English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nije uredu bilo ni tada kao što nije ni sada, zašto su onda uveli ffp u fudbalu ? Zašto je sad odjednom bitno koliko klub regeneriše svoje love? Zašto ne dozvole i Njukastlu da se izdigne ili sutra bilo kome ko se proda bogatim vlasnicima?
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je tema koja izlazi van okvira diskusije koji je klub bolji Chelsea/Arsenal. Samo sam htio objasniti da su oba kluba a to važi uopšteno za sve uspješne klubove u svijetu, bolji ili uspješniji u datom trenutku od drugih uglavnom zbog finansijske moći u odnosu na druge.
Financijska moć je nedvojbeno temelj za uspjeh. Klubovi s dubljim džepom mogu privući i zadržati najbolje igrače i trenere, ulagati u vrhunsku infrastrukturu te osigurati dubinu i kvalitetu momčadi.
Međutim, sam novac nije garancija uspjeha i ključ leži u pametnom ulaganju i efikasnom upravljanju klubom. To uključuje i dovođenje igrača koji se uklapaju u viziju kluba, razvoj mladih talenata iz vlastite akademije, stabilno vodstvo na klupi te dugoročno financijsko planiranje. Klubovi koji uspiju spojiti financijsku snagu s inteligentnim odlukama na svim razinama su oni koji će dominirati u budućnosti. Najbolji primjer loše strategije i lošeg vodjenja kluba uprkos ogromnoj financijskoj moći je Mancester United. (nek se djavoli ne ljute).
Počinje 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ja sam o tome već jučer pisao ako će Arsenalovcima biti lakše na ovoj temi svi ćemo se složiti da je Arsenal uspješniji od jedne Crvene Zvezde u takmičenjima u Evropi iako nije tako. To ćemo uraditi zbog njihovog mentalnog stanja jer ja lično ne želim utjecati na već labilno stanje te simpatične fan baze na ovom forumu.
Koliko besposlice u jednom postuTheShed je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:42Ja sam o tome već jučer pisao ako će Arsenalovcima biti lakše na ovoj temi svi ćemo se složiti da je Arsenal uspješniji od jedne Crvene Zvezde u takmičenjima u Evropi iako nije tako. To ćemo uraditi zbog njihovog mentalnog stanja jer ja lično ne želim utjecati na već labilno stanje te simpatične fan baze na ovom forumu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Liverpool send BID FOR ISAK WORTH OVER £120M PLUS ADD-ONS! 

Proposal REJECTED TODAY by Newcastle.
Nema ovdje bez 170 vjerujem...
Nisam ni očekivao pametniji odgovor na moj post.Brokula je napisao/la: ↑01 avg 2025, 14:10Koliko besposlice u jednom postuTheShed je napisao/la: ↑01 avg 2025, 13:42Ja sam o tome već jučer pisao ako će Arsenalovcima biti lakše na ovoj temi svi ćemo se složiti da je Arsenal uspješniji od jedne Crvene Zvezde u takmičenjima u Evropi iako nije tako. To ćemo uraditi zbog njihovog mentalnog stanja jer ja lično ne želim utjecati na već labilno stanje te simpatične fan baze na ovom forumu.

Nekad je bilo sjajnih forumaša i sjajnih postova. Analiza, realnih misljenja...
Sad sve neke "desingerice"
Sad sve neke "desingerice"
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pdf nikad bolje nije izgledao. Ovaj taktičar ga kvari sa nekim analizama. 

- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne mogu ljudi sastaviti smislenu recenicu s poentom kad imaju mentalnu dijareju. EPL tema je bas zadnji smet ovog foruma nazalost. Svako malo sleti novi padobranac u vidu novog acca.

Naravno, Romano opet fula. 110 je poslano.wadethegreat je napisao/la: ↑01 avg 2025, 14:16𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Liverpool send BID FOR ISAK WORTH OVER £120M PLUS ADD-ONS!
Ide on za 120 + bonusi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- superFrankie
- Kontakt:
Kad vidim ovaj novi dres Liverpoola, ne mogu da ne vidim Torresa u njemu
- wadethegreat
- Kontakt:
Vidjet cemo.Otelo je napisao/la: ↑01 avg 2025, 14:35Naravno, Romano opet fula. 110 je poslano.wadethegreat je napisao/la: ↑01 avg 2025, 14:16𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Liverpool send BID FOR ISAK WORTH OVER £120M PLUS ADD-ONS!
Ide on za 120 + bonusi.
Ukupna cifra ne vjerujem da ce biti ispod 150..
Kako god ako se zavrsi

Opste je poznato da kod Liverooola se nikad ne broje bonusi. Mislim, njihovi navijaci ne broje uzimaju samo osnovnu cijenu. Tako da su kod njih svi transferi uvijek debelo ispod cijene 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Biće 100m odmah, 30m sljedece godine i 10m bonusa.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Sreca pa imaju jos novca od Coutinha. 

-
- Kontakt:
Isak>Carroll