Premijer liga BiH - aktuelno

Manijakdokraja9
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 01 avg 2025, 10:28

Vjeruj njemu nemoj svojim ocima🤣🤣🤣

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 01 avg 2025, 10:33

Ne mozes porediti Koper i Craiovu jbg, ali nema sumnje da bi i TM isto a mozda i jace odradili Craiovu. Bitno je da se ode i odradi.

Malo vise respekta prema svim nasim grupama, ako cemo iskreno klubovi iz puno jacih scena mogu sanjati podrsku kakvu imaju BH klubovi na europskim gostovanjima.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 avg 2025, 10:34

TylerBurey je napisao/la:
01 avg 2025, 09:00
Srećom sarajevski klubovi imaju u prosjeku jedno europsko gostovanje godišnje, pa stalno iste slike i videa moramo samo gledati tri mjeseca iza istog.
Za koga ti navijas zriNski ili zriNJski, ne znate ni koje vam je ime kluba :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 01 avg 2025, 10:38

Zutti je napisao/la:
01 avg 2025, 09:01
avalPacidoroP je napisao/la:
01 avg 2025, 00:42
Za njih jeste ovo masovno gostovanje. Nisu imali ozblljne brojke godinama unazad. Zato toliko i preuvelicavaju.
Za nas je postalo standardno da postavljamo nove stepenike iz kola u kolo, sto na domacim, sto na gostujucim utakmicama.
Ne znam kako uopste imaju obraza da se u tom segmentu "takmice" sa nama.
Sto se njih tice, tribine i stanja, solidna brojka.
Ali, ubrzo se vracaju u realnost i 3500-4000 protiv Radnika, a kop na sjeveru ce imati brojnost otprilike istu kolika je veceras bila u Rumuniji.
Ja bih samo da pitam - šta su to ozbiljne brojke za bh standarde? Kako pričate, ko ne zna, rekao bi jug svaku pun do zadnjeg mjesta, na gostovanjima vazda 500+, a u stvarnosti mi bare-bare po broju ljudi kući u kopu, ako uzimaš utakmice iz istog ili dva vezana kola. Pričam za prethodnu sezonu - dvije. Da ne idemo previše u prošlost. Nekad malo više mi, nekad vi više iskočite i to je sve. Za gostovanja ne znam šta da ti kažem, nadam se da ćete konačno krenuti na njih nakon samo vama jasnog bojkota. Sloveniju mi ne možeš uzimati ko argument, tu je najmanje bilo pripadnika TM. Znaš to dobro i sam. Vidim najavili ste Posušje, probajte izdržati bar polusezonu konstantno pa ćemo pričati o gostovanjima. Za Evropu je suvišno pričati svakako. Vi tu jedva da se imate prilike i pokazati.

Za kraj - tragikomično vam je bilo postavljanje transova do pola istoka protiv Radnika, a samo zadnji sektor prema jugu navija, ostatak istoka "obični" ljudi, sjede, gledaju utakmicu. Jasno mi je da ste kompleksaši pa pokušavate na taj način da osvijetlite grupu, al zapravo je pogrešno :thumbup:
Iz šuplje u prazno :guz:

"Za gostovanja ne znam šta da ti kažem", "probajte izdržati bar polusezonu konstasntno pa ćemo pričati o gostovanjima" ispade da zadnjih 10 godina mi više bojkotujemo nego vi ? HAHAHAHAHA. Pa u zadnjih 10 godina više utakmica niste bili na Koševo nego što ste bili, nemoj ti o bojkotima molim te.

Dignite koreografiju nekad :bih:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 01 avg 2025, 10:52

12345678922 je napisao/la:
01 avg 2025, 10:38
Zutti je napisao/la:
avalPacidoroP je napisao/la:
01 avg 2025, 00:42
Za njih jeste ovo masovno gostovanje. Nisu imali ozblljne brojke godinama unazad. Zato toliko i preuvelicavaju.
Za nas je postalo standardno da postavljamo nove stepenike iz kola u kolo, sto na domacim, sto na gostujucim utakmicama.
Ne znam kako uopste imaju obraza da se u tom segmentu "takmice" sa nama.
Sto se njih tice, tribine i stanja, solidna brojka.
Ali, ubrzo se vracaju u realnost i 3500-4000 protiv Radnika, a kop na sjeveru ce imati brojnost otprilike istu kolika je veceras bila u Rumuniji.
Ja bih samo da pitam - šta su to ozbiljne brojke za bh standarde? Kako pričate, ko ne zna, rekao bi jug svaku pun do zadnjeg mjesta, na gostovanjima vazda 500+, a u stvarnosti mi bare-bare po broju ljudi kući u kopu, ako uzimaš utakmice iz istog ili dva vezana kola. Pričam za prethodnu sezonu - dvije. Da ne idemo previše u prošlost. Nekad malo više mi, nekad vi više iskočite i to je sve. Za gostovanja ne znam šta da ti kažem, nadam se da ćete konačno krenuti na njih nakon samo vama jasnog bojkota. Sloveniju mi ne možeš uzimati ko argument, tu je najmanje bilo pripadnika TM. Znaš to dobro i sam. Vidim najavili ste Posušje, probajte izdržati bar polusezonu konstantno pa ćemo pričati o gostovanjima. Za Evropu je suvišno pričati svakako. Vi tu jedva da se imate prilike i pokazati.

