Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mah kako da mi ne budu smiješni ba, hey oni lafo našli kukat o krađi igrača. A hebe mi hoćel se odazvat il nećel', samo uživam da ih gledam kako se koprcaju.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
hahah jesi kraljVanBasten je napisao/la:Ja imam komentar. " Kakav je osjećaj"?!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Lično po meni je Menso uredio pravu stvar, konačno da i mi nekome pokažemo zube, a u ovom slučaju to smo uradili našim komšijam Slovencim i Hrvatima pozivanjem Sutona i Preldžića. Dosta je više i njihovih provokacija i krađa, da smo bogdom ovako ranije reagovali, ne samo u košarci nego i u ostalim sportovima, pa neka to ostane samo na pozivu igraćima, dovoljno je.
SAMO ŽELJO
Krupalija je korisniji i bolji igrac od bavcica i stevica!!Hukic je vec rekao da ne zeli...Nesovic i bremer su playmakeri ,tako da je pozvao 6 razigraca?Kad slovenci ne puste svoje,suton ode hrvatima,amerikanci zakasne na pripreme 2 mjeseca,vasiljevic uvede kladionicu prije i poslije treninga ..ostat cemo sa 7 igraca!!Tad ce mensur pozvati esmira rizvica,guzonjica,zimica!!!
Zadnja izmjena: doe78, dana/u 15 jun 2009, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
U ovim do kvalifikacijam ako Taletović ne eksplodira i ako ga Menso bude držao na klupi veći dio utakmice, kao što je to znao raditi, nema ništa od našeg prvenstva.
SAMO ŽELJO
ovaj put je MB izgleda napravio pravu stvar, ako se odazovu preldzic i suton + ako ameri dodji motivisani i na vrijeme, ova grupa igraca mogla bi iznenaditi francuze...
****, po tvom misljenju vec bi se trebali predati izgledadoe78 je napisao/la:Krupalija je korisniji i bolji igrac od bavcica i stevica!!Hukic je vec rekao da ne zeli...Nesovic i bremer su playmakeri ,tako da je pozvao 6 razigraca?Kad slovenci ne puste svoje,suton ode hrvatima,amerikanci zakasne na pripreme 2 mjeseca,vasiljevic uvede kladionicu prije i poslije treninga ..ostat cemo sa 7 igraca!!Tad ce mensur pozvati esmira rizvica,guzonjica,zimica!!!
Jedna je stvar sto dosta Hrvata i Srba iz BiH smatraju Hrvatsku i Srbiju kao maticom pa zele igrati za njih.
Oni imaju pravo na to iako to nije bas popularno kod dosta Bosnjaka.
Medjutim stvarno ne razumijem zasto neki Bosnjaci cak iz BiH rodjeni i sve kao ona dvojica iz Zenice Predzlic i Begic se zovu mislim zele igrati za Sloveniju a nemaju nikakve veze sa Slovenijom.
Plus dosta nam Slovenaca psuju mater bosansku i Bog zna sta jos nam psuju i smatraju nas kao velike primitivce koji jedino trebaju praviti kuce i puteve po Sloveniji i onda nazad.
Medjutim stvarno ne razumijem zasto neki Bosnjaci cak iz BiH rodjeni i sve kao ona dvojica iz Zenice Predzlic i Begic se zovu mislim zele igrati za Sloveniju a nemaju nikakve veze sa Slovenijom.
Plus dosta nam Slovenaca psuju mater bosansku i Bog zna sta jos nam psuju i smatraju nas kao velike primitivce koji jedino trebaju praviti kuce i puteve po Sloveniji i onda nazad.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Preldzic je iz Ze, a Begic iz BijeljinePauk je napisao/la:Jedna je stvar sto dosta Hrvata i Srba iz BiH smatraju Hrvatsku i Srbiju kao maticom pa zele igrati za njih.
ljudi im ponudili uslove, drzavljanstvo(ipak je Slovenija u EU) bili mladi i tako odose...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
da, i treba napomenuti da donedavno naše omladiske reprezentacije nisu ni izlazile u Evropu. njih su Slovenci tad i priveli k sebi.
