Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ipak moram ispraviti svoje ranije navode, bice dobre muzike i na MTV 20s 

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Dodikovo povlacenje iz politike na 6 godina kostalo je BiH para za kumovu zgradu i Viadukt,minimalno,ne racunajuci sve pokradene pare od kraja rata. Bravo
A mi da se jos minimum 20 godina nastavimo svadjati oko entiteta,stranaka,ministara, premijera, dok placamo najskuplju struju i vodu na svijetu,uz najmanje plate i penzije...

netacnoMocvara1991 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 20:23dok placamo najskuplju struju i vodu na svijetu,uz najmanje plate i penzije...
najjeftinije, u top 5 najjeftinijih
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci smijem ukljuciti drugu klimu ako je jeftino ?.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Izvinjavam se. Nisam se dobro izrazio,pa da dopunim. Buduci da sam iz Cazina,a zivim u At, cijena kubika u Linzu je 1,3 EUR-a, a u Cz je 2 KM. Ako uporedimo prosjecne plate mislim da smo skupi,jako skupi. Struja 8 centi,ovamo 12 feninga... Nije bas ni da smo jeftini. Ali stoji tvoja konstatacija.ljevak je napisao/la: ↑01 avg 2025, 21:58netacnoMocvara1991 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 20:23dok placamo najskuplju struju i vodu na svijetu,uz najmanje plate i penzije...
najjeftinije, u top 5 najjeftinijih
Diže to dodik za oproštaj do 40%.
Valjda se preživi sa jednom klimom.
Valjda se preživi sa jednom klimom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ali kako "trojka" ugasi Dodika. Sena Uzunovic ima gajbu pive od mene.

Svako dobro.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 19:59Ipak moram ispraviti svoje ranije navode, bice dobre muzike i na MTV 20s![]()

Društvo pitanje jedno.
Kupujem auto u BL, ako bi prodavac odjavio auto zbog prodaje da mi ostanu tablice, smijem li ja voziti auto tako za TK. Auto je inače registrovano do maja naredne godine.
Naravno, ja bih odma dokupio u svom osiguranju policu i njemu poslao i potvrdu da on može uradit povrat i da ne gubi bonus.
Druga opcija je da odjavi zbog nekorištenja, tad bih ja morao vaditi one privremene table.
Idem na prvu opciju jer kod nas u Srebreniku je problem sa tablicama novim. Nešto koči nabavka tablica, dođe u MUP manja količina i onda opet na čekanju po 4-5 dana i tako sve.
Kupujem auto u BL, ako bi prodavac odjavio auto zbog prodaje da mi ostanu tablice, smijem li ja voziti auto tako za TK. Auto je inače registrovano do maja naredne godine.
Naravno, ja bih odma dokupio u svom osiguranju policu i njemu poslao i potvrdu da on može uradit povrat i da ne gubi bonus.
Druga opcija je da odjavi zbog nekorištenja, tad bih ja morao vaditi one privremene table.
Idem na prvu opciju jer kod nas u Srebreniku je problem sa tablicama novim. Nešto koči nabavka tablica, dođe u MUP manja količina i onda opet na čekanju po 4-5 dana i tako sve.
Mislim da ne možeš voziti takvo auto, najbolje su ti probne tablice. U svakom slučaju on kad odjavi auto te tablice ne bi trebale više da važe i moraš uzeti probne.Dindin je napisao/la: ↑02 avg 2025, 10:29Društvo pitanje jedno.
Ili jednostavno, vozi auto i idi lijevim putevima bez kamera i moli se da nema policije

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja sam uzeo isto u BL auto. Bila opcija ovo što Otelo piše da idem lijevim cestama, da uzmem tablice s drugog auta ili testne tablice. Uzeo testne da se ne peglamDindin je napisao/la: ↑02 avg 2025, 10:29Društvo pitanje jedno.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne stavljaj druge tablice, bolje bez njih. Vjeruj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A sto bi on objavljivao auto, moze uzeti policu i ti bez problema mozes doci do Srebrenika. Nedavno sam kupio auto lik uzeo policu vozio normalno do kuce, cak je bilo i onih kamera sto prate jel' auto registrirano ili ne.Dindin je napisao/la: ↑02 avg 2025, 10:29Društvo pitanje jedno.
Reis postade nista vise od VIP maticara.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad su ove djevojacke veceri i sto postale totalna lakrdija ?? Ne upratih preokret u korist lakrdije...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joj Vučića, udarac na srpski narod, ugroženo srpstvo, itd, isl. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova tema treba da se zove "Chat - bez politike i ratnih priča osim ako nisi bot trojke."
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bosnjo ce za sve naci rupu u zakonuPojedini sarajevski vozači skidaju registarske oznake da ne bi bili kažnjeni za parkiranje na stajalištu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gledam i dosta motorista nalijepi nešto na zadnju tablicu ili stave masku, pa kad ih uslika da se ne zna ko je.
Postavis patrolu na magistralu, svakog motoristu zaustavis i ko je god zalijepio tablicu bubnes mu kaznu od 500 KM

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, QUARESMA 18<<< i 5 gostiju.