A bekovi SIvac i Burekovic, velika pojacanja.prisonbreak je napisao/la: ↑23 jul 2025, 10:11Nama djeluje dosta bolje. Stigli su Delic, Masic, Durmis i Jamakovic i stize jos jedan kvalitetan veznjak. Cijelu ekipu od prosle godine smo zadrzali. Drugacije radimo nego prethodni godina.gattuso1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:17Pozz dečki
Kakvo je kod vas stanje? Kako ste zadovoljni vašom ekipom, dolascima?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
- prisonbreak
- Kontakt:
I to, zaboravio samKenoRob je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:08A bekovi SIvac i Burekovic, velika pojacanja.prisonbreak je napisao/la: ↑23 jul 2025, 10:11Nama djeluje dosta bolje. Stigli su Delic, Masic, Durmis i Jamakovic i stize jos jedan kvalitetan veznjak. Cijelu ekipu od prosle godine smo zadrzali. Drugacije radimo nego prethodni godina.gattuso1919 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:17Pozz dečki
Kakvo je kod vas stanje? Kako ste zadovoljni vašom ekipom, dolascima?

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Mislim da bi Celik i Jedinstvo mogle biti prve ekipe iza favorita (Sloboda, Gosk i Stupcanica).
Nadam se da cete iduce sezone biti kandidati za premijer ligu i vratiti se
Sretno i bujrum u Bihac
Nadam se da cete iduce sezone biti kandidati za premijer ligu i vratiti se

Sretno i bujrum u Bihac

-
- Kontakt:
Nema njih drug, ne javljaju se . Vjer su svi na bausteligattuso1919 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 00:44Mislim da bi Celik i Jedinstvo mogle biti prve ekipe iza favorita (Sloboda, Gosk i Stupcanica).
Nadam se da cete iduce sezone biti kandidati za premijer ligu i vratiti se![]()
Sretno i bujrum u Bihac![]()

Selam Robijo
Lijepo vas je vidjet kako dominirate
Nadam se da ce te izakcijati ove rodjene i tako ce te vratiti respect sirom Balkana
U subotu gostuju u Bijeljini, pratite da ne skrenu za Zenicu
Samo vam akcije fale, a sto se tice brojeva i navijanja jaci ste nego 98% premijerligasa
Nadam se da ce te izakcijati ove rodjene i tako ce te vratiti respect sirom Balkana
Samo vam akcije fale, a sto se tice brojeva i navijanja jaci ste nego 98% premijerligasa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema njih ovdje, otisli su na SFF, da vide Fudu i momka mu.NoDi80 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:23Selam Robijo
🔴⚫️

Samo naprijed Celik i rz88
Liga bez vas nije ista, zelim vam brz povratak bez obzira na sve price okolo izmedju nasih klubova i navijaca
Laganiniiiii sportski pozdrav za nicazeee
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Quartararo
- Kontakt:
Svih 16 Robijaša će rođene izakcijati.NoDi80 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:23Selam Robijo

Polako kad se celik vrati, vratice se i robijaQuartararo je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:54Svih 16 Robijaša će rođene izakcijati.NoDi80 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 23:23Selam Robijo
Samo vam akcije fale, a sto se tice brojeva i navijanja jaci ste nego 98% premijerligasa![]()
Svakako navijacki po brojevima imaju veci potencijal od mostara
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Raja jedno pitanje.Danas sam mahsuz otisao malo do Zenice da vidim sta ima.Setao onako otisao u neki Urban Grill nesto tako pojeo nesto i pjeske isto do Dzananovica popio kafu u hotelu Zenica.E sad me zanima sto je onako raja sve prazno,setaliste nigdje nikoga kafici prazni sve.
Jedino sto sam vidjeo neke ludjake u rijeci Bosni na onom camcu na napuhivanje da dernece.Braca se ponapijala i lagano ih voda nosi uzivaju.
Jedino sto sam vidjeo neke ludjake u rijeci Bosni na onom camcu na napuhivanje da dernece.Braca se ponapijala i lagano ih voda nosi uzivaju.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- prisonbreak
- Kontakt:
Zenica je nedjeljom prazna do 19:00. Kako ne rade prodavnice-trgovine Zenica je nedjeljom mrtav grad.mma_hz je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:52Raja jedno pitanje.Danas sam mahsuz otisao malo do Zenice da vidim sta ima.Setao onako otisao u neki Urban Grill nesto tako pojeo nesto i pjeske isto do Dzananovica popio kafu u hotelu Zenica.E sad me zanima sto je onako raja sve prazno,setaliste nigdje nikoga kafici prazni sve.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Bas sam se sjebo bio.Hvala na odg.prisonbreak je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:55Zenica je nedjeljom prazna do 19:00. Kako ne rade prodavnice-trgovine Zenica je nedjeljom mrtav grad.mma_hz je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:52Raja jedno pitanje.Danas sam mahsuz otisao malo do Zenice da vidim sta ima.Setao onako otisao u neki Urban Grill nesto tako pojeo nesto i pjeske isto do Dzananovica popio kafu u hotelu Zenica.E sad me zanima sto je onako raja sve prazno,setaliste nigdje nikoga kafici prazni sve.
FK SARAJEVO.
- Quartararo
- Kontakt:
Tebra posjetio si najseljačkiji grad na planeti. NicaZe nema šta ponuditi, kakav grad takav festival, takvi ljudi. Ne dao Bog nikome.mma_hz je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:56Bas sam se sjebo bio.Hvala na odg.prisonbreak je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:55Zenica je nedjeljom prazna do 19:00. Kako ne rade prodavnice-trgovine Zenica je nedjeljom mrtav grad.mma_hz je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:52Raja jedno pitanje.Danas sam mahsuz otisao malo do Zenice da vidim sta ima.Setao onako otisao u neki Urban Grill nesto tako pojeo nesto i pjeske isto do Dzananovica popio kafu u hotelu Zenica.E sad me zanima sto je onako raja sve prazno,setaliste nigdje nikoga kafici prazni sve.

- samoposteno
- Kontakt:
Ti si bas bolesno dijete al ne mogu samo svatit zasto su administrator i moderatori bolesni pa dozvoljavaju idiotima da pisu sta im je kurcu cejf nekad su normalniji biliQuartararo je napisao/la: ↑23 avg 2025, 22:41Tebra posjetio si najseljačkiji grad na planeti. NicaZe nema šta ponuditi, kakav grad takav festival, takvi ljudi. Ne dao Bog nikome.mma_hz je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:56Bas sam se sjebo bio.Hvala na odg.prisonbreak je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:55
Zenica je nedjeljom prazna do 19:00. Kako ne rade prodavnice-trgovine Zenica je nedjeljom mrtav grad.![]()