mamu :*
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Railwayman30
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni se cini, a izgleda da nisam jedini, da je Madzidu teret ova kapitenska. Danas lik zaboravio da je kapiten i da treba predati traku pri izlasku. Ne mogu reci da je bio los, ali on moze puno bolje. Neki pritisak ocigledno postoji i zelim mu da se oslobodi toga i da igra za svoju dusu bez opterecenja jer tako ce i njemu biti lakse a i mi svi cemo biti sretniji.Lokomotifa je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:01Kratka retrospektiva utakmice, sve pohvale za sljedeće momke:
- Fočo
- Koenings
- Vini Peixoto
- Seedorf
- Troupee
- Joao Erick
- Alić
- Rakić je pokazao da ima potencijal, ali malo je igrao da bih mogao više reći.
Nažalost, nažalost, Šošić, Pejić i Krpić večeras tanki, posebno sam siguran da nikad više u prvih 11 zajedno ne trebaju igrati Krpić i Boljević jer kad oni igraju nema nikakvog reda, samo jaransko centriranje i dodavanje. Boljevića ne spominjem slučajno, on večeras nije igrao, ja ga volim, majstor je, ali nek vidi kako se Vini Peixoto vraćao i pomagao odbrani. Tako se to radi.
Sve u svemu važna pobjeda, podrška Adžemu, jer kao što sam danas rekao samo rezultat je bitan, ovo su važna tri boda i idemo dalje. Samo nek se Adžem previše ne bavi psihologijom, ima ljudi koji su studirali 5 godina za to, nek se on fokusira na zeleni teren i na tekmu protiv Rudara Prijedor koju jedva čekam na našoj Grbavici.
Krpic i Boljevic dva mrguda, istog sam misljenja al eto ispast ce da ih ne volim jer stalno kudim Boljevica.
- NerminFatic
- Kontakt:
Suljo, idi ziv bio, dosta si kredita ispucao. Ne znas penal, ne znas jedan na jedan…Ono bi svi drugi napadaci dali garant.
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Napaceni87
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Na papiru najlakša utakmica u sezoni, nema razloga da im ne pruži šansu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno, protiv nikad tanjeg i lošijeg Posušja nismo odigrali, baš se vidi kako su ove sezone tu na način na koji jesu.
Vini, Koenings, Rakić, Karamarko, Seedorf, Fočo
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sabic danas tanak realno, nije los al puno bolje igrao proslu. Par napada je licno on upropastio. Takodjer, jedan njihov opasan napad nije ispratio svog igraca i vrlo lahko je mogao biti go. Foco odlican.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jasta ba 2 gola spasioManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:08Vini mora igrati, vidi se da momak zna. Takodjer, ne znam jel jos neko primijetio koliko se trudi i trci, svaki napad se vrati i jednom cak mislim da je go spasio svojim vracanjem, toliko je opasno napad djelovao.
Mozda se pravio da je zaboravioOrvel je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:06Meni se cini, a izgleda da nisam jedini, da je Madzidu teret ova kapitenska. Danas lik zaboravio da je kapiten i da treba predati traku pri izlasku. Ne mogu reci da je bio los, ali on moze puno bolje. Neki pritisak ocigledno postoji i zelim mu da se oslobodi toga i da igra za svoju dusu bez opterecenja jer tako ce i njemu biti lakse a i mi svi cemo biti sretniji.Lokomotifa je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:01Kratka retrospektiva utakmice, sve pohvale za sljedeće momke:
- Fočo
- Koenings
- Vini Peixoto
- Seedorf
- Troupee
- Joao Erick
- Alić
- Rakić je pokazao da ima potencijal, ali malo je igrao da bih mogao više reći.
Nažalost, nažalost, Šošić, Pejić i Krpić večeras tanki, posebno sam siguran da nikad više u prvih 11 zajedno ne trebaju igrati Krpić i Boljević jer kad oni igraju nema nikakvog reda, samo jaransko centriranje i dodavanje. Boljevića ne spominjem slučajno, on večeras nije igrao, ja ga volim, majstor je, ali nek vidi kako se Vini Peixoto vraćao i pomagao odbrani. Tako se to radi.
Sve u svemu važna pobjeda, podrška Adžemu, jer kao što sam danas rekao samo rezultat je bitan, ovo su važna tri boda i idemo dalje. Samo nek se Adžem previše ne bavi psihologijom, ima ljudi koji su studirali 5 godina za to, nek se on fokusira na zeleni teren i na tekmu protiv Rudara Prijedor koju jedva čekam na našoj Grbavici.
Krpic i Boljevic dva mrguda, istog sam misljenja al eto ispast ce da ih ne volim jer stalno kudim Boljevica.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kakva ti je to seljacka prica? Konstruktivan razgovor se vodi, ljudi daju svoje misljenje, niko nista lose nije napisao. Bas malogradjanski necivilizovan upad.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:10Jasta ba 2 gola spasioManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:08Vini mora igrati, vidi se da momak zna. Takodjer, ne znam jel jos neko primijetio koliko se trudi i trci, svaki napad se vrati i jednom cak mislim da je go spasio svojim vracanjem, toliko je opasno napad djelovao.kakav strucnjak
![]()
Bez dizel tria smo puno brzi, blizi igracu a krila idu nazad (Pejic kada ukliza i ispravi Alica i Vini pred kraj omete igraca Posušja pa ga Karamarko dočeka).
Fočo i Erik doktorski, Afan je morao igrati protiv Radnika ali bilo proslo.
Konings odličan, rastrrčan, borben igra mozgom.
Sesorf i Karamarko vrlo dobro se nosili i zatvarali
Pejic Madzic i Matej slabo baš, posebno Matej.
Adzem konačno pokazuje sto je doveden. Naša djeca i borba.
Suljo više more sa broda pogoditi ne može.
Prva trica je tu i idemo po drugu.
I Trupe odlično prvo poluvrijeme. Jako stabilan igrac.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Hrammm1921
- Kontakt:
MomEK kako si ti dosao do toga da je Vini cak go spasio? Samo mi je presmijesnoManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:12Kakva ti je to seljacka prica? Konstruktivan razgovor se vodi, ljudi daju svoje misljenje, niko nista lose nije napisao. Bas malogradjanski necivilizovan upad.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:10Jasta ba 2 gola spasioManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:08Vini mora igrati, vidi se da momak zna. Takodjer, ne znam jel jos neko primijetio koliko se trudi i trci, svaki napad se vrati i jednom cak mislim da je go spasio svojim vracanjem, toliko je opasno napad djelovao.kakav strucnjak
![]()
-
zeljovac21
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Nisam rekao da je spasio go nego da je napad djelovao opasno i da je djelovalo kao da bi mogao biti go da se on nije vratio jer niko drugi nije bio blizu u tom momentu da omete tog igraca koji je vec bio u 16m. Evo jos jedan momak iznad spominje istu situaciju. Ne gledamo svi isto utakmice, neki se i malo razumijemo u to sto gledamoHrammm1921 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:14MomEK kako si ti dosao do toga da je Vini cak go spasio? Samo mi je presmijesnoManijakdokraja9 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:12Kakva ti je to seljacka prica? Konstruktivan razgovor se vodi, ljudi daju svoje misljenje, niko nista lose nije napisao. Bas malogradjanski necivilizovan upad.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BeYaZ, bvsic, cacken, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, fks74, GIBRA, Grbavica786, grbavicka1921, HariTz, Jarodwest, JimmyPage, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, Levin, LjozeKontraOmnes, Mahalasi, MrkiMedo, nindza, Pact1921, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 491 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)