Premijer liga BiH - aktuelno
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma ovo je bas bruka za samoprozvani najveci klub u drzavi, oni tu pricu potenciraju samo na osnovu mirvicevih para.
Trenutno igra najveci najtrofejniji i najpopularniji BH klub. Molicu za malo paznje
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
A stvarno dobro igraju za standarde nase lige, nema se tu sta puno pricat. Imaju dobre pojedince, ekipa djeluje poprilicno uigrano. Iskreno smatram da kojim slucajem Zeljo ima ovaj kvalitet i igra lijepo za oko da bi prosjek na Grbavici hladno bio preko 10 hiljada navijaca.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Horde opet zadaju zadacu svima

Do lokacije i stanja stadiona.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Imaju extra igrace, imaju pare ali nemaju bazu od 6-7000 standardnih navijaca, zaista cudan fenomen koji ne mogu da shvatim.
Zeljo prosle sedmice bio u istoj situaciji i opet dodje 7-8000 navijaca, da li je do uslova na stadionu ili do mentaliteta pracenja kluba
Morate shvatiti da se covjek mora natjerati i otici gore na ono ruglo od stadiona koje je u fazi raspada.
Tako da svaka cast onim pitarima koji idu da gledaju utakmice
Ja kao pitar mislim da Na ovoj rusevini od stadiona bi ulaz trebao biti besplatan ili bi trebalo zabraniti igranje jer je potpuno neuslovan. Ljudima koji idu na utakmice treba spomenik dignuti.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Imaju extra igrace, imaju pare ali nemaju bazu od 6-7000 standardnih navijaca, zaista cudan fenomen koji ne mogu da shvatim.
Zeljo prosle sedmice bio u istoj situaciji i opet dodje 7-8000 navijaca, da li je do uslova na stadionu ili do mentaliteta pracenja kluba
Ja kao zeljovac se slazem sa tobetom 100%.Najprvi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:31Ja kao pitar mislim da Na ovoj rusevini od stadiona bi ulaz trebao biti besplatan ili bi trebalo zabraniti igranje jer je potpuno neuslovan. Ljudima koji idu na utakmice treba spomenik dignuti.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Treba nekad u zivotu biti i realanlet3 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:33Ja kao zeljovac se slazem sa tobetom 100%.Najprvi je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:31Ja kao pitar mislim da Na ovoj rusevini od stadiona bi ulaz trebao biti besplatan ili bi trebalo zabraniti igranje jer je potpuno neuslovan. Ljudima koji idu na utakmice treba spomenik dignuti.itatabisine je napisao/la: ↑03 avg 2025, 18:54Sramota za komsije, OK razumijem razocarala ih evropa ali ovako mizernu posjetu nisam ocekivao.
Uslovi igraju veliku ulogu ali bas da dode ovako malo u tolikom gradu. Zato kad se igra evropa ili derbi treba po 30 km najeftiniju kartu staviti. Kad cijelu godinu ne dolaze nek bar plate kad jednom u godini dodu. A onima koji imaju godisnju dzaba ulaz dati
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ko o čemu skretnica o broj navijača
Vodimo 1:0, imali još 3-4 zicera
Idemo dalje
Vodimo 1:0, imali još 3-4 zicera
Idemo dalje
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pitari baš brzi naprijed, Jatta i Mlinarić odlično se uklapaju.
Radnik ni protiv nas nije napravio nijednu šansu, osim one što smo im mi servirali, tako da očekujem 3:0 na kraju.
Radnik ni protiv nas nije napravio nijednu šansu, osim one što smo im mi servirali, tako da očekujem 3:0 na kraju.
Cuj 3-0avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:39Pitari baš brzi naprijed, Jatta i Mlinarić odlično se uklapaju.
Pa ove nase slunte da moraju napraviti 33 stopostotne sanse da bi zabili 3 komada. Jedino stoperi da zabiju nakon kornera
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Sarajevo malo jace od kisele vode. Oni i Radnik u pet deka.
-
itatabisine
- Kontakt:
Da o broju navijaca jer je zaista cudno da u gradu velicine Sarajeva ne dodje ni 1% populacije na pomenutu utakmicu.
Sarajevu bi puno bolje bilo da je kupilo stadion Otoka i da ga je izgradilo da ima kapacitet do 10 000 stolica, uvjeren sam da bi zbog lokacije uvijek bilo 5-6000 gledalaca
Sarajevu bi puno bolje bilo da je kupilo stadion Otoka i da ga je izgradilo da ima kapacitet do 10 000 stolica, uvjeren sam da bi zbog lokacije uvijek bilo 5-6000 gledalaca
Vrapčići su dio čega, a bolesnik? Kome gradu pripadaju, da nisu Jablanici? Em si zadojen mržnjom, em si glup ko curak. FK Velež je otjeran sa stadiona pod BB da bi na njemu igrao klub osnovan u Međugorju. Danas Velež igra na stadionu koji je Vembli za stadion preko puta Univerziteta Džemal Bijedić kojeg preimenovaše u sveučilište.LavoviGabela je napisao/la: ↑03 avg 2025, 15:10Samo što je Grbavica dio Sarajeva, a vrapcici nisu dio Mostara. Osim u glavama podvelezaca![]()
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Guliashvili je faktor koji remeti igru Sarajeva. Lp
Volim tebe, više od sebe
Odličan ovaj Elezi, strašan osjećaj za prostor.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nismo zaboravili Finale Kupa Zeljo - Krupa !Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 19:22A stvarno dobro igraju za standarde nase lige, nema se tu sta puno pricat. Imaju dobre pojedince, ekipa djeluje poprilicno uigrano. Iskreno smatram da kojim slucajem Zeljo ima ovaj kvalitet i igra lijepo za oko da bi prosjek na Grbavici hladno bio preko 10 hiljada navijaca.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, Marokanci58, OldTownDistrict, Riziko, Vanja8, Zaboljesutra, Zigazaga i 28 gostiju.