****, po tvom misljenju vec bi se trebali predati izgleda[/quotesteve-o je napisao/la:doe78 je napisao/la:Krupalija je korisniji i bolji igrac od bavcica i stevica!!Hukic je vec rekao da ne zeli...Nesovic i bremer su playmakeri ,tako da je pozvao 6 razigraca?Kad slovenci ne puste svoje,suton ode hrvatima,amerikanci zakasne na pripreme 2 mjeseca,vasiljevic uvede kladionicu prije i poslije treninga ..ostat cemo sa 7 igraca!!Tad ce mensur pozvati esmira rizvica,guzonjica,zimica!!!
Sa ovakvim trenerom se predajemo unaprijed!!Covijek nema ono sto privlaci i motivira igrace da igraju srcem!!Hukica zove covijek reko da nece,stevic igra po 5 menuta dobio poziv,princ grije klupu,krupalija odlican ne dobija poziv!!
doe78 je napisao/la:****, po tvom misljenju vec bi se trebali predati izgleda[/quotesteve-o je napisao/la:doe78 je napisao/la:Krupalija je korisniji i bolji igrac od bavcica i stevica!!Hukic je vec rekao da ne zeli...Nesovic i bremer su playmakeri ,tako da je pozvao 6 razigraca?Kad slovenci ne puste svoje,suton ode hrvatima,amerikanci zakasne na pripreme 2 mjeseca,vasiljevic uvede kladionicu prije i poslije treninga ..ostat cemo sa 7 igraca!!Tad ce mensur pozvati esmira rizvica,guzonjica,zimica!!!
Sa ovakvim trenerom se predajemo unaprijed!!Covijek nema ono sto privlaci i motivira igrace da igraju srcem!!Hukica zove covijek reko da nece,stevic igra po 5 menuta dobio poziv,princ grije klupu,krupalija odlican ne dobija poziv!!
Damir je mor'o bit' na sirem spisku ....
Hukić neće igrati jer je rekao da samo potpuno spremni igrači trebaju reprezentaciji, Domercant sumnjam, Vasiljević, Sinanović, Suton???
Preldžića ne daju slovenci!
Kad se pogleda spisak to izgleda obećavajuće ali najmanje 5 igrača po meni se neće odazvati pozivu.
Nadam se da griješim!
Preldžića ne daju slovenci!
Kad se pogleda spisak to izgleda obećavajuće ali najmanje 5 igrača po meni se neće odazvati pozivu.
Nadam se da griješim!
- el-fighter
- Kontakt:
Ovi što hoće da igraju za Sloveniju nisu dobri sa mozgom, pa oni ni u jednom sportu nisu nikakvi. Jedino u skijanju imaju par dobrih djevojaka. Što se tiče naše repke mislim da bi se mogli nečemu nadati ako se svi igrači odazovu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ne znam šta ti pratiš al' košarku očigledno ne, Slovenci imaju dobru reprezentaciju već neko vrijeme. A da ne govorimo da imaju predstavnika u Euroligi, od toga smo mi još daleko.
Ma ne znam nema to pravilo vise, ali se sada mogu izjasniti za koga ce igrati, ako otvoreno stave janezima do znanja da nece igrati za njih, da vec imaju domovinu, i da im se nece odazivati na pozive a ovi ih "ne puste" onda janezariju treba tuziti,Cartman je napisao/la:Pa zar ne mogu pauzirat dvije godine (sto se tice reprezentacija) i onda igrat za nas? To je Damir Mrsic uradio kad je prvo igrao za hrvate. Ali yebiga, on je ipak ljudina i patriota a ne ko ovi balavci.mirzza je napisao/la:eto patriota i janeza, ne daju im slovenci, jeb... vas janezi u sta su vas doveli, najmanje sto mogu je poslati pismo FIBI da zele da igraju za BiH i da ih boli neka stvar za janezijom
uglavnom, ovi kvazipatrioti koji odmaraju po bosni, ce i dalje igrati za janezariju, a ovi susjedi sto kukaju, dao Bog da samo vratimo sve sportiste sto su rodjeni u BiH, a kamoli da pokrademo njihove iz Zadra, Splita, Osijeka, pa bili bi velesila u vaterpolu za njih.
