naravno, mada se ja u onom mulju ne bi kupao ni da mi plateSheyi je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:25Moze li se kupati u Riminiju u tim danima?jestamaji je napisao/la: ↑17 jul 2025, 10:37mislim da nisu još u prodaji, ovdje bi trebalo biti :
https://www.fsgc.sm/biglietteria/![]()
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Protiv San Marina će valjda skontati da Alajbegović i Bajraktarević moraju dobiti minute. Doduše, prvo treba skontati da trebaju dobiti poziv.
Bolje je i da startaju oni nego da krilne pozicije pokrivaju Gigovic i Demirovic. Pa vecinu tekme Dzeko mora tu da se izvlaci ne bi li nesto odigrali.

-
- Kontakt:
Da li ce iko od tih novih igraca biti gotov do septembra? Nesto kilavo ide.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da ce, slucaj Janelta ce vjerovatno duze trajati, Jankovic ocigledno jos vaga izmedju nas i Hrvatske, a Pejcinovic svakako jos ne bi konkurisao pored sadasnjih napadaca.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 16:57Da li ce iko od tih novih igraca biti gotov do septembra? Nesto kilavo ide.
- katalinski
- Kontakt:
Steta ako Pejcinovica ne osiguramo. Kulenovic, Bazdar, Demirovic, ali nakon Dzeke mora neko od ovih korpulentnih centarfora uskocitiGoalgetter je napisao/la: ↑22 jul 2025, 19:18Sumnjam da ce, slucaj Janelta ce vjerovatno duze trajati, Jankovic ocigledno jos vaga izmedju nas i Hrvatske, a Pejcinovic svakako jos ne bi konkurisao pored sadasnjih napadaca.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑20 jul 2025, 16:57Da li ce iko od tih novih igraca biti gotov do septembra? Nesto kilavo ide.
Ajvatar
Danas mi dosla obavijest da se jos prodaju kombi-karte protiv Austrije u Novembru. Za sektor F je ostalo malo vise od pola, sto pokazuje da ce mnogi sacekati na zvanicnu prodaju pojedinacnih karata. Drugi razlog je vjerovatno ishod prve utakmice u Septembru.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Izvinjavam se sto pisem nevezano za ovu temu, ali nisam znao gdje da drugo postavim pitanje.
Utakmica Austrija - Bosna, gdje doci do karte i koji ono ima link za prodaju karata? Mislim da su se prodavale u paru s San Marinom. Hvala.
Utakmica Austrija - Bosna, gdje doci do karte i koji ono ima link za prodaju karata? Mislim da su se prodavale u paru s San Marinom. Hvala.
Kakva je šansa da se Košpi sportsko državljanstvo završi do kraja ove godine?
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Hvala.Mow je napisao/la: ↑25 jul 2025, 18:03Evo ovdje pasa:
https://www.oeticket.com/event/oefb-lae ... -20395518/
Prošli spisak za San Marino i Sloveniju. Boldirane nikako ne bih zvao, kurzivne dobro razmotrio u zavisnosti ko su im konkurentni za upasti.Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Odbrana: Burnić, Malić, Dedić, Mujakić, Omerović, Katić, Muharemović, Bičakčić, Barišić, Radeljić
Vezni red: Gigović, Šunjić, Huseinbašić, Šarić, Kulašin, Hajradinović, Tahirović, Memić, Bašić
Napad: Baždar, Kulenović, Demirović, Džeko.
Gazibegović, Alajbegović, Bajraktarević i Tabaković bi mi bili sigurni na spisku.
-
- Kontakt:
Golmani: Vasilj, Zlomislić, Muftić
Odbrana: Burnić, Malić, Dedić, Gazibegović, Omerović, Katić, Muharemović, Hadzikadunić, Barišić, Radeljić, Bičakčić
Vezni red: Gigović, Šunjić, Huseinbašić, Hajradinović, Tahirović, Bašić, Memić, Alajbegović, Bajraktarević
Napad: Baždar, Demirović, Džeko.
26 igraca, tu su i miljenici pokeraša bez kojih je spisak nemoguc
Odbrana: Burnić, Malić, Dedić, Gazibegović, Omerović, Katić, Muharemović, Hadzikadunić, Barišić, Radeljić, Bičakčić
Vezni red: Gigović, Šunjić, Huseinbašić, Hajradinović, Tahirović, Bašić, Memić, Alajbegović, Bajraktarević
Napad: Baždar, Demirović, Džeko.
