AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pregovori oficijalno počeli za Vlahovica. Naša ponuda 10 mil + Benacer
Ubismo ove amatere za pola sata. Jimenez odlican, Okafor dva gola ni kriv ni duzan, majstorija Comotta sa penala, fin gol i Chuka. Idemo cener do kraja haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Protiv kakvih levata igramo malo je reci ali dobro neka se raspucavaju 
Brat Comotto sa 17 godina uzme penal i opuca jednu panenku. 
Volio bih da ostane, mali izgleda dovoljno spremno da dobije solidnu minutažu ove sezone. Možda mu je bolje da se vrti sa prvim timom i uči od Modrića nego što bi ga poslali negdje u Seriju B.

Volio bih da ostane, mali izgleda dovoljno spremno da dobije solidnu minutažu ove sezone. Možda mu je bolje da se vrti sa prvim timom i uči od Modrića nego što bi ga poslali negdje u Seriju B.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Stari bogalj od 35 godina koji je doso rendom prije 5 dana na golu dobija vise šanse nego Milanovo dijete od 19 20! Jedino mi je ovo velika zamjerka za ove pripreme.
Ode u Speziu na posudbu, izgleda vec dogovoreno
Možda i bolje tako. Prošle godine nas Liberali oduševio na pripremama i sta se poslije desilo. Momka su stalno saltali iz Primavere u Futuro i kako da ima neku konstantu. Još na to je čini mi se imao i neku povredu. Ovako bi ovaj mali bio stalno dio jedne ekipe, još ako naprave neki deal kao sa Camardom pa da ovi imaju više razloga da ga forsiraju.
Il Club più titolato al mondo!
Novo ime se spominje u napadu - Arnaud Kalimuendo 
40M i nosi, dok je jos roba friska.
Bologna kao sad hoce Okafora. Lupit im cijenu kad su pametni sad

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sad Bologna ima para od Ndoyea i ja mislim da Okafora Milan neće pustiti ispod 15-20 mil. Takodjer, ako se i za Yunusa vrati uloženih 20 ak mil eura i to je dobar deal. Na kraju, što se tiče Jasarija, igrac za vikend se sastaje sa predsjednikom Brugea gdje ce mu saopstiti konačnu odluku da zeli samo u Milan. Kada su u pitanju nasi, ponedjeljak ce se navodno znati hoće li se slati nova ponuda.

Jashari saga kao CDK, to je sudjeno na propast - taj ce da zavrsi u Atalanti za pola para koliko ce Milan iskesirati za njega, naravno da nema deala prije 5 do 12 deadline day
Kakav je ovaj novi LB, Ecuador nuevo Hernandez? Je li ga iko gledao? Citam tzv scout report, nebi da je Paolo Maldini
Comotto panenka, otac mu je igrao Serie A u zlatnoj eri, sjetice se stare kojote. Ako je na cacu, pisi propalo - a citam da mu majka ima firmu sa direktorom Juve, pa taj je namazan svim bojama

Kakav je ovaj novi LB, Ecuador nuevo Hernandez? Je li ga iko gledao? Citam tzv scout report, nebi da je Paolo Maldini

Comotto panenka, otac mu je igrao Serie A u zlatnoj eri, sjetice se stare kojote. Ako je na cacu, pisi propalo - a citam da mu majka ima firmu sa direktorom Juve, pa taj je namazan svim bojama

Prva meta za napadaca je Darwin Nunez, tako izvjestava Di Marzio. Moje neko misljenje da je dosta bolji napadac i izbor od Dušana Vlahovica. Sta ce biti na kraju vidjet ćemo. Već 2 August a prelazni rok na nivou prosječnog kluba. Da nije Modrić dosao , ne pamtim da bi lošiji prelazni rok bio. Kad se sjetim prije 15 ak dana priče Igli Tare ostaje u Milanu kako bi doveo 3-4 igraca koji fale, a on doveo samo Estupinana i to kada su legle pare od Theo Hernandeza.
Mi nismo ni prosjecan klub, ja bi rekao ispodprosjecan klub...Adi33 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:13Prva meta za napadaca je Darwin Nunez, tako izvjestava Di Marzio. Moje neko misljenje da je dosta bolji napadac i izbor od Dušana Vlahovica. Sta ce biti na kraju vidjet ćemo. Već 2 August a prelazni rok na nivou prosječnog kluba. Da nije Modrić dosao , ne pamtim da bi lošiji prelazni rok bio. Kad se sjetim prije 15 ak dana priče Igli Tare ostaje u Milanu kako bi doveo 3-4 igraca koji fale, a on doveo samo Estupinana i to kada su legle pare od Theo Hernandeza.
-
- Kontakt:
Ne žele dati 1,5M više za igrača kojeg ganjaju već mjesec i po dana a dati će nekih 70M za Darwina. Evo samo što nisu. Da sutra Wirtz i Liverpool zajedno objave da ovaj želi da dođe u Milan oni bi ponudili 20M za njega.
celikmilan je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:17Ne žele dati 1,5M više za igrača kojeg ganjaju već mjesec i po dana a dati će nekih 70M za Darwina. Evo samo što nisu. Da sutra Wirtz i Liverpool zajedno objave da ovaj želi da dođe u Milan oni bi ponudili 20M za njega.
Pa ne vjerujem da ce biti 70M. Nekih 50 max. Nek dadnu 20 sad i ostali 30 na dvije rate
Odustalo se definitivno od Douea. Nova meta Zachary Atikami, i poslali smo prvu oficijalnu ponudu od 7 mil eura Young Boysu.