Stroll vozi bolju sezonu od idola ti hame
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vjetar shebao Mclarene, pola sekunde ih je usporio u odnosu na Q2.
Ali ok, sutra se ovo lagano zavrsava. P1 I P2
Ali ok, sutra se ovo lagano zavrsava. P1 I P2

- AshburtonG
- Kontakt:
Leclerc jedini brzi u Q3 od vremena u Q2. To je dovoljan pokazatelj koliko je naopaka ova ekipa.
Nemoj sviju ti.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:09Verstapen da ima jednak bolid, ova dva teletabisa ne bi vidjela pobjede
I sutra ce McL dobiti pa džaba mlatite praznu slamu.
Jadni Max, vozi kantu pa ga Sauber, do juče najgori bolid F1 samara.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Naravno da ovo sutra uzima Mclaren i to prva dva ...ali opet Lec baš izvlači maximum maximuma..to je jednostavno tako ..ako ja mogu podići 50 kg.ne mogu 85 koliki god majstor bio i kakvu god tehniku koristio...tako je i sa Leclercom..malo mi žao momka...što mu više ne naprave iole konkurentan stroj...
Bravo Lecler, samo nek ovi **** nisu prvi i sve top 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jel ti fakat misliš da su ova dvojica do članka Maksu ?Pogba je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:11Nemoj sviju ti.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:09Verstapen da ima jednak bolid, ova dva teletabisa ne bi vidjela pobjede
Jadni Max, vozi kantu pa ga Sauber, do juče najgori bolid F1 samara.

MANIJACI JUG 1987
Lec imo vjetrobran 
Prvo neka Max Bortoleta rijesi. Nemoj mi samo reci da jebSauber bolji bolid od Red Bulla.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:12Jel ti fakat misliš da su ova dvojica do članka Maksu ?Pogba je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:11Nemoj sviju ti.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:09
Verstapen da ima jednak bolid, ova dva teletabisa ne bi vidjela pobjede
Jadni Max, vozi kantu pa ga Sauber, do juče najgori bolid F1 samara.![]()
![]()
Pišani vjetar je za sve kriv.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Što ne mogu ovakvog isključivog pogleda na poredak i zaključivanja ko je bolid bolji. Sauber nije brži od Red Bulla ovaj vikend, ali Aston Martin, koji je 9. u poretku i koji je u Belgiji bio najsporiji, itekako jeste.
To je tečna kategorija, ad hoc zaključci su besmisleni
To je tečna kategorija, ad hoc zaključci su besmisleni
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 02 avg 2025, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Nema, ali odredjeni vremenski uslovi nekima smetaju-pogoduju vise ili manje. U Q2, Ferariju pad tempereature nikako nije prijao. Pogodio ih je vise nego ostale. U Q3, vjetar je pogodio vise sve ostale, svi su sporije vozili znatno, iz nekog razloga to je prijalo Ferariju.
Normalna stvar i cestitke Lekleru na zasluzenom polu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sutra ako zadrži prvo mjesto u prvom krugu i ima neke šanse. Nije ovdje lako preticati makar Mclaren i imao brutalan pace.
samo da ne bude kao Hamilton prije dvije godine kad je s polea pao na četvrtu poziciju u dvije krivine
samo da ne bude kao Hamilton prije dvije godine kad je s polea pao na četvrtu poziciju u dvije krivine
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma džaba opet će ga lahko preteći, samo je problem ako ga Pijastri odmah na startu uzme ode na 15 sekundi hladno., znamo da Noris n zna preticati i da mu treba više pokušaja, pa me toga strah da ne bude dosadno, hoću napokon da vidim da su njih dvojica u pola sekunde na stazi cijelu trku
MANIJACI JUG 1987
Inace, razmak izmedju prvih 6 u kvalifikacijama 0,126 sec
Mislim da se u istoriji F1 nikad nista slicno nije desilo.
P.S. Bez obzira na puno brzi Mclaren sutra, ako Lekler zadrzi prvo mjesto na startu, ima sansu za pobjedu. Ipak je ovo Madjarska, preticanja su jako jako teska, a ni Ferari nije kanta.
Mada, dug je pravac na startu, bit ce zanimljiv prvi krug.

Mislim da se u istoriji F1 nikad nista slicno nije desilo.
P.S. Bez obzira na puno brzi Mclaren sutra, ako Lekler zadrzi prvo mjesto na startu, ima sansu za pobjedu. Ipak je ovo Madjarska, preticanja su jako jako teska, a ni Ferari nije kanta.
Mada, dug je pravac na startu, bit ce zanimljiv prvi krug.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 02 avg 2025, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
- superFrankie
- Kontakt:
Kakav majstorski krug Leclerca
Svako ima losiji period u karijeri. Ali je smijesno porediti vozaca sa 60 pobjeda sa vozacima koji nemaju ni dvocifren broj istih. Eto Piastri i moze uci u njegov rang za godinu-dvije, ali Lando ni pod razno. To ce svako reci ko gleda racionalno F1. Stavi Colapinta u bolid Mclarena, nece biti losiji od petog mjesta.Evander je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:14Prvo neka Max Bortoleta rijesi. Nemoj mi samo reci da jebSauber bolji bolid od Red Bulla.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 avg 2025, 17:12Jel ti fakat misliš da su ova dvojica do članka Maksu ?![]()
![]()
Prije nego krene prica da je i Max bio najbolji u najjacem bolidu tada, jeste u jednom periodu. U te protekle 4 godine dok je bio najbolji, nije sigurno citavo vrijeme imao najjaci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.