane klubove.
Otišli u Evropu, isprovaljivali se maksimalno, i vraćaj se u krimi pl...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zašto ne pokušati preko kupa nešto uraditi. Ovo što smo vidjeli u evropskim takmičenjima je dokaz da se najmanje sportski dolazi do rezultata i trofeja. Isto tako kada imaš priliku trebaš je iskoristiti, a ne poslije ono naše balkansko "nismo imali sreće".
Samo ne žuriti i na silu ući u PL BiH jer će sada ovo takmičenje biti na "nož" jer je skoro svaka utakmica kvalifikacija za gore ili dole..... Pokušati stabilizaciju uraditi u klubu i ekipi, omladinski pogon postaviti na zdrave noge, naći kvalitetne trenere koji će proizvoditi igrača za prvi tim. To je prije svega dugotrajan proces, od kojeg ne treba odustajati, isto tako svjestan sam da za rezultate u PL BiH treba kvalitet jer je sada postala skupa liga za igranje.
Samo ne žuriti i na silu ući u PL BiH jer će sada ovo takmičenje biti na "nož" jer je skoro svaka utakmica kvalifikacija za gore ili dole..... Pokušati stabilizaciju uraditi u klubu i ekipi, omladinski pogon postaviti na zdrave noge, naći kvalitetne trenere koji će proizvoditi igrača za prvi tim. To je prije svega dugotrajan proces, od kojeg ne treba odustajati, isto tako svjestan sam da za rezultate u PL BiH treba kvalitet jer je sada postala skupa liga za igranje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
+1meecko je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:38Zašto ne pokušati preko kupa nešto uraditi. Ovo što smo vidjeli u evropskim takmičenjima je dokaz da se najmanje sportski dolazi do rezultata i trofeja. Isto tako kada imaš priliku trebaš je iskoristiti, a ne poslije ono naše balkansko "nismo imali sreće".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni lično je to OK...
Drugima ne znam.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Također meni je ok taj proces, postepeno da se rješavaju belaji
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.