Mensu ne gotovim, ali nek je pozvao i Preldzica i Sutona, ja bih zovnuo i Rizvica i Begica pa nek placu, ako iko ima kontakt sa ovim igracima, moze li se pisati neka peticija podrske da igraju za nas, kao sto je Pjanic doveden u fudbalu.
DOSTA ODLIVA TALENATA!!!!!
Cuva Bog Zelju svog!
Ma sta im nedaju da igraju za nas,nemojte da zapalim Slovenski Savez i FIBU zajedno.
Ma sto se mene tice Bajramovic je trebao pozvati i Begica i Rizvica i neznam ti koga jos,mi jos nismo dozivili da ukrademo nekoj zemlji nekog igraca u bilo kojem sportu.
A ovo sto su se Hrvati usrali sto ima krademo Sutona,pa nek oni pogledaju sta su oni nama ukrali,nemoze sve njima ici,mora i jedno jagnje nama.
Ma sto se mene tice Bajramovic je trebao pozvati i Begica i Rizvica i neznam ti koga jos,mi jos nismo dozivili da ukrademo nekoj zemlji nekog igraca u bilo kojem sportu.
A ovo sto su se Hrvati usrali sto ima krademo Sutona,pa nek oni pogledaju sta su oni nama ukrali,nemoze sve njima ici,mora i jedno jagnje nama.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Goran Suton je iz mjesanog braka tako da sigurno postoji i sansa da igra za BiH.
Nasi zapadni susjedi ili barem njihove medije su se puno digli kako navodno Suton hoce da igra za njihovu repku medjutim to nemora biti istina.
Sjecam se da su te iste medije tvrdile kako fudbaler Dortmunda Neven Subotic ima veliku zelju da nastupa za hrvatsku repku a sada i svi mi znamo to to je bila cista laz.
Nasi zapadni susjedi ili barem njihove medije su se puno digli kako navodno Suton hoce da igra za njihovu repku medjutim to nemora biti istina.
Sjecam se da su te iste medije tvrdile kako fudbaler Dortmunda Neven Subotic ima veliku zelju da nastupa za hrvatsku repku a sada i svi mi znamo to to je bila cista laz.
-------------------Begović------------------
preldzic i varda su potpisali dokument koji ce biti poslan u FIBA, a u njemu stoji da njih dvojica zele da igraju za BiH
s druge strane rizvic i begic ga nisu htjeli potpisati
ovo ide na arbitrazu u fiba europe, i velike su sanse da generalni sekretar baumann dozvoli preldzicu i vardi da igraju za nas... sad je sve u njegovim rukama
nadam se da ce se postovati zelja igraca, mislim da je to najpostenije
ovo ide na arbitrazu u fiba europe, i velike su sanse da generalni sekretar baumann dozvoli preldzicu i vardi da igraju za nas... sad je sve u njegovim rukama
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
E nek si mi to potvrdio, svaka cast Preldzicu, a onom supku Rizvicu i njegovoj socijali nikad kraja, kad sam ga pljuvao dok je igrao u Bosni da Janezima stvaramo igraca, svi su me blatili, a sada se definitivno pokazalo ciji je obraz cist a ciji prljav.KK_Bosna je napisao/la:preldzic i varda su potpisali dokument koji ce biti poslan u FIBA, a u njemu stoji da njih dvojica zele da igraju za BiH
Daleko ti kuca bila Rizvicu, jos dalje od Ukrajine, smradu
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.