Za kraj - tragikomično vam je bilo postavljanje transova do pola istoka protiv Radnika, a samo zadnji sektor prema jugu navija, ostatak istoka "obični" ljudi, sjede, gledaju utakmicu. Jasno mi je da ste kompleksaši pa pokušavate na taj način da osvijetlite grupu, al zapravo je pogrešno :thumbup:

"Za gostovanja ne znam šta da ti kažem", "probajte izdržati bar polusezonu konstasntno pa ćemo pričati o gostovanjima" ispade da zadnjih 10 godina mi više bojkotujemo nego vi ? HAHAHAHAHA. Pa u zadnjih 10 godina više utakmica niste bili na Koševo nego što ste bili, nemoj ti o bojkotima molim te.

Čovjek govori da iz kola u kolo na gostovanjima postavljate standarde, a ja govorim da ste mnogo kola prošle polusezone propustili zbog bojkota. Čime je to pomjeranje standarda? Nedolaskom na utakmice? Moram vas podsjećati na tu provalu od bojkota, čisto da ne zaboravite kakav cirkus ste. Inače sam prije vaše Slovenije baš kontao kako ćete postupiti kad vam drotovi na granici s Hrvatskom budu tražili pasoše :rol:

To što mi imamo bojkota iza sebe ne znači da ovaj vaš nije glupost za ismijavanje.

Ako možeš ti odgovoriti - šta su ozbiljne brojke za bh standarde? Tvoje kolege tvrde da ih vi ispunjavate, a druga strana ne, pa da se malo edukujem navijački. S tim da bi trebalo važiti "kvalitet ispred kvantiteta", al kad smo već krenuli u temu oko brojki...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 01 avg 2025, 11:07

Zutti je napisao/la:
01 avg 2025, 10:52
12345678922 je napisao/la:
01 avg 2025, 10:38
Zutti je napisao/la:

Čovjek govori da iz kola u kolo na gostovanjima postavljate standarde, a ja govorim da ste mnogo kola prošle polusezone propustili zbog bojkota. Čime je to pomjeranje standarda? Nedolaskom na utakmice? Moram vas podsjećati na tu provalu od bojkota, čisto da ne zaboravite kakav cirkus ste. Inače sam prije vaše Slovenije baš kontao kako ćete postupiti kad vam drotovi na granici s Hrvatskom budu tražili pasoše :rol:

To što mi imamo bojkota iza sebe ne znači da ovaj vaš nije glupost za ismijavanje.

Ako možeš ti odgovoriti - šta su ozbiljne brojke za bh standarde? Tvoje kolege tvrde da ih vi ispunjavate, a druga strana ne, pa da se malo edukujem navijački. S tim da bi trebalo važiti "kvalitet ispred kvantiteta", al kad smo već krenuli u temu oko brojki...
Ufatio si se prošle sezone i bojkota kojeg su boktovale sve grupe osim vas i Red Armya iz kojeg razloga - ne znam. Tako da ti je ta priča glupa i odma pada u vodu, uzmi sve sezone prije, gdje god smo se mogli pojavit - pojavili smo se. I ove sezone smo krenuli tako na proljeće, otišo je maksimalni kontingent karti za gostovanje u Mostar u prvom kolu, a onda su udarili tarabu sa svojim zahtjevima - isto kao što Horde nisu otišle u Banja Luku 2x ? Ja trebam pisat da vi postavljate standard ? O vašem gostovanju u Gabeli kad smo se vraćali iz Konjica neću ni da pričam, bruka sramota i strah.

A mi itekako imamo dobru brojku na gostovanjima i nemam ja šta tebi dokazivat neke stvari

A što se tiče domaćih utakmica, mene bi bilo sramota da moja grupa u JEDNOJ JEDINOJ UTAKMICI U EVROPI( i mi i vi ) ne digne koreografiju. A tvoja priča kako Slovenija nije opasna kao Rumunija, po čemu ti tvrdiš da Manijaka ne bi bio isti broj u Rumuniji a čak i više ?

Tako isto ova priča, kako su samo "Horde Zla" bile u Rumuniji ne pije vode, jer meridianov snimak kad pitaju za rezultat govori drugačiji, simaptizeri i ostali npcijevi, što je sigurno bio veliki broj.

