FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
82
36%

Ukupno glasova: 229

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2025, 17:10

Nase najvece pojacanje ce biti prodaja gulaša
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Herson

Post Postao/la Herson » 01 avg 2025, 17:17

Ekipa plače za kvalitetnijim wing bekovima od ovih trenutnih. Ako dođe Slovak, ne samo da bi mogli biti konkretniji i opasniji prema naprijed nego bi sam postotak realiziranih šansi znatno porastao. Beganovićevi centaršutevi su toliko očajni, to je za Bogu plakati. Njegove lopte su u većini slučajeva prejake, neukrotive i upućene bez ikakvog smisla.

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 01 avg 2025, 17:27

Prilika je propustena na Kosevu, ali ljudi su jednostavno bolji i to je to, nismo im mogli parirati ni u duelima ni u “drugim loptama”… pa nije Isanovic pogrijesio da ekipa nije bas fizicki optimalna, ili ga pljuju zbog neceg drugog…

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 01 avg 2025, 17:29

isto popisan yeboga temelj da ga yebo vise
uvijek nesto fali al uvijek
jos gore je to sto pokazemo da mozemo i nakon toga pusalgija
zadnjih 5 godina sramota od evropskih nastupa
yebeni moldavci i gruzijci nas izbacivali pa u prvoj rasturis slovake i rumune a u uzvratu se obrukamo
kako ces napredovati i bildati koeficijent s takvim pristupom
5 godina 10 utakmica imas dvije pobjede i po 4 nerijesena i poraza
ko da smo Decic ti dusicu i loptu

sinoc pickqst pristup
fizicki se potrosili u cumuranju na svojoj polovici
da stvar bude gora protivnik koji je u ponedjeljak igrao djeluje spremniji i svjeziji od tebe
sta je falilo sad
prosle godine govorimo da su bili pehovi povrede i Rockov i nedostatak srece jer nismo dali gol(ove)
ove godine opet fulanje i nemanje srece
e to nije nemamo srece nego ne znamo
previse je utakmica da bi reko da je to to jer je to neznanje
sta smo unaprijedili u odnosu na taj dvomec prosle godine

Skendija 10x skuplju ekipu izbaci u lp sa dedom u napadu sa albancima kosovarima i domacim igracima
kako vrijeme odmice tako nam je postalo da normala da te eliminisu ljudi sa Malte i Andore

svaka vama cast na optimizmu al neces biti prvak dok ti Gicko ne aminuje
sam bih sebe ranio koliko smo prokleti

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 01 avg 2025, 17:36

mosarajvosa83 je napisao/la:
01 avg 2025, 14:43
Hordas1990 je napisao/la:
01 avg 2025, 14:28
E ovo je da poludis ocami. @Pepermint je 90% u pravu za sve sto prica.

Kakvi mentaliteti, bosnjaci, balije, lige, vice i picke materine???? Pola vas boluje od teskog oblika PTSP-a. Pricamo ljudi o FUDBALU ne o geopolitici i igraju nam srbi, hrvati, afrikanci, brazilci, najmanje je sarajlija u ekipi i nije to problem.

Sta se desilo, desilo nam se identicno sto i komsijama. Rasuli ih prvu utakmicu, ali nismo realizovali sanse. Ljudi snimili gdje smo tanki i onda nas razguzili.

Hvala lijepo i dovidjenja.

Znaci do pripreme utakmice i vodjenja utakmice je, do toga je. I do kvaliteta, kojeg nam fali jos uvijek, ali prvenstveno do toga. Nema plakanja, moramo se sto prije okrenuti prvenstvu i napasti titulu iz sve snage, svim sredstvima. Mirvicu, pazi sta radis!!!
Sto manje sarajlija i ljudi sa BH pasosem to bolje,dokazano evo 30 godina da smo antitalenti sto pokazuje i broj igraca iz nase lige u ligama 5
Mozda si u pravu brate, ali ako je tako to sada nije problem jer je takvih najmanje u ekipi. Mene ne zanima sta je ko je i odakle je sve dok daje maximum na terenu.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 01 avg 2025, 17:37

Najteže mi je palo to što se laktamo kao ne treba odgađat' ništa a naši igrači koji su full pripreme prošli nakon nepunog sata igre na škrge dišu a njihovi lete nakon 2 dana odmora samo. Na stranu njihov individualni kvalitet, samo kad pogledaš taj strogo atletski dio bude ti jasno da mi tamo ne pripadamo još uvijek nažalost.

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 01 avg 2025, 17:41

Da bi bio “ veliki “ moras znati “ primiti “ poraz. I iz njega nesto nauciti. Mi smo porazeni na Koševu kad nismo uspjeli bar jos gol ili dva utrpati. I tu je kraj price .

Na porazima se uci, al mi ( kompletna BiH ) nikako da naucimo. I da, najvise je do mentaliteta, bezpotrebnog kurcenja i zajebavanja.

Treba nama jos pure i hljeba, nije sve ni u novcu 😉
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2025, 17:53

Al ima mnogo nejasnoća u našoj ekipi . Paskalev sta je s njim ? Butic ,Turkes ?? Mamas ? Krdzalic ,Mujkic ? Dovodimo igrace odigraju nesto malo i samo nestanu .

