Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa sad ce Zmija uzet to sve od Greena i vise.
Nasu ligu bi bilo sevap ukinuti,da nisu uveli ovu merhametli konferencijsku ligu niko nikada od nasih klubova ne bi izasao u evropu
Ma nidje veze prica.Gotivim Jokica ali mislim da i sam malo zeli da ima takav imidz.Prvo niko se nikada ne bi odrekao 300 miliona,s druge strane da mu je kosarka na 3,4 mjestu kao sto je rodjo rekao u ovom interviju ne bi lik nikada postao jedan od najspremnih kosarkasa danasnjice,mogao je da igra na talenat i da uzivu u bureku i jogurtu.
Ma ne mora da znaci, mozda bas sto mu je "svejedno", sve mu ide glat. A da je odan 800% kao LeBron mozda bi izgorio u zelji. Kao i sve u zivotu, znas nesto uraditi da ti je svejedno ono ispadne 5 puta bolja bez pritiska nego kad bas hoces nesto i zadas seL-Train je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:01
Ma nidje veze prica.Gotivim Jokica ali mislim da i sam malo zeli da ima takav imidz.Prvo niko se nikada ne bi odrekao 300 miliona,s druge strane da mu je kosarka na 3,4 mjestu kao sto je rodjo rekao u ovom interviju ne bi lik nikada postao jedan od najspremnih kosarkasa danasnjice,mogao je da igra na talenat i da uzivu u bureku i jogurtu.
Ma ne pricam o pritisku,pricam o cinjenici da nije morao da se dovodi u vrhunsku fizicku spremu.Mogao je zauvijek ostati debeli Nikola.On sebi sigurno ne namece preveliki pritisak sto se tice kosarke,al to ne znaci da mu nije stalo.alemsa je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:09Ma ne mora da znaci, mozda bas sto mu je "svejedno", sve mu ide glat. A da je odan 800% kao LebRon mozda bi izgorio u zelji. Kao i sve u zivotu, znas nesto uraditi da ti je svejedno ono ispadne 5 puta bolja bez pritiska nego kad bas hoces nesto i zadas seL-Train je napisao/la: ↑01 avg 2025, 23:01
ma to ti je bilo ono balkansko, ko ziv ko mrtav do ugovora...ovaj shvatio da covjek hoce sutra da se penzionise...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.