FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bit ce zanimljivo vidjeti ko ce biti u 21 danas . Ocekivao sam da ce to biti Krdžalić ili Mujkic ali posto u Rumuniji nisu bili uopste u rosteru onda je moguce da danas u 21 bude Hamzic ili Mušija
.
- luckystrike
- Kontakt:
Od svih napadača on je meni najkompletniji. Mislim da još nismo sve vidjeli od njega.Vanja8 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 10:45Otkud ti Butic, zivota ti...H8Z7 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 10:37BanićVanja8 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 09:42Zamolicu jos jednom ove sto i dalje nastavljaju oko karata i stadiona...
Ne gusite temu kada za vase nezadovoljstvo/zadovoljstvo vec ima otvorena tema pa tamo pisite sto zelite...
Ako se ovako nastavi moracemo brisati postove...
Dajte , ovdje raspravljajte o danasnjoj tekmi, o sastavu, iscekivanjima...
Sve sto pisete o kartama, stadionu je razumljivo i zato vam je i data sansa da na toj temi iznesete svoje misljenje, budite korektni i ne zatrpavajte ovu temu identicnim postovima uz beskonacno ponavljanje istih
Ristovski Turda Jović
Beganović Krdžalić Jatta Elezi Kuprešak
Butić Mlinarić
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
E kakvi su nam napadači kad nam je Butic najkompletniji 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Butic u četvrtak njje bio uopste u rosteru ,tesko da ce danas u prvih 11.
- feniksptica
- Kontakt:
Nemojte yebavat ljudi, za sve posebnu temu otvarrat..na kraju ce otic daleko da ce za svakog igraca posebno tema bit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma Butic je zaista obecavao u onim prvim tekmama, medjutim jednostavno se izgubio...
Pa on i Mamas su zamijenjeni prije prve utakmice i nisu mogli bitibordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:32Butic u četvrtak njje bio uopste u rosteru ,tesko da ce danas u prvih 11.
Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Ristovski - Turda - Jović
Beganović - Mlinarić - Jatta - Kyeremeh - Kuprešak
Renan - Guliashvili
Jedino "iznenađenje" može biti Paskalev umjesto Rileta, čisto da malo odmori jer je nekako jedino on upao brzo tu u početnih 11.
Mušija
Renan - Guliashvili
Jedino "iznenađenje" može biti Paskalev umjesto Rileta, čisto da malo odmori jer je nekako jedino on upao brzo tu u početnih 11.
-
BordoSaga2
- Kontakt:
Zaboravio si na pravilo 4 stranca.MSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Renan - Guliashvili
SVI NA KOŠEVO!
IGRA SARAJ'VO!
IGRA SARAJ'VO!
Renanov problem je što pola foruma ima bolji prvi dodir i kontrolu lopte općenito.MSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Renan - Guliashvili
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
imas viska jednog strancaMSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Renan - Guliashvili
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nema viska. Jatta, Renan i Guli. Kyeremeh ima srpsko državljanstvobenko21 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:54imas viska jednog strancaMSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Renan - Guliashvili
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- napoleon72
- Kontakt:
Bas, pa i stadion i karte su usko vezani za FK Sarajevo. Ne pise se o kartama za reprezentacijufeniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:37Nemojte yebavat ljudi, za sve posebnu temu otvarrat..na kraju ce otic daleko da ce za svakog igraca posebno tema bit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
ja nigdje ne vidjeh da je klub objavio da je dobioriki46 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 12:03Nema viska. Jatta, Renan i Guli. Kyeremeh ima srpsko državljanstvobenko21 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:54imas viska jednog strancaMSOZ101 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 11:51Renan je ok, dobro se kreće, razumije se sa igračima, čini se da dobro radi što Zekić od njega traži samo mu je gol koji potreban da digne samopouzdanje i formu i bit će ok. Što se tiče početne postave pošto ne znamo kakav je zdravstveni bilten i u kakvom su stanju Mujkić, Krdžalić, Mamas i Butić igram na sigurno
Mušija
Renan - Guliashvili
ja kako znam da je on zvanicno u bracnoj zajednici od prosle godineb) Ako ste stranac koji je najmanje tri godine u bračnoj zajednici sa državljaninom Republike Srbije i kome je odobreno stalno nastanak u Republici Srbiji možete biti primljeni u državljanstvo Republike Srbije ako podnesete pismenu izjavu da Republiku Srbiju smatraju svojom državom.
tako da...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Tracy3McGrady i 2 gosta.