Eto dogovorili smo se,znaci pive i janjetina i pravac nicaZe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja znam sta Frutko pijeEmir_ZENICA je napisao/la:Pa sta pijemo ? Zuju,Tuzlansko,Sarajevsko ? Ja sam za Heineken
Poslije 3-4og ti je svejednoEmir_ZENICA je napisao/la:Pa sta pijemo ? Zuju,Tuzlansko,Sarajevsko ? Ja sam za Heineken
Opet ti kažem znaćeš za 3-4 godine, jes da ti je sad preljuto al **** i ja sam to mislio kad sam bio V razredUnica_Liverpool_ je napisao/la:Cccccc kako možete ba alkohol piti.....
Joj iznad Interexa i ispod groblja onaj vocnjak sa jabukama.Ja hod'o sa rodjakom al' nisam mog'o uletiti da uberem koju jer je zagradjeno.legenda reala je napisao/la:Kod vas imaju pivare ,pa donosite pive ,u nas se proizvodi domaća šljiva i jabukovača bude i kruške ,pa ću vam ja ponjeti rakije![]()
ako godina ne izda pa ne rodi voće
E moj šljivotresulegenda reala je napisao/la:Kod vas imaju pivare ,pa donosite pive ,u nas se proizvodi domaća šljiva i jabukovača bude i kruške ,pa ću vam ja ponjeti rakije![]()
to je zakopano u zemlji ,čuva se za svadbegeronimo je napisao/la:E moj šljivotresulegenda reala je napisao/la:Kod vas imaju pivare ,pa donosite pive ,u nas se proizvodi domaća šljiva i jabukovača bude i kruške ,pa ću vam ja ponjeti rakije![]()
a gdje stara zaliha?
![]()
Što starija to bolja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.