Prenosi ovaj na YT
https://www.youtube.com/live/42tf6sKDB3 ... aMqGX_BjTk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cega bolan nadigrao. Drugi nisu dobijali realne sanse, da bi se onaj moron krio iza igraca i lagano joggirao okolo.coelho41 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:06Da se vratim na ovo za Goretzku, ja ga isto ne volim, ali ne mogu osporiti cinjenicu da je nadigrao Gravenbercha, Sabitzera, a evo i Palhinhu, a posebno Palhinhu, zanimljiv slučaj kojem je javnost bila naklonjena zbog nekakvih partija u Fulhamu, a ispo je velika neznalica.
Njemu i Boeyu kad god pruzis priliku oni je useru. Gravenberch bio isti + kukanje u medijima, Sabitzer je najbolji bio od njih.Aki187 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:13Cega bolan nadigrao. Drugi nisu dobijali realne sanse, da bi se onaj moron krio iza igraca i lagano joggirao okolo.coelho41 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:06Da se vratim na ovo za Goretzku, ja ga isto ne volim, ali ne mogu osporiti cinjenicu da je nadigrao Gravenbercha, Sabitzera, a evo i Palhinhu, a posebno Palhinhu, zanimljiv slučaj kojem je javnost bila naklonjena zbog nekakvih partija u Fulhamu, a ispo je velika neznalica.
Ne slazem se po pitanju Karla, po meni je dao najasnije poruke od trojca Bishof, Wanner, Karl. Imao je i to sto ti pominjes, fantastican volej na pocetku, imao je i nekoliko pokusaja probijanja, par puta neuspjesnih, ali sto je veoma vazno odmah se vracao (za razliku od Saneta npr). Cuj bolji Koman od njega, kao da je Koman neka neznalica? Uopste nije tacno da ima 30 godina, nedavno napunio 29, oko 6 mjeseci stariji od Diaza. Krila bi mogla biti generalno nase jako oruzje. Kane iz nekog razloga igrao zadnjeg vezno pri iznosenju, ne znam ako je ideja da se dugim loptama uposle brzi igraci po krilima. Bischof je ok odigran, Wanner nista, u njega najvise sumnjam, djeluje umorno i uplaseno.coelho41 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:23Fudbal je umro. Prijateljska utakmica, niko da predribla, niko da opuca na go, niko da zabavi publiku nekom minijaturom...i ovaj Karl nije to to, jednostavno nije za krila, džaba fizičke predispozicije ne ide u dribling ni na ubačak doda loptu i ode u prostor, Coman s 30 godina izgleda bolje
Ne mozes traziti CL titulu, a da ti igra Palinja, vidjelo se kad je usoa protiv Barce. Nije da je nepravedno zapostavljen, nego NEPRAVEDNO doveden. Takodje i mladi igracu su tu upitni. Ne moze igrac igrati u Bayern, a rezerva je kad ga posaljes u tim koji je ispao iz Bundeslige, nema vremena sazrijavanje igrajuci za Bayern ako nije Jamal i slicno. Onaj Marokanac i ovaj Wanner ako postanu veliki igraci ja pojedem svoju diplomu, sto reko rahmetli CiroOmerbavarac je napisao/la: ↑02 avg 2025, 16:21Palhinha je nepravedno zapostavljen jer ne odgovara sistemu koji preferira Kompany.
U isti koš se možda svrstati sa igračima iz kampusa koji nisu uopste igrali.
farinelli123 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:29Punački Ganabri šta mu radi, a.
Nosi one njegove košuljanke i šorciće, kako da je siš'o sa aviona s piste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.