FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Vezano za Palhinhu...
Ian Graham koji je u Liverpoolu više od 10 godina vodio odjela za football data i bio pionir u tome, kansije i napisao onu sjajnu knjigu How to win the Premier league, nekad je formirao kriterije za ocjenu da li je neki transfer uspješan ili nije. Prvi kriterij je više od 50 posto nastupa u prvoj postavi u prve dvije sezone nakon dolaska u klubu.
Zamislite koji bi rezultat transfer politike Bayerna bio kad bi se tim modelom valoriziralo učinjeno u zadnjih nekoliko sezona.
Ian Graham koji je u Liverpoolu više od 10 godina vodio odjela za football data i bio pionir u tome, kansije i napisao onu sjajnu knjigu How to win the Premier league, nekad je formirao kriterije za ocjenu da li je neki transfer uspješan ili nije. Prvi kriterij je više od 50 posto nastupa u prvoj postavi u prve dvije sezone nakon dolaska u klubu.
Zamislite koji bi rezultat transfer politike Bayerna bio kad bi se tim modelom valoriziralo učinjeno u zadnjih nekoliko sezona.
Nur der FCB
- farinelli123
- Kontakt:
Genijalna fotka. Sve sve, ali Pizdetska ostaje i bog. I njegov ortak što je kidnapovao loptu, poziciju, kornere, prekide, sve.
Ali ajde Kumić bar daje nešto. Ali pizdetska mu *ebe kevu.
•
Hehe, uvijek lajkam nove nadimke, baš je zabavno. Ko ga yebe ako se uvrijedi
Od Gov. njecke do Pizdecke.
Naduraćemo i to smeće, sjeme mu se zatrlo

Od Gov. njecke do Pizdecke.
Naduraćemo i to smeće, sjeme mu se zatrlo

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I ovaj Pavlović je neki hadalj: “fractured eye socket” ovaj put, kao da svaki k na njega leti, ali tu je neuniśtivi Lavčina
U istom danu ode Palhinha i Pavlović polomi to nešto - najbolja sublimacija Bayernove promašene kadrovske politike. Portugalac je doveden da bude snaga u veznom redu, ali se pojavio Pavlović i pokazao veću klasu i zbog godina nemjerljivo veći potencijal + je i domaći kadar.
Ali Pavlović još nije samo povrijedio organ kojeg nije imao i već konkurira da bude novi Sebastian Deisler. A da je zdrav bio bi Rodri.
Ali Pavlović još nije samo povrijedio organ kojeg nije imao i već konkurira da bude novi Sebastian Deisler. A da je zdrav bio bi Rodri.
A što će im toliko igrača u vezi kad su ionako dovoljna samo dvojica, ostali primaju plaću bezveze...
Danas protiv Lyona u 15:30
Da vidimo vezni red ko ce igrati.
Serge i Leon, jos ovu godinu imaju ugovor.
Obadvojica uveliko preplacena.
Da vidimo vezni red ko ce igrati.
Serge i Leon, jos ovu godinu imaju ugovor.
Obadvojica uveliko preplacena.
- farinelli123
- Kontakt:
Ja sam sve pretrazio, haman je "mrka kapa"...a onda se sjetio da imam Bayern TVfarinelli123 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 14:30Ako neko nabasa na strim nek šeruje da ošacujemo malo tekmu.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo Wanneru šanse da se pokaže i da se nekako ugura u rotaciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
G.ovnjetzka da nije "Švabo", davno bi odletio iz Bayerna. Očigledna je neosnovana protekcija njemačkih igrača koji ne pokazuju ništa. G.ovnjetzka, Gnabry.
Bayernu treba promjena na čelu kluba, u upravi. Ona dvojica generičnih likova Hainer i Dreesen kad ih pomiješaš nemaš trunku harizme, ličnosti. Isti likovi - tačno ih teško razlikovati. Bitnija im je politika od kluba, pa su tako tjerali Mazraouia da se izvinjava zbog podrške onom jadnom narodu. Sjećam se pričali radnici u klubu, bilo im stresno raditi jer dođe Kahn pa ih nekad ne pozdravi. Kakvi snowflakes su u Bayernu to je za ne povjerovati. Kahn je za ove ublehe bio institucija, bez obzira na greške koje su se pravile. Bayernu trebaju bivši igrači u upravu - Ribery, Robben, ajd može i Lahm iako mi je on premekan, mada na neku manju funkciju. Muller obavezno kad se penzioniše iz fudbala.
