Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Adrian Leon Barišić
Basel je za njega dobio ponudu od 8 mil € od kluba iz lige petice
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
U emisiji baš reče da ako dođe neka dobra ponuda, spreman je da ide dalje. Nadam se da je u pitanju Njemačka.
Ovaj naš momak će za mene biti najveće razočarenje ostane li u Bazelu i sledeće sezone. Ponavljam se al' da sam namjesto Barbareza ja ga više nakon toga ne bih zvao dok ne predje u Real Madrid.
-
- Kontakt:
Nek on stabilizuje svoje utakmice u reprezentaciji, za početak da prestane praviti teške greške svako circa tri utakmice.
-
- Kontakt:
Kloc, zbog kojeg je najvise ispaštao skomni Sanicanin i koji svojim amaterizmom je kostao rukfasa i Sinisu protjerivanja iz repke a i jos mnoge ce otjerati
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Uslikaj se s njim i daj mu koji savjet, kao sto si i sa Bazdarom uradio.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E sad sam 1001% siguran da je Barisa na pravom putu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mirise da je bilo neko odbijanje za slikanje.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 16:12Uslikaj se s njim i daj mu koji savjet, kao sto si i sa Bazdarom uradio.

Znaci zato Bazdar ne moze bazen pogoditi.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 16:12Uslikaj se s njim i daj mu koji savjet, kao sto si i sa Bazdarom uradio.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I on klupiran na startu sezone..
-
- Kontakt:
Barbine barbike

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
u dresu reprezentacije je uglavnom katastrofalan, dva-tri kiksa po utakmici, pa nek igra gdje god hoce.
I ja mislim da je to razlog! Za stopera treba kilometraža,...svi ovi naši stoper od Denisa, Katica, Ahmedhodzica, Muharemovica,...pa čak i Spaha je postao stoperčina sa 24-25godina,. Tako da Adrianovo vrijeme tek dolazi
-
- Kontakt:
Najbolji stoper bh repstance i danas opet na klupi svicarskog Basela?? !!
sta se desava sa barbinim barbikama? Dali je vrijeme da se ukljuce alarmi u mostarskoj bolnici? Moje misljenje je da neko ako hoce da igra za repku iz basela mora da bude neprikosnoveni prvotimac i glavni igrac tog kluba. A ne rezerva i igrac koji moze da igra a ne mora ,koji je zamjenjiv.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Next stop: Sivasporbhfanatic14 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:40Najbolji stoper bh repstance i danas opet na klupi svicarskog Basela?? !!sta se desava sa barbinim barbikama? Dali je vrijeme da se ukljuce alarmi u mostarskoj bolnici? Moje misljenje je da neko ako hoce da igra za repku iz basela mora da bude neprikosnoveni prvotimac i glavni igrac tog kluba. A ne rezerva i igrac koji moze da igra a ne mora ,koji je zamjenjiv.
pa kralju da nam je to uslov ne bi imali nijednog igraca u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 19:40Najbolji stoper bh repstance i danas opet na klupi svicarskog Basela?? !!sta se desava sa barbinim barbikama? Dali je vrijeme da se ukljuce alarmi u mostarskoj bolnici? Moje misljenje je da neko ako hoce da igra za repku iz basela mora da bude neprikosnoveni prvotimac i glavni igrac tog kluba. A ne rezerva i igrac koji moze da igra a ne mora ,koji je zamjenjiv.
-
- Kontakt:
Katasrofa klupiran na startu sezone, Hadzija bez kluba jos uvijek…
-
- Kontakt:
Ovo njegovo klupiranje nikako ne sluti na dobro. Volio bih da je transfer u pitanju, a s druge strane došao im je novi trener, vrlo je moguće i da ga ne vidi kao prvotimca, što je jako loše jer s 24 godine ako ne možeš imati kontinuitet u Baselu, ne znam čemu se nadati u budućnosti onda...
Sad vidim da je ušao odmah na početku drugog poluvremena, izgleda da im se startni stoper povrijedio.
Sad vidim da je ušao odmah na početku drugog poluvremena, izgleda da im se startni stoper povrijedio.
Nije se povrijedio, bio je los i zamijenilo ga je. Igracki Barisic i dalje prednjaci nad njima, sve pripremne utakmice je bio najbolji od troje i cak nosio kapetansku traku u utakmici kad Shaqiri nije igrao. Medutim nije htio potpisati za agenciju unutar Basela koju vodi brat od predsjednika Degena, a druga dva stopera su clanovi i zavrsio je na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, CAGarfia, DanijelTZ, lol89, Sveti i 22 gosta.