26 igraca, tu su i miljenici pokeraša bez kojih je spisak nemoguc
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Više je Huseinbašić zaslužio poziv nego Šarić i Bašić, realno.CAGarfia je napisao/la: ↑03 avg 2025, 22:32Prošli spisak za San Marino i Sloveniju. Boldirane nikako ne bih zvao, kurzivne dobro razmotrio u zavisnosti ko su im konkurentni za upasti.Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Odbrana: Burnić, Malić, Dedić, Mujakić, Omerović, Katić, Muharemović, Bičakčić, Barišić, Radeljić
Vezni red: Gigović, Šunjić, Huseinbašić, Šarić, Kulašin, Hajradinović, Tahirović, Memić, Bašić
Gazibegović, Alajbegović, Bajraktarević i Tabaković bi mi bili sigurni na spisku.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da je on zavrsio kod Pokerasa nakon onog odlaska prosli put. Isto kao i Tabakovic prije toga.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 avg 2025, 23:07Više je Huseinbašić zaslužio poziv nego Šarić i Bašić, realno.CAGarfia je napisao/la: ↑03 avg 2025, 22:32Prošli spisak za San Marino i Sloveniju. Boldirane nikako ne bih zvao, kurzivne dobro razmotrio u zavisnosti ko su im konkurentni za upasti.Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pametni momci. Ne bih ni ja kao igrač Bundeslige grijao klupu igračima koji ispadaju iz oronule ruske lige i rezervisti Brondbyja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Huseinbasic gazibegovic i tabakovic moraju biti vraceni pored ovih ostalih kaspera sto imamo. Nema tu price i filozofije kada je sve jednostavno i lahko da se radi posteno. I naravno vidit situaciju sa alajbegom i esmirom. Najmanje jedan treba da bude tu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Tahirovic siguran u veznom, covjek zasluzuje i kapitensku traku kao legitimnnog nasljednika u vidu vodje od Dzeke.
Ma kakav Huseinbasic, 'ta ce on kraj naseg diva sa klupe iz danskog kluba.
Ma kakav Huseinbasic, 'ta ce on kraj naseg diva sa klupe iz danskog kluba.
Eyüpspor, Astana, Osijek, Cesena ili Palermo, svejedno, ne smiju ni u ludilu biti na spisku reprezentacije. Ne smije ni klupa Brondbya, ali to znamo da će biti.
Logično bi bilo zvati Alajbegovića, Bajraktarevića, Hasića (barem 2/3), Hadžiahmetovića, Tabakovića, pokušati privoliti Pejčinovića i Jankovića, naravno Gazibegovića i Hadžikadunića pozvati.
Emir Karić je smislenija opcija na beku nego divljati sa Mujakićem ili Omerovićem (iako ni on nije neka sreća, ali kad se treba popunjavati roster).
Golmani: Nikola Vasilj, Martin Zlomislić, Osman Hadžikić
Desni bekovi: Dedić, Gazibegović, Malić
Stoperi: Hadžikadunić, Muharemović, Barišić, Katić, Radeljić
Lijevi bekovi: Kolašinac, Karić
Sredina: Hadžiahmetović, Gigović, Huseinbašić, Šunjić, Janković
Krila: Memić, Alajbegović, Bajraktarević, Hasić
Napad: Demirović, Džeko, Kulenović, Tabaković
U bazenu još imati Baždara, Hajradinovića (sve trojica će biti pozvana svakako, a ne bi trebali), Rozića.
Protiv San Marina svakako kaparisati bar dvojicu (pa čak i tog Rozića odmah zvati, ili Jankovića ako može, a u svakom slučaju Alajbegovića).
Ova ekipa bi bila itekako konkurentna. Ekipa gdje će ikakvu ulogu imati Mujakić, Bičakčić, Omerović, Šarić, Burnić, Bašić - nema od toga ništa
Logično bi bilo zvati Alajbegovića, Bajraktarevića, Hasića (barem 2/3), Hadžiahmetovića, Tabakovića, pokušati privoliti Pejčinovića i Jankovića, naravno Gazibegovića i Hadžikadunića pozvati.
Emir Karić je smislenija opcija na beku nego divljati sa Mujakićem ili Omerovićem (iako ni on nije neka sreća, ali kad se treba popunjavati roster).
Golmani: Nikola Vasilj, Martin Zlomislić, Osman Hadžikić
Desni bekovi: Dedić, Gazibegović, Malić
Stoperi: Hadžikadunić, Muharemović, Barišić, Katić, Radeljić
Lijevi bekovi: Kolašinac, Karić
Sredina: Hadžiahmetović, Gigović, Huseinbašić, Šunjić, Janković
Krila: Memić, Alajbegović, Bajraktarević, Hasić
Napad: Demirović, Džeko, Kulenović, Tabaković
U bazenu još imati Baždara, Hajradinovića (sve trojica će biti pozvana svakako, a ne bi trebali), Rozića.
Protiv San Marina svakako kaparisati bar dvojicu (pa čak i tog Rozića odmah zvati, ili Jankovića ako može, a u svakom slučaju Alajbegovića).
Ova ekipa bi bila itekako konkurentna. Ekipa gdje će ikakvu ulogu imati Mujakić, Bičakčić, Omerović, Šarić, Burnić, Bašić - nema od toga ništa

-
- Kontakt:
Iz jednih jako pouzdanih izvora znam da i jankovic a i rozic čekaju poziv Hrvatske, pogotovo Janković (zato i nije pričao nešto puno u onom intervju sa Marjanom o našoj reprezentaciji) tako da i ako nas izaberu znajte da smo I njima bili druga opcija ko što sam pisao prije par dana za većinu igrača što izaberu nas! Jedino kome nismo bili druga opcija jeste ahmedhodzicu, muharemovicu, malicu zato njih i najviše poštujem