Bayernu treba promjena na čelu kluba, u upravi. Ona dvojica generičnih likova Hainer i Dreesen kad ih pomiješaš nemaš trunku harizme, ličnosti. Isti likovi - tačno ih teško razlikovati. Bitnija im je politika od kluba, pa su tako tjerali Mazraouia da se izvinjava zbog podrške onom jadnom narodu. Sjećam se pričali radnici u klubu, bilo im stresno raditi jer dođe Kahn pa ih nekad ne pozdravi. Kakvi snowflakes su u Bayernu to je za ne povjerovati. Kahn je za ove ublehe bio institucija, bez obzira na greške koje su se pravile. Bayernu trebaju bivši igrači u upravu - Ribery, Robben, ajd može i Lahm iako mi je on premekan, mada na neku manju funkciju. Muller obavezno kad se penzioniše iz fudbala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kao neko ko se ne opterecuje puno upravom, moram se sloziti sa kritikama za par zaista nevjerovatnih poteza. Meni ce u domenu najvece misterije ostati nacin na koji smo potpisali Paliju. Decko je krkan skoro pa totalno operisan od ofanzivnih vrijednost, jasno je iz pola odgledane utakmice. Dakle nigdje veze da se ide po njega sobzirom na igru po kojoj je Bayern vjecito prepoznatljiv. Rado bi optuzio Tuchela, medjutim sve je pocelo prije njega, treba biti posten. Haj' sve to, ali nacin je bio ponizavajuci ponudis toliko pare za durungu kojoj sledece ljeto istice ugovor, i onda ti ga uzmu nazad maltene sa slikanja???? Kontas, haj dobro, dovesces ga dzaba pa neka makar na treningu malo izudara ove primadone, kad ono frajko potpise novi ugovor i ti ga na godinu platis skoro iste pare????? A voli Bayern vise nego mater rodjenu??? Na kraju se slomis da nadjes neke budale makar platu da pokriju i molis ih da go uzmu za stalno za manje od pola para koje si dao. Pa stvarno da se i Mladen Delic tu ukluci sa onim cuvenim: "Ljudi moji...." i onda ko biva kontas da si se obezbjedio sa tom motkom, das momka za kojeg se odmah vidjelo da ima potencijal svjetske zvjezda na najosjetljivoj poziciji i prema kojem si bio bas nepravedan, izravnom konkurentu u CL??? Ne znam sta je nesavjesno poslovanje za koje se i zatvora moze zaraditi, ako to nije!!!!! Pa yebemu mater, za koji k si godine sprcao u fudbalu ako takvu stvar mozes napraviti: za Paliju osim par budala na ovom foruma, bi osrednji navijac odmah vidio da moze igrati samo kada ga napadaju sistematski, a ne nekim kontrama i improvizacijama. Znaci dusu dao za Mainza i slicne ekipe, Takodje bi vidio da je Graven taj moderni zadnji vezni, koji ima i ono nesto prema naprijed.
Skoro sam odgledao jednu utakmicu prije 6-7 godina odlucujucu za titulu, ono kada su se oprastali R/R i Rafinja. Kako su samo odigrali Koman i Gnabri, fantazija. Uz njih dvoicu je bio i Goretzka, ne tako dobar ali standardan u paru sa Alonsom. Kasnije je sve to podignuto na visi nivo i pomenuti trojac je dao nemjerljiv doprinos onoj furioznoj sezoni, tako da za njihove plate kasnije nebih bas krivio upravu, tesko je u grah gledati...Ako bi i prebacio nesto oko visokih plata onda je to na bazi one koje je na neobjasnjiv nacin data Saneu sto je pokrenulo lavinu. Goretzka, da se bavi samo fudbalom, je veoma dobar igrac, kalibar za titule. Medjutim glava mu nije cista, ili bar nije bila, posto vidim da se izvukao skoro pa iz bezizlazne situacije, u kojoj je bio totalno otpisan, cak ponizavan. Medjutim i sada pokazuje da jos uvijek nema bas sve poslozeno u glavu. Na nedavnoj utakmicu u USA bice protiv Brazilaca, gledao sam ga uzivo...ama masina, u prvom poluvremenu je igrao tako da su svi oko njega izgledali kao pioniri neki. I najednom neki kursus, u drugom ga nigdje nema, posanio se...pa ga Kompani morao izvesti iz igre. Vidjecemo jos ovu godinu, otici ce sigurno dzaba, ali taman ima vremena da vidimo sta moze biti od Bicshofa i Wanera. Karl ce ove godine imati odredjenog prostora kao rotacija Oliseu posto ce bar u prvom djelu sezone Gnabry sigurno u sredinu, iza napadaca.
Utakmicu, koja ce izgleda kasniti 10min, ako imate dobru iptv mozete pratiti i na portugalskom Sport tv 1.
-
- Kontakt:
Ako neko bude link imao, nek objavi
Čuj kasnili igrači na utakmicu?? Jes da je prijateljska, ali treba ispośtovati navijače..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel iko našao steram?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bilo je najavljeno, ako pogledas vidit ces da ide obavijest o Bayernu na portugalskom