Lp

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 01 avg 2025, 11:18

Ne znam sto ovi pitari svaki put kad urade nesto dobro i za pohvalu odma imaju potrebu da se porede s nama? Mislim znam, al necu da pokrecem i tu raspravu.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 avg 2025, 11:18

Vjerovatno ‘peca’ nesretnik pa lupa, ne zamjerite mu.

Dobro jutro svima pa i simpatizerima FK S4rajev0 :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 01 avg 2025, 11:22

Mislim da se Sarajevo treb a okrenuti obavezama u domacem prvenstvu :D

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 01 avg 2025, 11:23

Potukla se ciganija sinoć u Rumuniji?
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 avg 2025, 11:25

Na sta je spalo evropsko izdanje sarajevskih klubova, da se navijaci prebrojavaju kojih je vise gdje bilo.
Ne zna se koji je klub jadniji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 01 avg 2025, 11:29

Kazu komsije 3.poluvremena su bili bolji
Sta se desi u 4.poluvremenu sa S4r4jevom ?

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 01 avg 2025, 11:45

Bosanski fudbal bas oslikava sve nase navijace - mozda jesmo losi ali cemo naci nekog ko je gori da sebe uzdizemo. Nevjerovatno koliko prepucavanja o tome ko je gori, daj Boze da docekamo da se nekad ovako prepucavamo u uspjesima.

Mali plavi bez ikakvog pehara 10 godina, evropska Grbavica jedva vidi Evropu, vise puta Velez odigrao evropsku utakmicu na njoj nego Zeljo. Grcaju u dugovima godinama, vodi ih tiktoker, ne mogu Radnika pobijedit u prvom kolu. I umjesto da se zabave sa svojim problemima, oni se hvale nekim posjetama i imaju argument kako bar imaju stadion.. bravo!

S druge strane, pitarluk ili ti ga bolest. Nema navijaca na svijetu koji se vise uzdignu poslije jedne dobre utakmice kao kod nas. A ni navijaca koji bi sve tjerali kad krene po zlu. Velike pare jesu ulozene ali su i zaradjene transferima, za Sarajevo je fudbal postao biznis a to je danas tako, ako pitari zele nazad u probleme s kojim se Zeljo muci bujrum. Jedino dobro u Sarajevu je financijska stabilnost i Zekic jer su svi ostali klubovi promijenili trenere u zadnjih pola godine. Pa evo da vidimo hoce li se historija ponovit pa da Sarajevo sebi skoci u stomak i opet se jedva bori za Evropu ako je ta borba uopste vrijedna icega.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 avg 2025, 11:47

Kakvi ste vi glupani malo je rec
Samara nam klubove ko gdje stigne, liga u qurcu, drzava u qurcu i vi se prepirete jel ovih bilo 500 il 600.
Gdje tih 500 600 il vasih 2000 3000 kad treba vici, colpi, onom gore iz krajine, beusu, dodiku i slicnim yebat majku?

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 01 avg 2025, 12:28

Zrinja opet u novu sezonu sa najljepsim dresovima

gegenpress
Kontakt:

Post Postao/la gegenpress » 01 avg 2025, 12:32

Kod nas se samo gleda koliko je ko zaradio ispadanjem.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 01 avg 2025, 12:45

Mene samo zanima gdje li su nestali svi oni silni pitari sa pdf ?
Crni Cerak 🐦‍⬛

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 01 avg 2025, 12:46

Najprvi je napisao/la:
01 avg 2025, 00:41
Horde u rasulu i opet odu na daleko i opasno gostovanje u duplo vecem broju nego bilo koja bh grupa ili grupica.
Malinjaci gostovali u jebbenoj sloveniji gdje mozes biciklom otici i gdje nema nikakvih opasnosti i opet ih nije bilo vise od 250-300 a hordasa preko 700 na ovakvom zaebanom gostovanju.

RESPEKT
A vi kako ste ? :D

slika
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 01 avg 2025, 12:46

tutankamon1905 je napisao/la:
01 avg 2025, 12:28
Zrinja opet u novu sezonu sa najljepsim dresovima
dzaba dres da je pozlacen ako stimca dovedete.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 01 avg 2025, 12:47

bvsic je napisao/la:
01 avg 2025, 11:47
Kakvi ste vi glupani malo je rec
Samara nam klubove ko gdje stigne, liga u qurcu, drzava u qurcu i vi se prepirete jel ovih bilo 500 il 600.
Gdje tih 500 600 il vasih 2000 3000 kad treba vici, colpi, onom gore iz krajine, beusu, dodiku i slicnim yebat majku?
GlOOva je problem u BiH. Budemo nadosli za jedno 50god :bih:
Pogledajte samo Shkendiju kako gazi, a ulaganja dvostruko manja od Sarajeva.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, BatistutA19 i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []