Hvala !
P.S
Nek je stid svih Zenicana koji nisu dosli danas da odaju pocast poginulim ljudima ispred Bosanke
Moderator/ica: insider
U atlasu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Zna li neko gdje mogu naći privrednu kartu Sjeverne Evrope, ili Evrope čitave?????
Pakšu pomozi dječiciMegamon je napisao/la:U atlasu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Zna li neko gdje mogu naći privrednu kartu Sjeverne Evrope, ili Evrope čitave?????
Il' kupi atlas il' ukucaj economic map europa pa mozda nesto izbaciUnica_Liverpool_ je napisao/la:Znao sam.....
Ma nešto me zeza atlas, moram kupit novi, mislim na internetu.....
Admir_Sa je napisao/la:tako je zena od mog druga mjesec dana pred porod zaboli je stomak, bolnica ovo ono i prisilni porod i mrtvo dijeteBash ono shok zesci, trebalo joj je dugo vremena da se oporavi psihicki, al ev hvala Bogu uskoro treba opet da rodi
ne daj se, potrazi pomoc zeni od psihologa, razgovarajte...doci ce sve na svoje opet
Sunce ti drago sta je ovoGoalgetter je napisao/la:Mati mu izbrisala account na WoW![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Joj retardadon_burza je napisao/la:ma ovo je gluma zesca lik samo vristi a toliko iznerviran
ev ja bi naprimjer odmah onu sliku sa zida razbio u 1000 komada a o onom svjetioniku i vitrini da negovorim cak bi i vrata nastradala
Frutek je napisao/la:Joj retardadon_burza je napisao/la:ma ovo je gluma zesca lik samo vristi a toliko iznerviran
ev ja bi naprimjer odmah onu sliku sa zida razbio u 1000 komada a o onom svjetioniku i vitrini da negovorim cak bi i vrata nastradala![]()
![]()
a i **** je jes mu vidio buraza
da nije vjetar se vezat ne moze_karabaja_ je napisao/la:Da li neko zna o kojoj pjesmi crvene jabuke se radi, spot je sniman u nekoj kafani i uporedo s tim neki covjek udje zeni u kucu i ubije je na kraju...tako nekako ide ja mislim i balada je u pitanju?
Nije nazalost, al je slicna malo po ritmu.don_burza je napisao/la:da nije vjetar se vezat ne moze_karabaja_ je napisao/la:Da li neko zna o kojoj pjesmi crvene jabuke se radi, spot je sniman u nekoj kafani i uporedo s tim neki covjek udje zeni u kucu i ubije je na kraju...tako nekako ide ja mislim i balada je u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.