Kod nas su politicari i njihovi igraci spin majstori,ako je sda na vlasti,ti se pobunis,optuze te da ti opozicija vodi protest i narod se razbjezi i obratno..chily-rz je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:53Moraš imati plan B, koja je korist bila od tih protesta ili bilo kojih u kojima je jedina smisao izraziti nezadovoljstvo?harry_90 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 12:50Prezive tako sto su im djeca vecinom u Njemackoj ili Sloveniji,zato se niko i ne buni,a realno kad se kod nas ko pobunio osim 2014 godine..
Ovo dodaru opet osudili,sad ce red tenzija,kako li ce dijaspora ovo istrpiti,a taman su dosli na Urlaub,hoce li biti bjezanija![]()
Znamo mi u Zenici to najbolje, da nije bio određeni broj ljudi koji su znali šta i kako žele svi protesti koji su organizovani za spas Čelika bili bi bez smisla i rezona, hodanje u prazno.
2014 godine korist je imao onaj Aldin sto je u Tuzli organizovao protest i dobio azil u nekoj zemlji,Austrija ja mislim,pa onda onaj Zlatan Begic,do protesta profesor,onda plenumi i na listu demokratske fronte,a sad je neka ka.rina u parlamentu ili gdje vec.. Prodao se i on zacas ..
Nas narod nema tu hrabrost da se izbori za sebe,znaju sve kako sta treba rijesiti u svijetu,a kad ih pitas za ovdje kazu nemoj mene..
Suti,nek se ne puca ili spakuj se za Njemacku !