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 01 avg 2025, 18:01

bordobijeli je napisao/la:
01 avg 2025, 17:53
Al ima mnogo nejasnoća u našoj ekipi . Paskalev sta je s njim ? Butic ,Turkes ?? Mamas ? Krdzalic ,Mujkic ? Dovodimo igrace odigraju nesto malo i samo nestanu .
Kakvih nejasnoca? Paskalev na klupi jer je Turda dosao, kao i Ristovski. Butic i Mamas povrede, mislim da Krdzalicem nije zadovoljan Zekic igrao je u B ekipi, Mujkic povreda
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2025, 18:06

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
01 avg 2025, 18:01
Kakvih nejasnoca? Paskalev na klupi jer je Turda dosao, kao i Ristovski. Butic i Mamas povrede, mislim da Krdzalicem nije zadovoljan Zekic igrao je u B ekipi, Mujkic povreda
Pa nejasnoća je da dovodis inostrane igrace i ne koristimo ih i stalno mijenjamo. Treba ustabiliti ekipu ,svaki 6 mjeseci nova odbrana i vezni red .

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 01 avg 2025, 18:10

feniksptica je napisao/la:
01 avg 2025, 16:11
bvsic je napisao/la:
01 avg 2025, 16:08
laznokrilo je napisao/la:
01 avg 2025, 16:00
Raja ja sam nacuo da se interesujemo za nekog napadaca koji bi trebao zamjeniti Gulija,kad Guli ode trebali bi ponudu poslat ali ne znam o kome se radi i da li je tacna info.
Mislim da se to mora uradit, zaradio si 500k eura od europe, tih 500k plati napadaca da zabije 20+ komada i tjt
Nema takvog za te pare.
Moze to Mlinaric.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 01 avg 2025, 18:16

01 avg 2025, 18:06
Pa nejasnoća je da dovodis inostrane igrace i ne koristimo ih i stalno mijenjamo. Treba ustabiliti ekipu ,svaki 6 mjeseci nova odbrana i vezni red .
Promjene su neminovnost pogotovo u ligama kao sto je nasa. Nemoguce je zadrzati igrace ako dodju prave ponude.

Istekli ugovori Rogicu i Soldi. Istekle posudbe Lulicu, Pavicicu i Gordezianiju. Prodali Bubanju, Matanovica i Viverosa. Od skarta rijesili se Mehmedovica, Mustafica, Serbecica, Balte i Durakovica.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

laznokrilo
Kontakt:

Post Postao/la laznokrilo » 01 avg 2025, 18:17

Nemam nista protiv Mlinarica ali ja mislim da on nece imati ni 10 golova za nas,gotovo pa sam siguran da ce kod nas igrat veznog, a napadaca(pojacanje) ako ne dovedemo slabo vjerujem Turkesu i Buticu da mogu sta uradit.
Nekako najvise naginjem ka Oliveiri da bi on mogao nesto naprijed ali i to ako Guli ode.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2025, 18:22

01 avg 2025, 18:16
01 avg 2025, 18:06

Promjene su neminovnost pogotovo u ligama kao sto je nasa. Nemoguce je zadrzati igrace ako dodju prave ponude.

Istekli ugovori Rogicu i Soldi. Istekle posudbe Lulicu, Pavicicu i Gordezianiju. Prodali Bubanju, Matanovica i Viverosa. Od skarta rijesili se Mehmedovica, Mustafica, Serbecica, Balte i Durakovica.
Ma jasno mi je to . Nego evo Paskalev došao na zimu sigurno je solidno plaćen,a sad nezadovoljava dovodimo 3 nova stopera . Butic isto i ima takvih primjera u posljednji par godina bas dosta .

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 01 avg 2025, 18:28

Naše najveće pojačanje je uzimanje neograničene moći najvećem kriminalcu BH fudbala Vici Zeljković. Dajdžu mu nogiraše iz vlasti, sad će sve da pada kao kula od karata. Mislim da će u mnogome dovesti do boljeg stanja u kući fudbala BiH i da ovdje mi imamo šanse da uz nešto regularni je prvenstvo na kraju završimo na vrhu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 avg 2025, 18:39

macahz je napisao/la:
01 avg 2025, 18:28
Naše najveće pojačanje je uzimanje neograničene moći najvećem kriminalcu BH fudbala Vici Zeljković. Dajdžu mu nogiraše iz vlasti, sad će sve da pada kao kula od karata. Mislim da će u mnogome dovesti do boljeg stanja u kući fudbala BiH i da ovdje mi imamo šanse da uz nešto regularni je prvenstvo na kraju završimo na vrhu.
Uz dužno poštovanje, ne budi naivan
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 01 avg 2025, 18:41

H8Z7 je napisao/la:
01 avg 2025, 18:39
macahz je napisao/la:
Vala bas nema od te ljubavi nista, dokle god je ovaj majmun u savezu napretka u fudbalu nema, ni u jednom smislu….

Nego u nedelju svi na Kosevo momcima puna podrska treba i sefu, a u koliko je tekma ?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 avg 2025, 18:44

H8Z7 je napisao/la:
01 avg 2025, 18:39
macahz je napisao/la:
Daleko od toga da ce biti sve med i mlijeko. Ali slicnog sam misljenja. Ne bih rekao da ce to toliko biti uticajno kao do sada...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 01 avg 2025, 19:00

macahz je napisao/la:
Ko će onda biti krivac za neuspjehe. :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 01 avg 2025, 19:00

laznokrilo je napisao/la:
01 avg 2025, 18:17
Nemam nista protiv Mlinarica ali ja mislim da on nece imati ni 10 golova za nas,gotovo pa sam siguran da ce kod nas igrat veznog, a napadaca(pojacanje) ako ne dovedemo slabo vjerujem Turkesu i Buticu da mogu sta uradit.
Nekako najvise naginjem ka Oliveiri da bi on mogao nesto naprijed ali i to ako Guli ode.
Mlinarić će svaku utakmicu imati barem jednu priliku za gol i to baš kvalitetnu i to sa pozicije osmice ako bude to igrao i u narednim utakmicama. Protiv Craiove imao je po jednu izglednu priliku u oba meča i jednu polupriliku.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”